23

Асан

преди 2 години

Без бой нема да клекнат :)))

22

Анонимен

преди 2 години

По умният отстъпва. Европейските елити би трябвало да виждат голямата заплаха която ги грози. Нямат ли деца и внуци поне за тях да помислят. Иначе заедно ще си гният, няма ли разбирателство. Путин няма какво да губи вече. Той достатъчно е загубил. От тук нататък губи Европа, а може би целият свят.

21

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ПЛАТИ 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА И ДА НАПУСНЕ НЕЗАБАВНО ЛУГАНСК ДОНБАС И КРИМ!

20

Диалог

преди 2 години

Е древно гръцка дума, разговор между двама или повече събеседници на конкретна тема. В процеса на разговора всички срани са равни . Войната не решава конфликти, диалога да.

19

Ламята

преди 2 години

Хареса ли ви пичове,как си отпразнувахме 3ти на Шипка.Голям кеф беше.Само американските байряци,нещо никакви ги нямаше ххахахаха

18

Анонимен

преди 2 години

Дори само заради това, че закри ковид цирка, Путин заслужава уважение.

17

Германец

преди 2 години

Веиликия им 67км конвой вече четвърти ден не е мръднал на метър. Руските ТВ мълчат като плутки. Вова предлага диалог. Ей, 6oклук, скоро ще си продаваш вътрешните органи за да изплащаш репарации.

16

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде публично обесен на Червения площад ..Скоро !!!

15

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

14

Русия потъва

преди 2 години

Русия пак започна да боксува. Кога ще преодолеят азиатската си бедност?

13

Анонимен

преди 2 години

Живият труп -Убиецът ПУТИН се размърда .Няма да има преговори - сега Украйна ще те мачка докато дишаш ..С новите оръжия от Европа и САЩ ти разказаха играта .Жалко .че млади ,хиляди руски войничета умират ,като мухи ..НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ С ТЕРОРИСТИ -ФАШИСТИ !!!!

12

Глок

преди 2 години

Не ***,преговорите с теб приключиха!

11

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя не разбра ли,че тия които насъскваха онова зелено мекерее са готови на всичко само и само да ви хванат за гушата,ами хванаха ви,сега къде ще му излезе краят не се знае.Вариант едно-кликата около теб пада и до пет години пълен разпад на Русия.Вариант две -войната продължава дълги години,време през което Русия няма да издържи икономически на западният натиск и отново следва разпад.Вариант три-Бууууум и всичко и всички приключват!

10

Анонимен

преди 2 години

На ви майдан, глупави хахъли подлъгахте се по акъла на САЩ и си строшихте нацистките кратуни в Русия.

9

Анонимен

преди 2 години

Като не искат, гони всички натовци на запад а в Украйна ще останат само руснаци и който е приятел на Русия. НАТО и Зелевски искаха да изгонят руснаците от Украйна и си получиха.

8

Тираджията

преди 2 години

Дано се разберат по скоро че се поболяхме от притеснение.Умират млади мъже за нищо.Тоя Зеления много упорит.Като съборят цяла украйна тогава ще се осъзнае.Да вдига бялото знаме и да сядат да говорят

7

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека,дава им нова възможност и най-важното право да изберат мир или война.Ще са големи *** ако не се възползват.Както се казва:-"птиченцето ти е кацнало само на рамото" не го изпускайте.Изплашиш ли го,друг път няма да кацне.

6

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

5

Боби

преди 2 години

Какви нацисти бе джуджи? Зеленски е избран с избори, а е и еврейн.Кремълския дядо, е 20 год на власт.

4

Нео

преди 2 години

Тоя псих не спира да лъже!