733

някой

преди 2 години

ЗАРАДИ тоя зеленски /сащ и нато/ ще пламне световна война та............който е за тях да взима оръжие сега и да върви в украйна а не да се скатават.

732

Истината

преди 2 години

Отворете си очите, отпушете си ушите!!! Всеки ден запада ни залива с фалшиви новини и умишлено ни настройва срещу Русия. Защото ако разберете истината може и да се събудите!!! Когато войната е далеч и умират хиляди, не ви пука!!! Когато е близо веднага почвате да ревете!!! Не ви е срам, лицемери мръсни !!! Виждате как нашите управници *** западни *** и не мислят за народа си!!! Не ви пука, марионетки!!! Какво стана с пандемията??? Путин я направи грипче! И народа пак е сляп!!!

731

Solar Power

преди 2 години

До Кое не е така?: За кое е прав Путин ? То тогава и Хитлер е бил прав :)

730

Solar Power

преди 2 години

До аха: Не може да се справи така както ти казваш защото оръжието е 1 към 10 ! Тоест ако тръгнат 100 украински танка срещу тях ще има 1000. Украйна прави това което може най-добре окопна война ! А тази война ще бъде новия Афганистан за Русия и очаквам същия фалит както предния път. Жалко за убитите и от двете страни ... но време е за депутинизация

729

Анонимен

преди 2 години

Тук се вижда дългата ръка на евреиските кланове Ротшиилд и Рокфелер, които командват техният събрат Зеленски. Това е то - поробване на целия свят, което Путин не иска.

728

Анонимен

преди 2 години

100 хил руснаци стигнаха до Киев за два дни без никаква съпротива. По пресечен и планински терен къдет могат да се устройват засади. Това не е заслуга на руската армия, това е заслуга на украинската армия. САЩ с половин милион армия за 2 седмици не можаха да стигнат до Багдат при това армията на Саддам беше много по малка и по зле въоръжена от украинската армия.

727

аха

преди 2 години

Аз не разбирам много от военно дело, много ми е любопитно - Украйна обявиха мобилизация. От 40 млн население вероятно се събира доста впечатляваща армия. И тази армия не може да се справи със 150 000 десантни части. Не е ли логично да помислим, че срещу Русия наистина се бият само изтрещелите нацисти?

726

РЕД

преди 2 години

Болен мозък, като на Хитлер е този Путин. Опасен и за Русия,но....това ще се види след време, ако оживеем от ядрена война.

725

Истукан

преди 2 години

Рублата пада все повече и повече, а санкциите блокират икономиката на Русия. +

724

Анонимен

преди 2 години

така е и трябва Хамериканската с *** най вече

723

Анонимен

преди 2 години

Много прости и ограничени хора коментират тук, махам се за известно време. А като започне пропагандата и по нашите телевизии, знаете каква, се чудя на какво занимание да превключа, далече от дразнеща информация, поне временно. С ковида поне си правехме майтап, а сега коментарите са много отблъскващи.

722

откривател на америк

преди 2 години

жужо се откъсна от запада и се наби безалтернативно на китайския. Сега да го видим, как ще преговаря за газ, мас и оцет.

721

ПУТИН ТЕРОРИСТ

преди 2 години

НАРКОМАН ПУТИН НАЧАЛ УНИЩОЖЕНИЕ РУСИЯ /РОССИА< БЕлАРУСИЯ И УКрайна с особая НАГЛОСТ >>>За девят дней ударил Братские народи Украйна И Русия с жестокие санкции .. Ожидаемие потери за народи сотни трилиони долари.. Дал приказ за показная военно терористическая операция против БРАТСКИИ НАРОД УКРАЙНА >> ЦЕЛ МАсовой терор и реклама на РОССИЯ КАК ЖЕСТОКИЙ АГРЕСОР>> СРАЗУ ЖАЕСТОКИЕ САНКЦИИ ПРОТИВ НАРОД РУСИЯ ...ДО 100 000 лет активная тюрма за ПУТИН И ЕГО СОУЧАСТНИКИ Предлагает ОХРАНА БОГОВ

720

Анонимен

преди 2 години

Този е напълно ненормален !

719

Анонимен

преди 2 години

Подлъгаха украинците, че като поскачат малко майдана и стане преврат, то ще ги приемат в Нато и ЕС. Обаче-ядец. Ни нато видяха, ни ес. Затова пък ги вкараха във война. Такива са плановете на запада, а не на Путин. Путин просто ги изненадА и те, естествено да са му бесни. Рмайкъл, тоест-Джо.азчитаха, че ще турят свой човек в Кремъл-Навални, и там се провалиха. Сори,

718

ясно

преди 2 години

другаря Путин казва всеки който не е руски агент е фашист , нацист , наркоман и *** и ще бъде освободен от живота и имуществото си.

717

мдаа

преди 2 години

Путин е решил да довърши геноцида над украинския народ започнат от Сталин през 1933 година когято чрез гладомор бяха унищожени 7/седем /милиони украинци .остават още 40 /четирсет/ милиона , които Путин е решил да избие, защото според него няма такава държава и няма право да съществува. Дали светът ще му позволи ?

716

Кое не е така?

преди 2 години

Кое не е така? Путин е прав на 100%.

715

ЛоШо

преди 2 години

Най-голямата държава с най-големите залежи на разлини суровини с 300долара средна заплата и срината рубла - на този фон Путин започна самоубийствена война срещу невражески и братски народ, заплашва Света с ядрена война и мачка наред всеки, който се осмели да каже дума срещу неговите решения и планове! Путин е Анти-Русия!

714

Анонимен

преди 2 години

Не вярвайте на наркомана и пияницата Зеленски, гнусен лъжец и дребна продажна твар!!!