78

333

преди 2 години

Криеш се и още как, само плямпаш а други умират...

77

Друг път

преди 2 години

Поука, внимавайте какви актьори избирате. Ако си го мерят, това е белег че ще ни съсипят.

76

Българка

преди 2 години

УКРАИНЦИТЕ са провокаторите, те стрелят по хората,по АЕЦ за да обвинят Руснаците. Зеленски ти си *** като българските политици,без мнение, КИРЧО наш е същата мижитурка като теб .Забравих и журналистите СЪЩИТЕ ***. МИТРОФАНОВА Е ПРАВАТЯ ИСТИНАТА БОЛИ

75

Ще има ден

преди 2 години

Ината и алчността на двама и подстрекателството на трети съсипва живота на милиони. Третия не по малко алчен. Нито един от тримата не трябва да е на власт, щом са виновни за страданието на хора.

74

Анонимен

преди 2 години

Колко метра под земята не се криеш? Не те виждаме да яздиш някой танк. Само ревеш как всички трябва да ти помогнат даваш акъл другите какво да правят с Русия как да я накажат. И аз в момента съветвам светът как действа, седнал на тоалета вършейки си голямата работа

73

Анонимен

преди 2 години

Професионален актьор и шоумен.Евала!

72

Българка

преди 2 години

Защо се правиш на велик?Ако Путин иска ще ви смаже за един ден,все още пази населението, а ти си затвори устата защото дразниш.Смени си тениската.

71

БАНко

преди 2 години

ЗАПРИЛИЧА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ В ЛЪЖИТЕ СИ

70

Бандера

преди 2 години

Лъжеш, зелен гъщер.. Не си в Киев. Покани журнлист на CNN, BBC, който да потвърди. Обричаш хиляди украинци на безмислена смърт. Но се криеш в Полша,защото знаеш, че когато те хванат чеченците - ше изиграеш последната роля в живота се. На "Булката" в чеченски сериял. Няма да е комедия този път

69

L.

преди 2 години

Лъже, в Полша е.

68

Гиб Мелсън

преди 2 години

Реално от този нищо не зависи. Там са оставили да прави световно шоо от бункера и да дразни руснаците. Всичко за сметка на редовите украинци, които плащат за акъла му.

67

кой

преди 2 години

Е като си в киев, покажи се на площада!

66

Анонимен

преди 2 години

Да...в Киев или при милата Америка

65

Ей

преди 2 години

Страхливец излизай от леговището си!Не поиска мир,хуманитарна помощ,а само санкции , самолети,оръжие и за капак чуждестранен легион.Натресе хората на цяла Европа да му мислят другите.Ти ще си играеш на криеница плъх такъв.

64

Не ме е страх

преди 2 години

Да бе затова първия ден ревеше като малко дете че бил цел номер едно семейството му номер 2 в мен ще си памперса през три минути и сега когато руснаците спряха за да осигурят коридори на хората стана много смел господин гея

63

Анонимен

преди 2 години

До DiАми не, лъжеш, украинците бяха една сравнително добра държава , с добре развита икономика и енергетика, не стреляха по домовете на хората, преди Зеленски да дойде на власт и съсипе Украйна, имаха проблеми с някои олигарси само.

62

Di

преди 2 години

До 73Аве умен, като го говориш това нали се сещаш, че пак Путин е виновен затова!?

61

Я

преди 2 години

Наркоманчето пак е изпълзяло от Бункера си.

60

Анонимен

преди 2 години

Тоя наистина е много просто човече. Жалко за горките украинци, имаха лошия късмет поредния ид...т да управлява страната им. Жалка картинка. И той и жена му. Защо не е при хората както би било редно? Защото това не е лозунгарстване с цел да привлечеш нечие внимание. Ужасно е да те управлява подобна смрад.

59

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе укранските преговори са като руска рулетка, ха някой украинец е поискал мир, ха са го гръмнали укро-нацистите!