36

Лекар

преди 2 години

54, там загрявам преди да почна сестрати

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 Ползвам само думички, на които разбирам смисъла. :)))

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53, не е нужно да си военен експерт за да разпознаеш в какво състояние е армията на Адолф Путин!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Яко те е СТРАХ.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "..които не ги четат." Четете, четете. А, че се забавлявате с геноцид показва доста.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "А и не знам кой е казвал че няма война." Путин. Даже в Русия използването на думичката гарантира до 15 години затвор.

30

Анонимен

преди 2 години

Само пpocтите русофили не разбраха, че Русия няма никакви шансове за успех в тази война. Бойната и техника е безпомощна в партизански боеве или в градски условия. 450 000 въоръжени до зъби украинци защитават родината си с патриотизъм и мотивация срещу тотално деморализирана руска "войска"

29

Анонимен

преди 2 години

До Маймунски свят, ти си по-голем от всички тях нали, по велик си от Адолф Путин нали така. Всичко разбираш, в завода на линията си намбър уан нали бейбе!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Достатъчно е, че твърдението идва от руснаците. Това казва всичко за истинността му.

27

Маймунски свят

преди 2 години

Зареждайте минусохвъргачките, защото сега на всички ще ви се подпалят меките части. Сблъсъкът е руски олигархо-бандитизъм срещу украински селяндуро-нацизъм, насъскван от евроатлантически либерал-фашизъм - колкото и да се гърчат нежните ви душици на "фили" и "фоби". И от цялата гадост печелят само "господарите на големите парични потоци", както се изразява сдържано един канадски професор. Аз го казвам по-грубо - най-наглите и изтрещели ***. А с драсканиците в коментарите вие само ги обслужвате.

26

Анонимен

преди 2 години

как пък знаете какво бил предвиждал руският държаве ръководител? Нямате ли толкова елементарно достойнство да не се правите на *** от сутрин до вечер и да прехърляте една и съща поврътня, за да си запълните медийното пространство с угоднярски текстове и да имате брокто отваряния! Капка достойнство нямат почти всички медии у нас. ПФУ!

25

Био Питанка

преди 2 години

В Украйна дотук за 2 седмици има 400 цивилни жертви, в България за две седмици през пЛандемията имаше по над 1500, къде е по-опасно!?

24

Увага

преди 2 години

Според русофила война няма, Русия не е нападнала, САЩ са виновни, Байдън разсипва собствената си икономика, Путин е вечен, земята е плоска. С такива фашизирани индивиди не е добре да се спори!

23

Анонимен

преди 2 години

До Запада пак лъже "Запада ЛЪЖЕ и се опитва да обясни идващия тотален колапс на икономиката със санкцийте срещу Русия" Е, значи още малко остава и "гнилия Запад" ще се срути, нали така? :))) Това съм го чувал някъде. Май беше в средата на 70те у нас в НеРеБето. Така ни уверяваха "Правда" (цинично име, а?) и Работническо дело. Пък то днес няма ни НеРеБе, ни Работническо дело.

22

Анонимен

преди 2 години

Tоку що гледах как Зленски "доказва" че Русия лъже за биологичните оржия - за по малко от минута. Доводите му, и цитирам: "имам 2 деца, следователно украйна няма такива лаборатории"... Нещо ми се струва, че тая пропаганда не се цели високо от към интелектуалното ниво на мишената и... Американското обяснение беше по-достоверно "абсурдно и смешно е да се вярва на това, който вярва на това е глупав". Ето на това му се вика факти и логика.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Не ти разбирам невнятните въпроси." Значи си ЯКО зависим, щом не можеш да се пречупиш да кажеш, че има война. Повече въпроси нямам. :)

20

Анонимен

преди 2 години

Ковид ваксърите защитават укро фашизма с пяна на уста...

19

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно една от причините за удължаване на войната е постепенното изчистване на сегашните елементи и участници е управлението на Украйна. При една бърза капитулация сегашните щяха да си запазят позициите, което не е добре за Русия

18

Анонимен

преди 2 години

До До 16/25 Приятел, не само, че не живееш в реалността, ами и грубиянстваш от това, че някой ти го казва. С такива като теб е БЕЗПОЛЕЗНО да се говори. Най-много да му умрат на човек мозъчни клетки от лъхащата неадекватност.

17

Лекар

преди 2 години

16, единствените камери, които гледам, е намайкатив онлифенс