237

Вече има план за

преди 2 години

Путин! В килия в дълбокият Сибир!За да има мир!

236

Анонимен

преди 2 години

Направо минавайте на план "Б"!

235

Анонимен

преди 2 години

То това им е мечтата на тия, да ги накарат да се избиват, баси побърканата планета.

234

Анонимен

преди 2 години

Няма ако. Русия ще изпълни плана си. А САЩ са добре, няма за какво да прават планове. Но за ЕС това ще бъде краят. След края на киевските фашисти идва краят на ЕС.

233

Младите руснаци

преди 2 години

Се предават на украинските бойци имасово хвърлят оръжие ....

232

Анонимен

преди 2 години

ако русия превземе украйна, тя ще стане демилитаризирана зона, ще има много евтини газ и петрол и пшеница от русия и ще се оправят за нула време! ако краварите надделеят, ще станат по зле и от нас! ще купуват много скъпи газ и петрол от сащ, нато ще ги "пази" срещу съответната вноска, ще плащат скъпо за американско оръжие и ще си спомнят с умиление щастливите годинки при ссср!

231

Анонимен

преди 2 години

САЩ разполгат ракети в Прибалтика. Това означава Русия да удари и източна Европа след Украйна. Войната в Европа е сигурна. Ще бъде хем горещо, хем ще има глад и студ след като Русия наложи пълна икономическа блокада и отреже всякакъв внос и износ на ЕС.

230

Анонимен

преди 2 години

до --- 281 -----уж "Изданието посочва, че в момента руските военни, които нахлуха в Украйна, са изправени пред логистични проблеми, включително липса на гориво и храна".,,,,, а русия превзе половин украйна! демек, ако ги нямаше тия проблеми, вече щеще да е в лондонграде?!

229

План "Б"

преди 2 години

Превземането на Москва !Санкт Петербург за Китай !

228

Анонимен

преди 2 години

За зло куче, зъл прът. Байдане кефиш ли се на войната в Европа? Гледаш отдалеч забърканите от теб каши. Потриваш ръце. Кефиш се. Според теб всяка държава трябва да е въоръжена до зъби срещу Русия. Само и само да я няма Русия. Ее вече можеш да тържествуваш.

227

Барни Ръбъл

преди 2 години

Русия ще стане моя родина! Яба да ба ду !

226

..

преди 2 години

Не е истина колко злетаци има тука, филми, сериали. Прав беше Бойко, материала не става за нищо...

225

Анонимен

преди 2 години

"Изданието посочва, че в момента руските военни, които нахлуха в Украйна, са изправени пред логистични проблеми, включително липса на гориво и храна". - Да, утре Русия ще фалира от санкциите и Путин ще падне.

224

Анонимен

преди 2 години

"Западните страни ще подкрепят Украйна отвън" - След като Русия демилитаризира и прочисти Украйна от фашистите там вече нищо няма да им липсва - ще имат храна и топло в изобилие. А ЕС да помисли по-добре за себе си, кой ще им помогне тогава, защото може и до глад да се стигне. Русия не е забравила мръсотиите които ЕС и направи.

223

Всичко читаво....

преди 2 години

Се изнася от Мордор... пардон от Русия....

222

План Б

преди 2 години

Първото което ще се случи след приключване на операцията в Украйна е, че ЕС ще започнат да молят Русия за евтина енергия на всяка цена и на условията които постави Русия. Едно от тези условия е излизане от НАТО и демилитаризация новите членки от източна Европа. В противен случай стандарта на живот в ЕС ще пада критически. Ако ЕС не изпълни условията на Русия, цяла западна Европа ще се превърне в днешен Киев, където нощем по улиците ще вилнеят мародери с автомати, при това говорещи на арабски.

221

Анонимен

преди 2 години

План Б е след Украйна да пожертват нас и другите от Източна Европа. Румъния е хубаво да внимава кво си държи в натовските бази, в смисъл да не е нещо, дето като го ударят и да гърми лошо...

220

КЛИЧКО

преди 2 години

Искам среща с Путин ! Насаме ! Лице в лице !

219

Дивергент

преди 2 години

Тези няма ли в че да се спрат да разклаждат конфликти в целия свят и да чакат Русия да ги потушава?

218

Ukraine

преди 2 години

До 3 месеца държава Украйна няма да съществува на политическата карта на света. САЩ ги продадоха украинците заради НАТО. Никой няма намерение да се намесва. Изчакват руската армия да си приключи работата.