322

онзи

преди 2 години

От Руска империя стана Путиристан.

321

436 НЕ не може

преди 2 години

както виждаш....

320

430 каскет смачкан

преди 2 години

в едно правителство не може някакъв министър да има различна политика от премиера....ако е така, просто напуска....понял?

319

Помпей

преди 2 години

До 424 Ясен си ми. Успех в чистенето на тоалетни, беренето на ягоди или грижата за някоя възрастна англичанка/германка. Дерзай! Далече ще стигнеш.

318

Анонимен

преди 2 години

В България е пълно с руски под логи. Зам. военна министърка подаде оставка, защото не била съгласна с бг политика!!!100%тази е руска шпионка.Киреее, къде гледате когато ги назначавате?

317

Анонимен

преди 2 години

До 413Как пък е подведен от Лукашенко след като Беларус и сега не признава Крим за руски.А Локашенко сега яко се изложи, защото преди години каза, че Беларус единствено може да нахлуе с комбайни, да помага за прибирането на Украинското жито.

316

Помпей

преди 2 години

До 416 О, повярвай ми, личи си че живееш на Запад. Алергичен си към истината както повечето западняци или повлияни от западните медии хора.

315

путьо късия

преди 2 години

няма печеливш ход, вече настъпи мотиката и го заболя главата.

314

Хмм от 29 години

преди 2 години

съм на "запад" психо и не съм го чувал. Избирай си средата, ако можеш.

313

Анонимен

преди 2 години

Путин беше подведен за Украйна от другия диктатор Лукашенко и от лакеите в обкръжението си. Явно и от малкото мозък в кратуната си... Сега няма достоен изход от ситуацията освен самоубийство...

312

Помпей

преди 2 години

До 409 Хората на Запад масово твърдят, че в България и на Балканите като цяло всички сме психопати :Д Тъй че явно на себе си го викаш.

311

Повтарям се

преди 2 години

но е истина. ПсихопатЪ не си признава.

310

Помпей

преди 2 години

До 407 Това го каза вече и ти казах, че е доста изтъркана реплика в интернет форумите. Повтаряш се. Дай нещо ново.

309

Помпей

преди 2 години

До 404 Ще ми кажеш, че ти не искаш да се изкачиш до върха на своята професия? И да станеш там най-големия шеф в нея, на възможно най-високата позиция? Не знам каква ти е професията, но как да ти кажа... Не ти вярвам! Другият вариант е да искаш да полагаш робски труд цял живот и да си едно болтче или гайка в тая порочна система, в която живеем.

308

Помпей

преди 2 години

До 399 Първо тая реплика доста се изтърка вече. Второ, кое не е така? Дори в бизнеса има стотици примери как еди-кой си голям бизнесмен е адският диктатор, но пък е постигнал успех с тоя начин на управление. Кой човек не иска власт? Тези пък, които имат власт, искат още повече власт. Човешка природа се нарича. Всичко останало е лицемерие. Както беше казал великият Божидар Димитров, лека му пръст - "един човек решава".

307

На Диета

преди 2 години

Гледаме си от нашите глави и какво се вижда а после демокрацията може истината да каже тези шиизита да казват лъжи и дипломати. Нато сме. Свободни. Всички там са панди

306

Пропаганда -Западна

преди 2 години

Буксуване- Руската армия навлиза със скорост непозната в модерната военна история .Този шок явно не се нрави на някои.На практика е унищожена УА с изключение на 150 хил формирование отсъпвашо на Запад .Обръч до Приднестровие .След това ще се прочистват градовете .Обаче по всички медии съобщават "масирана" атака по жилищни сгради .Д гги питаш бандеровцит кво правят в сред цивилнит у за какво използват това

305

Помпей

преди 2 години

Винаги ми се е искало да почна да питам хората един по един "ти искаш ли да бъдеш диктатор"? Демек цялата власт в една държава да е концентрирана в теб. Сигурен съм, че 80% ще кажат да, 10% ще изшикалкавят нещо, само да не кажат да, макар и да им се иска. Другите 10% ще кажат не и този отговор ще е лъжа :Д

304

Важното е да има

преди 2 години

гроб територията на злото.....може и без надпис.

303

Америка

преди 2 години

Също ни пороби но имаме парламент тея са панди нали сме левове справедливост не пише ли така с парите които живеем олигоfreni