21

Анонимен

преди 2 години

Защото Украйна вече няма ВВС, няма ПВО. Както каза един американски бивш военен, че украинската армия използва ислямистка тактика Украинските войски се крият в населените места, защото нямат мобилност, нямат противовъздушна отбрана, нямат въздушно прикритие, нямат логистична инфраструктура. Сега те се смесват с цивилното население

20

Анонимен

преди 2 години

Украйна иска и ще получи самолети за да отреже пътя за отстъпление на руснаците. Всичко е планувано от САЩ, капитулацията на Русия ще е срамна. Никой не му е виновен на глу-пака.

19

Анонимен

преди 2 години

Когато получим нашите Ф16 ще им ги подарим на укрите буахахаха.

18

Анонимен

преди 2 години

украйна не, а израел иска запада да се сбие с русия, за да останат само богоизбраните синове на авраам. не сте ли чели еврейската библия?

17

Шейтаня

преди 2 години

Тиквата да им подпише договор за самолетите . След 2025 може да ги получат.

16

Анонимен

преди 2 години

Може да се състави коалиция от държави, които да предоставят изтребители, или да охраняват директно небето на Украйна, каквото и да означава това. Така, или иначе, тези държави са в черния списък на Путин. Руският агресор трябва да бъде спрян, навреме. Защото няма да се спре, да продължи по-далеч...

15

Анонимен

преди 2 години

Дайте им нашите Ф-ки невидимки. :-)

14

Анонимен

преди 2 години

Ние също нямаме самолети, а чертежи за милиарди.

13

Анонимен

преди 2 години

Украйна иска самолети, защото има пилоти, но те няма на, какво да летят.

12

Чичо

преди 2 години

Ето така под привидно "добри" намерения и псевдо подкрепа, американските военнолюбци ще предизвикат III световна война. Дано евро политиците този път да се усетят и да спрат тази глупост. Като са толкова смели американските сенатори да изпрятят техни самолети.

11

Анонимен

преди 2 години

Укропитеците си изгубиха ефективно всички самолети, руснаците вече няма какво да свалят. И хеликоптерите свършиха. За да е пълен смеха, повечето са унищожени на земята. Сега си представете в тая ситуация - влитат 10 самолета, в подкрепа на укропитеците. Дали ще успеят да кацнат, преди да бъдат унищожени? Наливането на оръжие в Укропия е наливане в черна дупка. На тях им трябват поне 500 самолета и поне 2000 ПВО-та, за да имат някакъв шанс да влязат в битка за небето си...

10

Зелено е небето

преди 2 години

Украйна сваля по 50 руски самолета дневно. Още толкова хеликоптери. С тези темпове Зеленски ще приключи войната до 10 дни.И ще тръгне към Москва.Не разбирам защо постоянно зове за помощ. Справя се отлично

9

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии пише, че полицията в Берлин предупреждава за множество подозрителни мъже, които дебнели за млади украинки и украинки с деца по гарите на Берлин за да им предлагат подслон.

8

Анонимен

преди 2 години

На зельо са му платили да подпали трета световна, а той се бави и му дават зор. За това са ежедневните упреци към света, че не му дават самолети, оръжие и че не затварят небето над Украйна. Аман от този нескопосан манипулатор. Жертва живота на мирните жители на страната си в името на чужди интереси.

7

За заблуда

преди 2 години

Така се принася жертвено животно - успокояваш го и после му теглиш ножа!

6

АнонимеН

преди 2 години

ЗА ДА ВЪВЛЕЧЕ ДРУГИ ДЪРЖАВИ ПРЯКО В КОНФЛИКТА!!! НА УКРАЙНА И ТРЯБВАТ КОМПЛЕКСИ ЗА СВАЛЯНЕ НА САМОЛЕТИ, А НЕ САМОЛЕТИ!

5

За дългове бе !

преди 2 години

И как могат да набутат с големи пари още украйна западняците? - Като и продадат още техника на двойни цени! (да не мислите че всичко е без пари?)

4

Горянин

преди 2 години

това зелено човече, което е,,призидент на украйна е за разтрел.Световна вийна ли иска ?

3

Анонимен

преди 2 години

Е така по сценарий

2

Анонимен

преди 2 години

Щото по сценарий не така