39

Ястреб

преди 2 години

Обещал 1/4 крим за киро медиатор

38

Анонимен

преди 2 години

Информационна война - ЕС и СЕМ забраняват някои руски сайтове, браво, това е "демокрация"!

37

2S

преди 2 години

Отбой, отстъпление се усеща,вече троловете само за 1I2 от Украйна пишат хахаха, скоро ще са съгласни само за донбас и Крим,след това само Аман заман само Крим,после,,,Москва наша. Путин в момента е както е бил Хитлер в последните си седмици и няма начин обкръжението му да не вземе мерки,руския народ също

36

Анонимен

преди 2 години

Аре руснаците да ги свършват тия, че колкото повече се протака, толкова по-голяма става опасността за глобална война! А хухлите да спрат да се правят на герои, да свалят оръжието и да приемат действителността такава каквото е!

35

До Анонимен 44

преди 2 години

Френския президент Макарона е пряко подчинен на клана Ротшилд.........замислете се...........кой иска да ограби ресурсите на Русия............??Франция, Англия и САЩ............целият запад се командва от няколко фамилии..........сега те искат и останалата част от планетата!!

34

Анонимен

преди 2 години

Край с цветните революции.............номерът в Беларус и Казахстан не мина, нали???

33

Анонимен

преди 2 години

1914 г.Започва Първата световна война. Ротшилд фамилия в Германия отпуска заеми на Германия. Роднините им във Франция, отпускат пари на Франция, тези във Великобритания отпускат на британското правителство. В същото време Ротшилд контролират трите най-големи информационни агенции в Европа. Волф в Германия, Ройтерс -Великобритания и Хавас във Франция и манипулират общественото мнение настройвайки го за война.

32

Ястреб нахуй

преди 2 години

Виртуална Война киро в крим чака зеленски за преговори 1/6 за киро медиатор

31

Анонимен

преди 2 години

Крим е руски завинаги............най-малко 1/2 от Украйна пак ще бъде част от Руската федерация!!!

30

Анонимен

преди 2 години

До 32 "като в Лудогорието и половината Родопи се говори турски, да ги дадем на Турция, а? Не те ли е срам да сте толкова" - хахахаха... Родопите са отдавна свирен мач. И познай кой го е свирил... нашите радетели и партньори от ЕС и козяк! Отвори гугъл, напиши "еврорегион Тракия", чети и реви!

29

Анонимен

преди 2 години

Украинските фашисти, нацисти, бандеровци и убийци на руски мъже, жени и деца ще бъдат наказани.............руснаците си знаят работата!!!

28

Баро Вкаров

преди 2 години

До До 23*****Крим ВИНАГИ е бил част от Русия!През петдесетте години на миналия век,"геният" Хрушчов го дава с декрет да го ползва Окраина.

27

Анонимен

преди 2 години

Е те таз война спря Ваксините, маските, ограниченията. Начи зеленият и суперзеленият сертификат се оказаха неефективни. Какво ли мисли Витанов, Кунчев, и другите архитекти на пандемията. Нема ги. Що ли.

26

Анонимен

преди 2 години

Защо блокираха руските телевизии? Слушаме само украинската гледна точка, а оттам се казват повече лъжи. Карат ни да слушаме само новини, угодни на САЩ и ЕС. Много от нещата не са такива, каквито ги представят. Май украинските сепаратисти правят повечето поразии.

25

Анонимен

преди 2 години

в "Туитър" външното министерство на Словения, цитирано от Ройтерс. Това звучи несериозно. ВЪНЩНО МИНИСТЕРСТВО прави съобщения в Туитър, може и в тик ток да пробват. А за Ройтерс не ми се говори, най-манипулативната агенция.

24

До 23

преди 2 години

Ами кратуняк, като в Лудогорието и половината Родопи се говори турски, да ги дадем на Турция, а? Не те ли е срам да сте толкова ***?

23

До Баро Вкаров

преди 2 години

Украинците се оказаха най-глупавия народ в Европа................разбиха си сами държавата с Майдана..............само македонците може да са по-тъ.пи от тях!!!

22

Ястреб

преди 2 години

Давам 2/4на русия крим 1/4 на киро и за мен 1/4. Киро медиатор

21

Анонимен

преди 2 години

Путин няма никакъв шанс и само избива солдатите си безсмислено.

20

Анонимен

преди 2 години

Източна Украйна ще стане отново част от Руската федерация!!!