312

Анонимен

преди 2 години

Когато в Русия се спират Фейсбук, Туитър,ТикТок, се разчита на българските рус.оф.или.

311

KillRussia

преди 2 години

Smurt za Russia!

310

Анонимен

преди 2 години

поляците първо знаят че самолетите им ще бъдат свалени за секунди второ държат Ми-29 защото ф-16 са твърде скъпи за подръжка.Нашите ф-16 ще седят на земята заедно с кугарите от 12 кугара летят 3 и това е оркакто са поръчани.

309

Бай 100ян

преди 2 години

Американците се опитват да вкарат и Полша в беля като ги натискат да си дадат изтребителите. Но тоя път Полша няма да го отнесе като Украйна ами ще го отнесе директно САЩ и гнусните им политици !

308

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам руския народ, защото всичко ще падне отгоре му като гилотина.Путин реално вече е г-н Никой,но фактора ОТГОВОРНОСТ ще го носят руснаците,защото за тяхното МЪЛЧАНИЕ оправдание няма.И ще платят скъпо за мълчанието си.

307

Анонимен

преди 2 години

Няма да ходя да се бия там. Американците и поляците да освобождават Украйна, щом искат.

306

Анонимен

преди 2 години

До до подкрепящитеМного си кух малък. Ако 8 години избиват твои сънародници, какво би направил. Ако си уважаваща себе си държава разбира се.

305

Анонимен

преди 2 години

336 то нали нета е затворен за руснаци бре, не ни се пуска нищо от рашата ако предварително не е филтрирано! Да ти е хрумвало, че щом е минало филтъра и го гледаш, значи е угодно политически?! Да пуснат всичко, сами ще се ориентираме, но щом те ще ми пресянат новините, значи всичко е ясно.

304

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии пише, че САЩ притискат Полша да подари на Украйна нейните изтребители Миг29 а в замяна на това Полша да получи изтребители F16. Поляците засега се дърпат не са съгласни.

303

ГОТВИЛ СЕ Е ЧОВЕКА

преди 2 години

ПУТИН ЛОВИ ШАРАНИ, ЗАКАЧИЛ Е НА КУКАТА УКРАЙНА И ЧАКА НАТО ДА КЛЪВНЕ, ТА ДА НАПРАВИ ТСВ! МОТАЕ СЕ СЪС СТАРИ ОРЪЖИЯ 12 ДЕНА, А НОВИТЕ ЩЕ ГИ ПУСНЕ НА САЩ И ЕВРОПА. И ЗА НАС ЩЕ ИМА НЕЩИЧКО.

302

Стар

преди 2 години

Чакам да видя термоядрена експлозия в голям град.

301

до подкрепящите

преди 2 години

Подкрепящите тази ужасна война - значи няма да имате нищо против ако утре Турция каже "Вземаме черноморието и Родопите, защото там има много наши сънародници". нали така? Същото е.

300

Анонимен

преди 2 години

Чудесна новина за скока на горивата това ще избива санкциите към русия с по малко продажби по голям марж

299

Анонимен

преди 2 години

333 кажи де, може да си на 45 ,по мое време точно махнаха казармата. Казвай на колко години си и къде си се калил? В казармата викаш. Коя казармата? Оная от комунизма ли? Че те след това я махнаха. Та какво казваш точно? Че си кален в комунистическата казарма, но си умираш от кеф по ония дето я махнаха казармата и заради тях "лапетийте" не знаят що е то казармен дух! Обясни, че се обърках!

298

Анонимен

преди 2 години

До Ангел "Зеленски ще проумее ,че не Русия е негов враг" А също така ще проумее и че Путин е най-красивия мъж в Русия. Мхм.

297

Анонимен

преди 2 години

До Историческата оценка Горби да е жив да поживее да види И разпада на Русия. Това ще е ултимативното доказателство за правотата на действията му. Както някой беше писал, на гроба на Русия ще пише "Путин".

296

Ангел

преди 2 години

Зеленски има опция да излезне от цялата тая каша забъркана от Байдън и демократическата партия с достойнство и уважение.Просто трябва в прочуствена реч да им тегли една май.на .Да разкаже за долните им игри и как за тези 8 години в които Украйна води война с жителите на Домбас ,му е било обещавана военна подкрепа в случай на нападение от Русия,а сега е напълно сам. Зеленски ще проумее ,че не Русия е негов враг а САЩ които са отговорни за всичко това. САЩ трябва да преживеят грандиозно унижение !

295

Анонимен

преди 2 години

Напишете в ютюб -Претестьй в Русии и ще разберете отношението на руснаците към джуджето Вече даже не се организират фалщивите демоснтрации в негова подкрепа , начело с големите плакати -Верим Путину Руснаците се събудиха

294

Анонимен

преди 2 години

Айде пак АйТи мокри сънища на няколко тро()ла. Стига вече дедовци. Това че едно време сте работили на Правец, цъкайки на Бейсик не ви прави великите програмисти на измислени американски гурута. Егати смеха е тоя форум.

293

Анонимен

преди 2 години

Ами хубаво ,ама Байдън дали помни на кой да обяви война ! Той с тази деменция фикира ? Ама ние в България имаме превъзходни домове за хора с деменция ! Жалки ,жалки