55

Милен

преди 2 години

Всъщност ЕС няма нищо общо с конфликта. Ако не се бяха подложили на САЩ с тези санкции нямаше нищо да се усети.

54

Анонимен

преди 2 години

Sputnik vi spria viruzite, ste vi spre lesno i krizite. Puska skoro atomnite.

53

Анонимен

преди 2 години

Русия от всякъде я притиснаха, дано не им хрумне да спре газта и нефта, защото тогава ЕС ще рухне за една седмица.

52

Анонимен

преди 2 години

То ние винаги сме в рецедия и грабеж от свои от чужди все си траем а Политиците се гушат

51

Анонимен

преди 2 години

Защо ЕС се бута между шамарите като знаят, че са пряко зависими от Русия. Щатите имат достатъчно ресурси за да покрият вътрешния пазар и не хич не ги вълнува какво се случва с "партньорите им".

50

ВЪПРОС

преди 2 години

Европа е Континент . Част и то малка от Европа се обедини в съюз - ЕС .Време е да прогледнем че ЕС не означава Европа . А ЕС е тромава машина - днес казва че ще има Рецесия - тоест , ще се намаляват доходите на Народите от ЕС .Администрацията на ЕС е Тромава и Добре Осигурена Финансово , за това си мисли че има някакъв спад на стандарта ни . Истината ще я кажат след няколко месеца докато се осъзнаят - ЕС е Пометен от ЦУНАМИ или Тайфун .Хората умират от Глад и Студ .

49

Анонимен

преди 2 години

Визионерите и мислителите, създали европейската общност, бяха подменени от *** със съмнителна квалификация.

48

а Русия

преди 2 години

А Русия дори не е започнала да отговаря на санкциите. Това е само обратния ефект от санкциите към Русия. А какво ще стане когато Русия започне да налага контрасанкции. Молете се нацистите които държат хората в градовете в Украйна за заложници по дълго да издържат срещу руската армия, защото след това Русия започва да си разчиства сметките с ЕС.

47

Анонимен

преди 2 години

БМВ уволни 700 работници.

46

Странна работа

преди 2 години

Уж мачкат със санкции Русия, а обядняват и фалират еврожендърите. Що тъй?

45

Анонимен

преди 2 години

В България обаче може и до глад да се стигне.

44

Анонимен

преди 2 години

Егати удара, Порше ше спре най-новия ел. модел. Няма живот, ей. Няма да има и порцелан...стягам чемоданите и се местя в правилната страна на рая, който иска да идва с мен..

43

Анонимен

преди 2 години

В Русия няма да имат айфон, Диор, немски коли и перални но ще имат изобилие от енергия, топло и храна. Ще карат лади или китайски коли и ще си перат дрехите с руски или китайкси перални. Ще си развиват икономиаката защото имат ресурси. В Европа само най-богатите ще имат коли и перални защото енергията и суровините ще се скъпи, 95% от масата ще ходи пеша или на колела, ще студуват, ще се перат на ръка, да се надяват да не се стигне до глад. Икономиката няма да се развива защото нямат ресурси.

42

Gerhard Шрьодер

преди 2 години

Вече съм в управата на Газпром..тези дни с Вяхирев ще завъртим кранчики газта,ще дръпнем шалтера..А еяробюрократите се занимават с формата на краставиците...кривите ги забранили за употреба:)) Ха ха ха..Британите с право се опомниха и им биха шутя! Гледаме белите зъбки- Кире харвардията голем фурор направил в Версай днес- всички се посмяли от сърце!Не искал повече санкции срещу " бензиностанцията с ракетки"- голем смех,голем..сладките трапчинки и бели зубки...смех смех в залата..

41

Анонимен

преди 2 години

ЕС обяви ли кюмюра за зелен?

40

Миленски

преди 2 години

С малко дете, 30 годишна ипотека и сриваща се икономика... Благодаря ви европейски чиновници. Да ви се връща стократно.

39

ви

преди 2 години

спокойно бре,колкото от 44 милионна украйна се молят за доброволци ,толкова и 6 милионна България ще има,само чакам момента да ми дадът калашника и да кажат,отивай на фронта да пазиш Доган Пеевски Корнелия Бойко Костов да си харчат милионните ,ще стане гражданска война ,като дойдат рунсаците ще се хваната за главата хохоох

38

Соломон Паси

преди 2 години

Ние атлантиците ВИНАГИ сме спасявали БКП, защото произлизаме от комунистите. Аз и Росен Плевнелиев потвърждаваме този факт.

37

Путин

преди 2 години

Аркадаш Ердоган, что тьи будеш делать без туризм и руские девочки? Ще спра туризма,да знаеш. Без девочки руские ще фалираш

36

АЗ

преди 2 години

Минималната заплата в бедната руска *** е 13 800 рубли! По днешния курс на рублата, това са ....180 лв