82

анонимен

преди 2 години

Никаква консултация с руските агресори. Ще го съборим и вярвайте ще стане скоро. Ще очистим България и от всички други паметници на съветския окупатор и партизаните-мандраджии.

81

Анонимен

преди 2 години

Държавна собственост на коя държава? На Русия? Я го махайте този и стига с русофилските оправдания! Другите държави да не би да са питали Русия, кога си махаха техните комунистически паметници? Премахнахме стотици паметници от онова време, пък само този не можем.

80

Анонимен

преди 2 години

Чекай малко, какви консултации, нали сме вражеска за руснаците държава, паметник на врака ли държим сега и ще му се кланяме а?

79

Живко от Варна

преди 2 години

Хора които са твърдели, че аз съм вреден човек, нека тогава нека да докажат своите твърдения!Какво ги спира?Истината е че аз не съм вреден, а полезен човек, само трябва да ми помогните да се изчистят от токсини и негативи!Запознайте се с мен!

78

Анонимен

преди 2 години

Трайчо, нито катарски газ докара, нито паметника бутна. Провал след провал. Бойко те изгони. Видял те как не му вдигаш телефона на плажа.

77

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има Паметник на британската армия и британската авиация, която бомбардира България при същата война.

76

Анонимен

преди 2 години

Трайчо пак сгази лука. Трети украински фронт освободил България от фашизма и хитлеризма. Ще го сложат в Списъка на Костадин Костадинов за врагове на Украйна.

75

ПроСоТо

преди 2 години

ще пробвам пак:-Желев си беше чиста проба комунист !..За това съпартийците му го калесаха за "президентин"..И разбира се,той им се отблагодари подобаващо:-УБИ ИНЕРЦИЯТА на негодуванието..

74

наблюдател

преди 2 години

Питайте Путин.Просто не е истина,никъде по света няма такива ***.

73

путинофилец

преди 2 години

А паметник на Бащицата Путин, кога?! Ако не искате София или Пловдив, Варна и Бургас, Стара Загора, Аскюуу, Кърджали и останалите да не бъдат съборени от сатрапа Путттлер, скоропостижно вдигайте паметници на същият. Он няма да събори сам себе си и ще прояви милост към гъзомийниците от БеГето.

72

ПроСоТо

преди 2 години

"блокаж на диференциала"..

71

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да зная кой подписа този договор ! Не ме интересува коя партияа кой го подписа защото нашите предатели-политици са като екскурзианти по партии ! Кой подписа име, презиме, фамилия ?

70

Анонимен

преди 2 години

Направете един паметник на НАТО че след 1989 г. закриха армията успешно. Костов Паси Борисов и Петков с турски униформи.

69

Анонимен

преди 2 години

Пет пoмияра тръгнали да бутат. Ама кои сте изобщо вие бе нефeлници? Какво сте построили че ще бутате и кой изобщо ви е дал това право?

68

Анонимен

преди 2 години

64 *** така би направил.

67

Предайте се

преди 2 години

Предайте и вашия идол! А 1993 са били на власт протежета на рашанстан и те нарушават всякакви споразумения и договори,а защо България трябва да ги спазва? Да идет,,,знаят те къде. Веднъж за винаги да сложим край на мракобесието,което ни е наложено от рашан. Ние сме ЕС и НАТО!

66

Анонимен

преди 2 години

До Luben СтойковДа те бутнат анадoлските ***

65

ПроСоТо

преди 2 години

Въпрос с ПОНИЖЕНА трудност:..-Като катурим тоя паметник,какви ще станем?..-По богати?..По-умни?..По-европейци ?..По-малко корумпирани ?..По-работливи ?..По-щастливи ?..По-технологични ?..По-"българи" ?...Какви ?...Какъв ще е ефекта от събарянето му ?

64

3 Март

преди 2 години

Моля, не бъркайте Трети март с Девети септември. Много преди девети септември сифилитикът Владимир и свещеникът Йосиф са изтрепали вся интелигенция в Русия-СССР. Следователно паметниците - на *** на историята. И онова *** "Альоша" в Пловдив, също.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 А сега е 2022 г. и трябва нов паметник на НАТО а не да се събаря стар паметник.