35

джо

преди 2 години

С кого да говори???? Нали всички се изредиха, какво каканижеха? Всеки може да прави каквото си иска , но без Русия. Сега не е време за празни приказки а за съществени предложения удолетворяващи Руската страна...

34

аз

преди 2 години

Кое не е ясно? Путин говори от 5-6 години че Украйна избива цивилното население в Донецк и Луганск, Западът мълчи и се прави че не чува. Путин говори че разрастването на НАТО е в разрез с договорените условия от 1999 и потвърдени през 2014, Западът пак мълчи. Сега - не искал да говори........

33

Анонимен

преди 2 години

Стига лъгахте хората Америка=НАТО са престъпници, които управляват почти всички /***/световни правителства

32

Анонимен

преди 2 години

С терористи, като тези в сащ, не се преговаря.

31

Анонимен

преди 2 години

Неясни? Той от 2008 им говори на западните урви, но те не чуват. Сега за какво му е да говори с тях?

30

Анонимен

преди 2 години

Да бе, страхотни опорки. Алианса прекалил и фашизираното джудже започва фашистка война в Украйна, бомби болници и училища. Само се чуйте какво говорите бе ееееейййййй!

29

Анонимен

преди 2 години

Фашизираното джудже Путтаран ще бъде ликвидирано от своите. Все пак се е обградил с престъпници, няма как да не го свитнат. Като почнеш от Сечин та стигнеш до Мишустин сите са неблагодарници, които се интересуват само от парата. Времето на джуджето свърши, заобиколен е от вълци затова се е самоизолирал и ги приема на некви стометрови маси къде трявба да си говорят с микрофони. Фашизирани русофили, това не го ли разбирате? Чак толкова прости ли сте?

28

Анонимен

преди 2 години

До Времето за.., Путин и Лавров вече реват, вчера предаваха как Путин се моли със сълзи на очи да му се пратят кавказки войни!

27

Анонимен

преди 2 години

Украинските военни използват ислямистка тактика в градовете, докато руските войски, напротив, опитват се да не повредят инфраструктурата. Това мнение изрази пред Fox News бившият съветник на министъра на отбраната на САЩ полковник Дъглас Макгрегър.Украинските войски се крият в населените места, защото нямат мобилност, нямат противовъздушна отбрана, нямат въздушно прикритие, нямат логистична инфраструктура. Сега те се смесват с цивилното население

26

Анонимен

преди 2 години

s vietnamski iznasilvachi, nikaraguanski i afganistanski teroristi, angliiski kralski rasisti pedofili, fashisti, nacisti niama kakvo da govori. zasto da si gubi skapocennoto vreme za bilogichen radosten jivot s svetovni chriatianski teroristi, manipulatori? la vie est belle. i toi e chovek, toi ne e svrahchovek i niama da jivee vechno. neka se radva na chista priroda, chist vazduh, toplo slance, bio natura.

25

Анонимен

преди 2 години

Просто алианса прекали.Русия няма друг изход.А тези които са за алианса...Не разбират ли, че Русия в момента спасява целия свят, защото ако Янките завземат Русия ще завземат целия свят и тогава ще се радвате на бензин на 5лв./ литър Мислете просто мислете.Жалко, че БГ няма такива управляващи като В.И.Путин а си дават косматите дупета на запада.България в техните очи винаги ще бъде нищо едно нищо.

24

Антон

преди 2 години

Как точно се опитват да водят диалог с Русия след като валят санкции и изказвания? Върнаха ги в средновековието а това значи че ако Китай им подадат ръка - Ще се изолират още повече от останалия свят. Ако Европа и стиска, нека продължава.

23

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Путин как е, той си знае, ама аз не обичам да говоря с хора, които са ме лъгали, лъжат ме и гледат как у всеки разговор пак да ме излъжат

22

whistleblower

преди 2 години

Славяни означава народи говорещи и пишещи кирилски езици и писменост. Това че са взели наготово нашата писменост и език не им дава правото да ни окупират!

21

Времето за..

преди 2 години

разговори отдавна свърши. Кигато Путин и Лавров искаха да говорят, Запада им се смееше. Нека сега реве като магаре на мост.

20

аег

преди 2 години

Не е достатъчно да бъде унищожен ПутЯНчо, трябва да бъде унищожен всичкия генен материал свързан с него!!! Цялото му мръсно котило!!!!

19

краварски са-т

преди 2 години

Ей днес спрете да манипулирате мненията, опомнете се краят ви е близо!

18

Русия

преди 2 години

Той гувореши *** кой да слуша. Вечи саму с ракети. Вижти как пука натуту ф Окраина.

17

dhs

преди 2 години

Женският полов орган с Ботокса скоро ще пукне в мъки!!! Нека Бог да накаже него и мръсното му семейство с все деца, внуци, жени, любовници....нека измрат в мъки всички!!!

16

ПРОФЕСОР-ГОЛА ВОДА !

преди 2 години

Щом причините не са ти ясни то ти не си никакъв професор ! И учиш младите , А ?