158

Мирният ред

преди 2 години

ТРЯБВА да завърши с разпада на Украйна!!! Със съчувствие към така наречените украинци, които на запад са с полско- литовски корени, а на изток - чисти руснаци. Русия е основана като Киевска Рус. И не разбирам или пък добре разбирам, защо никой на запад не споменава за Кримската война. НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ РАЖДА ЧУДОВИЩА. КОИТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЗАГИВАТ ОТ СВОЯТА СОБСТВЕНА ПАТОЛОГИЯ.

157

Обективно

преди 2 години

ДА ВЪЗХВАЛЯВАШ ЗАПАДНИТЕ ЦЕННОСТИ Е ТВЪРДЕ ПОВЪРХНОСТЕН " АНАЛИЗ", БЕЗ ДА ВИЖДАШ, ЧЕ ТЕ ДРЪНЧАТ НА КУХО. КОЛКО КЛОА.КИ ИМА ТАМ И КОЛКО СКЕЛЕТИ В ГАРДЕРОБА - ДАЖЕ НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!!

156

Анонимен

преди 2 години

Слаб, но добре платен "анализатор" е КръстеФ.

155

Анонимен

преди 2 години

Путин, че загуби, загуби. Това е ясно. Въпросът е да не отнема повече човешки животи. Трябва да бъде спрян!

154

Анонимен

преди 2 години

до "опълченците на Шипка" ; Знам , че сте с тотално увредени мозъци , но не допусках ,че има и по-висока степен при вас ...

153

Handel

преди 2 години

За момент се зачудих на заглавието, но после видях че е от DW цитираща поредния самозван "експерт". Хубавото на DW е че тяхната информация винаги е абсолютно точна, но трябва да се чете точно наобратно и никога няма да има грешка.

152

Shark

преди 2 години

Тоест да се разбира, че обществата, които толерираха досега развяването на шарени знаменца и подаряваха на терористите мечета, няма да ги бъде. Ами то така е било винаги. Погледнете историята не само на Европа, на целият свят. Сега от 20-30г в Европа започнаха да се толерират разни меки китки, либерасти и толерасти.

151

171,

преди 2 години

Какви мечти, за Бога, жива реалност е разпадът на ЕС. Британците първи си го видяха и в защита на националрния си интерес избягаха през глава. Дорде има време, преди да е потънал пиратският кораб. И на това лично аз гледам с мъка - тъкмо го напъплихме и него - и той взе, че се разпадна от вътрешната си гнилост. Какви русофилства те гонят? Реализмът няма нищо общо с филията и фобията. Знам, че опорките ви стигат до там, но нещата са далеч от черно-бели. ЕС е гнилостен тумор, който се самоизяжда.

150

Анонимен

преди 2 години

Руските сили в Украйна са в състояние на пълна деморализация. Понасят огромни загуби и вече нямат офанзивен потенциал. За атака на големи градове или столицата просто нямат нито сили, нито желание. Ще е чудо, ако издържат до края на месеца. Украинците /с любезната помощ на ЦРУ/ направо им разказаха играта! Путин може да захрани руския газов износ само с газта, която пикае от яд и безсилие! За тоя гнусен гном проблемите тепърва предстоят!!!

149

Анонимен

преди 2 години

Да ама тогава имаше способни политици, сега са пълна трагедия.

148

Анонимен

преди 2 години

Хмммм

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 "Първото вече се разпадна" Хахахаха. Само неграмотен русофил си мисли, че понеже си мечтае за това, това се случва. ЕС е по-сплотено от когато и да било и взаимодействието межуд държавите в него става все по-добро. Даже Орбан, куклата на Путин в ЕС, позволи разполагането на НАТОвски войски в Унгария. Това е само началото на единния европейски отговор. Без да иска Путин направи ЕС единен.

146

Анонимен

преди 2 години

Разпад ще има - на ЕС и НАТО, като страна, изгубила третата световна война. Първото вече се разпадна, само бюрократичните му структури още висят със служителчета на заплатки, но скоро и това ще приключи.

145

Анонимен

преди 2 години

До РУСКИ ИИБРИЦИ, Това е най-смешното - че русолфилчетата си мислят, че ако/когато Русия превземе Украйна и с това всичко се връща постарому. Няма такъв филм. Оттук нататък Русия е зад Желязната завеса. Който разбрал, разбрал.

144

РУСКИ ИИБРИЦИ,

преди 2 години

РУСИЯ ПОДПИСА ПРЕЗ 1992 МЕЖДУДЪРЖАВЕН ДОКУМЕНТ, ЧЕ ПРИЗНАВА РАЗПАДА НА СССР И ДЪРЖАВИТЕ КИРГИЗСТАН, ТУРКЕСТАН, ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ, УКРАЙНА И ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ, ПРЕВЗЕТИ ОТ СТАЛИН - ОБЩО 15 ДЪРЖАВИ!! ТАКА ЧЕ ОПОРКИТЕ ВИ : УКРАЙНА НЕ СЪЩЕСТВУВАЛА, ФАШИСТИ, *** ДА ВЪРНЕМ ЛНЕТАТА НАЗАД НЕ ВЪРВЯТ@! КАТО НЕ СПАЗВАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОГОВОРИ, ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ! И ТОВА ЕМБАРГО НЯМА ДА Е ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА! ВЛИЗАТЕ В ИЗОЛАЦИЯ 40-50 Г. КАТО В СТУДЕНАТА ВОЙНА!

143

ДО 164

преди 2 години

ТИ КАЖИ ЗА КОЛЕНЕТО В КАЗАН, КОГАТО РУСНАЦИТЕ ГО ПРЕВЗЕМАТ! АТАКАТА НА ТЪРНОВО Е БИЛА НИЩО В СРАВНЕНИЕ С НЕГО!

142

Анонимен

преди 2 години

Руските османлии

141

Опълченците на Шипка

преди 2 години

Руски агресори и български сепаратисти в бой със законната османска власт... Така е било през лятото на 1877 г.

140

Анонимен

преди 2 години

Запада изземва имущество от Русия. А, защо няма вода и храна за Украйна. Явно Европа не мародерства, а взема на гърба на един народ. Сатани

139

hahahahahahahahaha

преди 2 години

още един ибрик. рашунгрия ще завърши с разпад. заливането на съседи с човешка маса няма да продължи вече.