31

Справедливия

преди 2 години

Аз си мисля, че ако се намери там в Кремъл някой нормален, печен генерал, който да свърши нужното... е, може да стане първият награден с Нобел по смъртно... Мечти, мечти... А на Дребняка очите му добри, добри....

30

Тъй

преди 2 години

Г-н Путин искам да на правя поръчка към вас да метнете атомна бомба 45килотона във Елин Пелин

29

Анонимен

преди 2 години

Лъжат за абсолютно всичко руските пoдлеци... Като почнете от Путин и стигнете до последната воюваща облюдка в Украйна.

28

Анонимен

преди 2 години

До 27 Хубаво е човек да уважава себе си и културата, на която принадлежи. А това означава да има уважение към родния език - писмен и говорим. Такова животно като "телевизиЙ" или "медиЙ" няма. Може в Ринската империя така да са си кръщавали домашните котки. Вярно е, че българският език има трудна граматика, но множественото число ВИНАГИ е на И. Винаги.

27

ФК Нюрнберг

преди 2 години

На трибунала всичко ще си признаете, лъжливи товарищи. Още малко остана.

26

А вчера

преди 2 години

комсомолския Джуджан каза само професионалисти. Всяка дума изречена от комунист е лъжа и внушение!!!!!!! Жалки същества!!! Русия люлката на олигархията и 80% бедняшлп население!

25

А бе

преди 2 години

Обичам да гледам комюникетата на Мария Захарова.Да се убеждавам всеки път, че руските жени не са за гледане, а за готвене.И за бой..

24

Бай 100ян

преди 2 години

Откровенна лъжа! Всеки път лъжите стават все по лесно разкриваеми. Като 30-те самолета уж дадохме на Украинците. Поразровете се за откритите американски биолаборатории които разработват био оръжия !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Доколкото разбирам, храбрата украинска армия е нападнала и пленила някаква домакинска рота от срочнослужещи. Това несъмнено е голяма победа са ВСУ и трябва да бъде ежедневно напомняна на "целия свят" на запад от Висла.

22

Анонимен

преди 2 години

Едно време бат Рамбо е Холивуд обръщаш цялата руска армия в бягство самичък

21

Анонимен

преди 2 години

Гледах Украинското клипче, където доброволци биещи се за Украйна се снимаха пред унищожена Руска артелирийска обатановка "Град". Бяха подредили отрязаните глави на руския екипаж на челната броня. Главите приличаха на детски, а бойците приличаха на бойци на Ислямска Държава, с бради..

20

КОМУНДЕЛОМЪРЛЯЧ

преди 2 години

ЛУГАНСК И ДОНБАС СА СОБСТВЕНОСТ НА МОРДОР И ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ!!!

19

Teo

преди 2 години

Като се наобиколиш с мазни ***, които само ти обясняват колко си велик, колко ти е велика армията, колко боеспособна, колко хипер-дипер-безаналогови оръжия имаш и мега-гига атомни бомби, може да загубиш представа с реалността. И като предприемеш рационален според теб ход, всички *** се опитват всячески да изтрият мазалото, което са говорили. 40 км. Конвой заради возила с некачествени гуми, заради които някой *** е глътнал комисионна. А с такива съветници победа - през крив макарон!

18

коко

преди 2 години

вашите преводачи са смъркали Бело и ме са превели правилно

17

Анонимен

преди 2 години

Живял съм и през миналия строй но Такава пропаганда по телевизий и медий не е имало стават смешни все едно гледам море от любов или някой турски сериал

16

Анонимен

преди 2 години

ДеНацификацията и ДеМилитаризацията на Украйна преминаха към ДеРублизацията на Мордор.

15

Негър скиор

преди 2 години

Значи руснаците загубиха войната. П.С. Кире!!?!? национализира ли Лукойл Нефтохим Бургас, или си зависим от нещо!?

14

Анонимен

преди 2 години

Хванал Путин златната рибка.Поискал победа над Украйна.Но я изтървал във водата. Извикал - Какво ще стане с желанието ми? Рибката - *** НА**Й..

13

Анонимен

преди 2 години

Украйна призна. Изклахме 14 000 донаборници, по задължение пратени вднага след новобранският център. Някои дори не бяха минали обучението.

12

Анонимен

преди 2 години

Незнам но при нас нещата не вървят на добре накрая да не се окаже че Украйна да, се възстанови и да, се живее по добре от България дано Русия ни подаде ръка от американец какво да очакваш дере кожи ще фалираме