168

BREAKING NEWS

преди 2 години

Говорителя на Китайското външно министерство Джао Лиджиан заяви твърдо че застават на страната на Русия и обвини НАТО представлявано от САЩ ще подклаждат конфликта от години. Джао Лиджиян заяви също че осъжда военните биолаборатории създадени от пентагона и изиска информация от САЩ за техните действия.Китайското външно министерство припомни и подозренията си ,че САЩ са създали Ковид 19

167

анонимен келеш

преди 2 години

Всеки иска далеч от Русия и се пази като от Чума.България,Полша,Чехословакия,Унгария,Румъния,Албания след разпадането на бившия Соц лагер влязоха в ЕС и НАТО и не искат и да чуят за Путин:)СССР се разпадна и всички бивши републики също не искат и да чуят за Русия и Путин.Тръгнал сега джуджето със сила и агресия да "освобождава"чужди народи които го мразят.Жалък комунист!

166

Совецкий

преди 2 години

До тук всичко върви по план. Изтощаване на нациитата, бомбардировка и унищожаване на всичките им военни обекти, минимални жертви (затова и не влизат в градовете) и яваш-яваш на запад към Лвов. Споко, и Киев ще падне, и Днипро, и Харков. Чакайте бе, хора! Ердоганя 2 месеца се би в Карабах на страната на Азербайджан. На съвсем по-малка територия. Украйна е голяма, не става бързо. Ке паднат и те! Победата ще е за Русия. Украйна я закривайте! Няма такава държава.

165

БАНко

преди 2 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ПРИЗНАХА ЗА БИО ЛАБОРАТОРИИТЕ ЗА ОРЪЖИЕ В УКРАЙНА !!!

164

до ссср

преди 2 години

Интересно, в Киев били фашисти, а в Москва - хуманисти.

163

Факт

преди 2 години

На мен даже за Донецк и Луганск ми е малко трудно да повярвам, защото Володя каза "Това е учение, няма да нападаме" - после нахлу да прави "военна операция" в Донецк и Луганск (според телевидението) - което означава, че Володя малко ме послъгал - което не е възможно.

162

Анонимен

преди 2 години

Те са решили да превземат Киев, независимо от човешките жертви, което е най-обезпокоителното. А Байдън нека си спира петрола... Това няма да ги спре да потрошат(да обезобразят) този град.

161

СССР

преди 2 години

Според мен стратегията на Кремъл цели капитулация на фашистите - чрез сковаваме и блокиране на действията им, методично ликвидиране на ВСУ чрез ВКС. Затова не влизат в градовете чакат зомбитата сами да се предадат. Никой не иска да дава жертви в Киев-сърцето на русския свят

160

Цар поробител

преди 2 години

Станаха за смях с тея таралясници дето сигурно още с манивели ги палят. Къде тръгнали на Владо лудия на акъла.

159

Анонимен

преди 2 години

Що точно след 96 часа?! Как го изчислиха?! Това дали го знае Путин?! Не ми се вярва!

158

до 180

преди 2 години

Изненада.Турция си купи ПВО от Русия и целия НАТО са запознати с възможностите й, включително как да ги заобиколят, приятен ***-ски работен ден.

157

Факт

преди 2 години

Аз гледам само Рассийско Телевидение - там се говори само за специална операция в Донецк и Луганск. Не вярвам матушка да е нападнала Киев и няма да го повярвам докато не го чуя от Володя по телевидението - иначе ще излезе, че Володя ме лъже, което не е възможно.

156

Анонимен

преди 2 години

Сериозно ли C400.... доказало се е в свалянето на цивилни и руски транспортни самолети боен самолет до сега не е свалило

155

Анонимен

преди 2 години

аз се чудех защо турците купуват Ц400, а то било за да направят дроновете си неуязвими за тях, голем провал на руското командване

154

Анонимен

преди 2 години

С-400 е най-доброто. Крааварите отдавна са го признали за State of the Art!

153

Анонимен

преди 2 години

С-400 е пълна бойна развалина

152

Анонимен

преди 2 години

С-400 е в пълна бойна готовност и ще сваля всяко западно хвърчило!

151

Совецкий

преди 2 години

Операция России на Украине идет строго по плану, заявили в МИД.Все в порядки, товарищи! Украина больше нет!!!

150

патън

преди 2 години

войниците печелят битката, логистиката печели войната

149

Обир в руска банка

преди 2 години

Влизат крадците , стигат до гишето , откъсват завързаните с канапче химикалки и излизат през вратата. Извода е, че химикалката в губерния струва повече от всички обезценени рубли в банката!