491

Анонимен

преди 2 години

Едно време само извънземните правеха биоексперименти в пустинята Невада.

490

Анонимен

преди 2 години

Признанието не е оневиняване. Био експерименти с хора, значи, а.

489

Анонимен

преди 2 години

Тези сме от двете страни на барикадата - 1 % от населението на Земята, които притежават половината от ресурсите й и контролират останалата половина и 99 %, които се оставяме да ни лъжат, заради "националната" сигурност. Те нямат националност, те имат само една религия - ционизъм. Ковид истерията нагледно ви показа как действат единно срещу нас. Още им вярвайте! Натискайте спусъка на пистолета, който сочи вас! Те ще ви похвалят.

488

до 544

преди 2 години

договора се води за биологични изследвания, като много от патогените са важни за нас тъй като ги имаме на територията на страната

487

Анонимен

преди 2 години

Всички са в играта. Всички политици. Сега размахват част от истината, за да се шантажират едни други. Утре пак ще заметат всичко под изтривалката. Руснаците как мислите разработиха толкова бързо ваксина :) Знаели са от самото начало и си мълчаха. Китайците също са знаели. И нашите знаеха.

486

Анонимен

преди 2 години

И кой е сключил договора, президента или премиера?

485

до 539

преди 2 години

Има, сключили са го тези дни, същия договор който имат с Украйна и Грузия сега имат и с нас - включва ВМА, НЦЗПБ и USAMRD-G (US Army Medical Research Directorate-Georgia). USAMRD-G отдел със специален статут на подчинение на Научно-изследователския институт Уолтър Рийдс (WRAIR), най-големият медицински изследователски център на Армията на САЩ

484

Анонимен

преди 2 години

Отчаян фейк при това крайно нескопосан и некадърен Русия да оправдае по някакъв начин чудовищната си агресия. Може би и самия руски фюрер се надява че пробутвайки тоя фейк на трибунала в Хага ще може да смегчи присъдата си от смъpт чрез обесване на доживотен затвор. Просто Путин се е заблудил че Украйна има биологиеско оръжие и като един непримирим хуманист е решил да спаси света от биологичен апокалирсис.

483

Анонимен

преди 2 години

До сега руските лъжи падат една след друга.Тази лъжа не е по различна от другите. Биолаборатория приравнена с биологично и химическо оръжие.Руските клоуни и шутове стават все по смешни.

482

а у нас

преди 2 години

Правителството трябва да каже има ли такива американски развъдници на бактерии и вируси у НАС!!!! И с какво се занимават??? И да се махат незабавно в САЩ!!!

481

whistleblower

преди 2 години

Там поне правят нещо за разлика от нашите феодални старци от БАН.

480

Анонимен

преди 2 години

Империята на злото разсяла лаборатории в цял свят

479

Анонимен

преди 2 години

България има биолаборатирии в украйна като всяка страна? хи-хи, ха-ха!

478

Анонимен

преди 2 години

Бай-бай на американския бардак. Трябват им няколко седмици да клекнат, после вътрешните им опоненти ще ги наръфат.

477

Натовеца

преди 2 години

напомпал си сам палчета с ви пи енче сериозно ли бе пич????смешни сте и очевидни отдавна!Стига гледай кво става налоду в коментарите ще ги даунвотваш цяла нощ до сутринта да изглежда във ваша полза забрави брат какво правиш със живота си човече:)

476

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно всяка една държава има биолаборатории, България също... Какъв е проблема?

475

Анонимен

преди 2 години

Краварите да правят воини пък ние ще им гледаме бежанците! Сега ще вдигнем на укрите парите, за да си вест мотора с двата коша пък ние ще работи за тях!

474

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Демокрацията дойде и се завърна жълтата гостенка ,паралича , бълхите ,въшките ,завърна се и свинската чума с дъх на грузински лаборатории ,още малко и щахме да имаме ,демокрация с дъх на чума ,холера ,тифус, едра шарка . С една дума ,демократите са ни мислели доброто .

473

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 523 Гардже, ковидът не се оказа достатъчно силен, та го допълниха с ваксата, ако още не сте разбрали ваксатроловете :)

472

Анонимен

преди 2 години

И нашите *** решиха да борят "натурално" биологично оръжие. Ха ха ха Следващият път пак ли ще отказвате ваксини, пиленца!