105

Анонимен

преди 2 години

Всички Ковид експерти се преквалифицирахте на военни експерти а сега и на икономисти. Днес бг напишете моля какво казва и вашият математик.

104

Ха-ха-ха

преди 2 години

Имам дежавю от войната в Югославия. Същата пропаганда: Сърбия няма да има нафта за танковете си. Сърбите няма какво да ядат и т. н. В същото време цели композиции от България пълни с горива влизаха без проблем.

103

Анонимен

преди 2 години

Николайчо, ти не гледай Русия как върви към упадък ! Погледни България в какъв упадък е в момента и как "продължаваме потъването" !!!! Новите"променени" и пременени крадци са тайфун ,който гази България и държавата загива видимо всеки час !!!

102

Анонимен

преди 2 години

Аман от икономисти, България я съсипахте защото много разбирате. Русия е в отбор с Китай, Индия, Пакистан и Иран официално и като цяло е доста развита страна която със сигурност може да се развива без МакДоналдс и Старбъкс, но България продължава да затъва.

101

Анонимен

преди 2 години

Много големи икономисти има в България и то на глава от населенито в България, и все последна в Европа и всички бяха за санкции на Русия и на края се отказаха.

100

Анонимен

преди 2 години

СЛУШАМ ВЧЕРА ЕДИН О-Л-И-Г-О-Ф-Р-Е-Н ПО БНР "След война възниква изключителен растеж на икономиката"!... А-а-а ТО НЕ БИЛО О-Л-И-Г-О, А БИЛ ВИЦЕПРЕМИЕР ДАНИ ЛО, НО ПАК СИ ОСТАВА ОЛИ-ГО-ФРЕН!!! ЗАЩО ЛИ НИ УПРАВЛЯВА?!! ПРЕД ДАНИ ЛО, ПРЕДПОЧИТАМ ДЖЕЙ ЛО, ПОНЕ Е МНОГО ПО-КРАСИВА!!!

99

Ей, един комик

преди 2 години

Как разнищи Путин ! Браво !ТОВА и Рейгън не можа !

98

Анонимен

преди 2 години

Путин усилено върви по стъпките на Сталин.Сталин успя да направи Русия от селска страна в една от най могъщите държави в света.Ще видим дали Путин ще успее да повтори това постижение.

97

Българин

преди 2 години

Които са е в ЕС и НАТО ще успеят.Русия вече се насочва и се устройва, като държава в Азия.

96

Санкциите

преди 2 години

се връщат. Всички напуснали Русия инвеститори изпадат в несъстоятелност и държавата още утре им назначава синдици, които трябва да преценят каква ще е съдбата на предприятието. Отнася се за всички чуждестранни акционери/собственици, които притежават повече от 25% от акциите или предприятието и са решили да напуснат Русия. Споко, дефолт няма да има.

95

ха ха

преди 2 години

САЩ предупредиха Китай да не си и помисля да заобикаля санкциите Защото ще ги последват

94

Се Се Се Ре

преди 2 години

Отговаря си на името !

93

Анонимен

преди 2 години

92 да ти е хрумвало че има международно изискване лабораториите работещи със смъртоносни щамове да се обявяват и да се води отчет? Интересно защо изведнъж света пропищя за едни 336 бройки. Да не би защото не е обявено точно какво има там? И да ти е хрумвало, че Китай няма да направи подобно изказване ако не са се сдобили длс неоспорими доказателства?

92

Анонимен

преди 2 години

Гад ,атлантическа не мисли Русия ,а България

91

Споко

преди 2 години

Няма да има нов Херостат,не се тревожете путаноиди,смелост няма вашия идолбоК хахаха

90

Анонимен

преди 2 години

Няколко месеца след края на конфликта западняците пак ще започнат да търгуват с Русия.Просто не могат един без друг.Прекалено богата е на ресурси Русия че да я изолираш и прекалено огромна страна че да я блокираш.Путин си е направил сметката и не е изненадан от санкциите.Китай е един милиард,Индия още един милиард, достатъчен пазар по голям от ЕС и САЩ взети заедно.

89

Джавелин

преди 2 години

Тъпите руснаци,май още не вдяват,че за нищо не стават,освен за *** за ЗЕЛЕнски ! Ха,ха, ха !

88

Анонимен

преди 2 години

Европа страда от инфлацията по лошо от самата Русия, а руснаците ще продават ресурсите си на Изток и в Китай, пък и Европа има нужда от руски ресурси. Ясно е че всички са губещи...

87

Петров

преди 2 години

В България пълно с експерти като Ваньов по международното положение, а кюлчетата у нас останаха само в шкафа на бат Бойко, пък и те случайно попаднали там.

86

Нане

преди 2 години

Ам летищата са затворени, така юрогейците да ползват магарцедеса за Масква...)))