68

Solar Power

преди 2 години

Ако защитаваше българите щеше да помолиш/убедиш хората над 65 години да се ваксинират за да умрат по малко. Уви правиш обратното. Хвърлихте знамето на ЕС и сложихте руско на Шипка ! Поне прочетохте ли кои са умрели и дали живота за нашата свобода на връх Шипка ? Защото там няма руснаци ! Умрели са българи и украинци с началник швед. И до българското знаме трябваше да стои украинското. Предател !

67

toti

преди 2 години

кой ли пък тоя го взема на сериозно...скоро ще иде при Атака да си бие шамари с дон Сидеров

66

Анонимен

преди 2 години

Дайте му една гумичка на тоя архи глупендиеро да изтрие черния печат.

65

сФирка за Коцето

преди 2 години

Коце отивай в Донбас да се бориш против наркоманите и нацистите там. И гледай да не се връщаш във Варна, че ме е срам, че си от тук. Този *** лично видях как в една бензиностанция разплака касиерката, защото му направи забележка да си сложи маска. Аз лично съм против тях и Ковид пландемията, но поне не съм такъв ***, че да е държа така с непозната жена

64

Абе

преди 2 години

*** я се скрий! Толкова си жалък, толкова си малък и само глупости говориш! Отивай на преглед!

63

Анонимен

преди 2 години

Виктор Шендерович - известен руски журналист и поет. Сега доколкото знам живее в Прага. С много подробен и точен коментар за войната, Русия и Путин. Има клип в YouTube с него от вчера на канал"Настоящее время".

62

Анонимен

преди 2 години

Щом тpoлoвете се потят да заработват толкова под тази новина, значи Възраждане са на прав път!

61

Анонимен

преди 2 години

Кои санкции бе Костадинов, кво толкова имаме вземане - даване с Русия? Петрол и газ не влизат в санкцийте.Те украинците хубаво са ти сложили черен печат, ама що не са те прибрали в затвора!

60

Анонимен

преди 2 години

Не беше ли Коста Копейкин който разказваше че въпреки че има 120 хиляди войници на границата с Украйна , няма да има каквито и да е военни действия? Преценката на Копейкин май е дотам.

59

Анонимен

преди 2 години

На тоя мухъл защо изобщо му давате ефир. Такива като него скоро ще се третират като национални предатели официално...

58

Превод какво каза Ко

преди 2 години

Санкциите са предизвикани от Русия. Това означава че щом санкциите вредят на България, Русия с нейните действия, вреди на България. Костадинов се обяви против Путин, против Лавров и против Русия.

57

...

преди 2 години

На журналистическа забележка,че утре Русия може да ни нападне и хвърли бомби над София,Копейкин отвръща "ами,аз точно това искам"...

56

SWAN

преди 2 години

"Пропуснахме историческия шанс да покажем, че България е свободна държава, която защитава своите интереси и граждани". - ПРОПУСНАЛ СИ ДА ИЗЛЪЖЕШ ЛИ :)))))))))))))))))))))))

55

Пророк Евлогий

преди 2 години

Дойде видов ден за Костя Копейкин, сега и нему ще плащат с рубли и копейки. И на него му вреди войната, няма евра, долари, само блядска валута.

54

XXX

преди 2 години

Смърт за теб и целия ти род, брутална, бавна и скорошна...

53

Чипът

преди 2 години

Защо украинците не разстреляха този руски шпионин? Жалко

52

Анонимен

преди 2 години

Всички, дето се правите на разбирачи, скоро ще ви гледаме сеира. САЩ няма да ви помогне, ще си имат техни проблеми. Малко ще ви подскажа. При ядрен взрив има ЕМИ, то може да се усили. После няма нито диоди за ток нито радио и фенерче. PCта няма. Нищо няма. Само акъл в главата ще трябва, а вие го нямате. Щото борса и SWIFT няма да има. Чааоо, бай.

51

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата и слагачеството така е промила умовете на политическия елит, че не виждат по далече от носа си.А процесите са много по дълбоки, от капацитета на Просто Киро Харвардски, чийто капацитет стига да сме в масовката на ЕС.И поради липса на държавници, се превръщаме от вековен народ с свои държави в подчинена територия. А за подчинения няма уважение, особенно когато е слугинаж.

50

Ангелов

преди 2 години

Тоя е много *** санкциите вредели на България. Естествено че вредят но те вредят на всички включително и на тези които ги налагат но със лудия как да се разбереш който сее скрил в Сибир дълбоко в бункера да не би да му тръгнеш по гайдата и да се стреляме и света да иде по дяволите и *** да остане последният оцелял още 1 2 години и да загаси лампите. Копейкин мълчи и бързо смени рубли те в Евро.

49

Анонимен

преди 2 години

Вижте го добре този...по процентите на избори за неговата партия можем да преброим и колко са иидд..оотите в България.