37

Анонимен

преди 2 години

До Добре де Аз украински знамена на Шипка не видях, но видях много руски. Кога ги пращаш тия при Путин в рая му?

36

Анонимен

преди 2 години

Вече ковид няма никой не пише за страшната болест добре че Путин дани освободи от ковид войната преди от сутрин до вечер ни говориха за щамове сега щама се казва Путин агресора за тези които не го харесват

35

Анонимен

преди 2 години

САЩ обсъжда с ЕС забрана за купуване на руски петрол. :))))))) Слава на Джуджака, скоро руснаците нефт ще пият. :)))

34

Добре де

преди 2 години

нали уж викате "слава украина"? Що ще правите тук в България? Всичко ви е безплатно: бдж ви превозва, болници безплатно ще ви лекуват, МОН ще се заеме с вас, всичко безплатно от Българска страна, за да казвате на Българска земя "слава на украйна"? Нагло.

33

Анонимен

преди 2 години

Оплачете се на Степан Бандеровци че и хотели ги настанява Киро с изглед към морето за 40лв на ден.

32

Анонимен

преди 2 години

Новина от последните минути. Приели са Путин в московската психиатрия. Обаче са преценили,че с такъв тежък случай няма да се справят и го върнали за домашно лечение. Предписано му е да спре да гледа Ну погоди,защото си е въобразявал,че той е лошият вълк и все не успява да залови заека Зеленски.

31

Анонимен

преди 2 години

Вече няколко жиурналисти, включително и чуждестранни говорят за тези лаборатории и експерименти с хората и биооръжия, вече и в България имало такива, Путине, ела да разрушиш и в България биолабораториите, които се използват срещу хората!

30

запознат

преди 2 години

До Анонимен 45: А ти погледни какво беше мнението на Коломолски за Донбас през последните 8 години. Между другото това е олигаха който назначи зеления за президент на ук!!!

29

Българин от България

преди 2 години

До българин: Няма. Ненаучната фантастика е в друг раздел.

28

Анонимен

преди 2 години

До До herr muller "Тук сме за да се подиграваме на хората с пари, а не да им се молим. Ти когато стигнеш нивото на баба ми да ки усмихнат с 200лв пенсия тогава ще обясняваш за пари, мързел и прочие." Има ли нещо по-жалко от това да парадираш с това, че си "тук за да се подиграваш на хората с пари"? Оказва се, че вие нищо нямате в живота: нито пари, нито ползеност, нито професионално призвание (не борим "кариерата" ви тук) и съществувате за да правите мизерии. Баба ти вероятно я е срам от теб.

27

Анонимен

преди 2 години

Руските военни са намерили секретни украински документи. Планът е бил да дресират гълъб който да се изцвъка в очите на джуджефин докато слизал по стълбите в двора на палата си. Той е щял да се спъне и да се претрепе. Гълъбът е бил дресиран специално от Байдън. Слава на руското разузнаване които разкриха този фашистки план.

26

Анонимен

преди 2 години

До Herr MullerБългарите не са мързеливи хора, повярвай ми, те са научени на труд и се запретнаха и дори след перестройката работеха и бяха инициативни, но мутрите ги унищожиха, ограбиха, съсипаха и се даваше шанс само на определени хора, останалите бяха мачкани! Така хората напускаха страната или умираха и се стопи населението!

25

според мен

преди 2 години

Путин прецака плановете на Били милиардерчето за нова пандемия през таз година!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Айде моля ви се. Вече ви уредихме с хотели с изглед към морето в Бг стига сте се напъвали да преувеличавате. Когато сирийци бягаха от АМЕРИКАНСКИ бомбандировки тях ги настаняваха в бежански лагери в ужасяващи условия. Сега видиш ли ревне украйнка и хоп на хотелче.

23

Анонимен

преди 2 години

След Ковид жертвите сига щи броим украинските бежанци ли?

22

Анонимен

преди 2 години

Поизтърка се плочата с фашисткото прочистване и сега почват нова с биологично оръжие. Даже и един смислен сценарии не могат да измислят другарите. Пълна липса на идеи.

21

Анонимен

преди 2 години

Резултата от управлението на Зеленски е - от над 60 милионна Украйна, за 8 години беше съкратена на 35 милиона, това не е ли геноцид? От една добре построена и уредена държава, украинските олигарси и нацисти я превърнаха в тотална разруха и масова смърт, нежелана за никой дестинация!

20

Натовеца

преди 2 години

Киевският режим използват хора ,като жив щит !Държат хиляди чуждестрани студенти като заложници ,готвят някоя много голяма мръсотия!нацитата са отчаяни!

19

Анонимен

преди 2 години

Наркоманчетата от Възраждане пак тролят в името на Копейкин и Джуджефин. Що руски задни.ци излизаха за някоя рубла. Скоро Путин си заминава и оствате безработни.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Обаче на пропагандния фронт Западът РАЗМАЗА рашките! Ония години наред се фукаха - институти в Петербург, КГБ-ейската школа, армия от ***, психо-методи, дрън-дрън". - Вярно ги размазаха, но като отрязаха Русия от всички медии, най-вече в интернет вече всички новини от Русия на запад са блокирани. А не че нещо са спечелили с пропагандата.