80

Аз

преди 2 години

Нацистите урки са глупави и бедни и не осъзнават, че Русия ще ликвидира смешната им държавица - един мост и едно летище нямат вече, ама се крият в метрото и правят коктейли ***...

79

МНЕНИЕ

преди 2 години

Майдана трябва да отиде в Хага , Донецк и Луганск също - там действително имаше геноцид сътворен от нацисти украинци над руснаци .

78

Анонимен

преди 2 години

"Русия ще продължи "военната операция" в Украйна до постигането на поставените цели." Тоест, до пълното падение и компрометиране на руския диктатор Владимир Владимирович, и до свалянето му от власт, последвано от изпращането му на международен съд, подобно на неговия югославски колега Слободан Милошевич?

77

анонимен

преди 2 години

Другото много хубаво е,че това Лято няма да се чува Руска реч по нашето красиво Черноморие:)То май не само по нашето де:)

76

Русия може и трябва

преди 2 години

Русия може и трябва да спре агресора-убиец Владимир Путин !

75

Анонимен

преди 2 години

Тия укри са страшни *** - те не са ли наясно, че Украйна вече НИКОГА няма да е същата, още една седмица авиацията да я бомбардира и завинаги са ЧАО !

74

МНЕНИЕ

преди 2 години

Мисля си , за себе си - Руснаците може и да са прави - САЩ са разположили Ядрени Ракети в Европа , по-добре е да ги изтеглят и да приключи този кошмар .

73

Анонимен

преди 2 години

Зеленски да хвърля оставка и да се предават - с тия партизански войни които водят държавата Украйна вече я няма и няма да я има!

72

Анонимен

преди 2 години

Украинските военни използват мирните жители като жив щит. По думите му реактивни системи за залпов огън, оръдия и едрокалибрени миномети са разположени в близост до жилищни сгради, училища и детски градини.Дами и господа коментиращи - мисля, че това е достатъчно за всички вас тотално да се погнусите от Украйна.

71

Хахахахха

преди 2 години

Като гледам, какво постигане на цели пада.

70

Анонимен

преди 2 години

Шойгу сривайте Киев и Харков до основи и всичките укри да ги няма !

69

Васко

преди 2 години

1968 год Руснаците отново проведоха операция в Чехия.Затова там населението ги замеряше с камъни за добре дошли.България също изпрати войници в тази операция. Не се научиха ,че тези операции днес хората им казват война и рано или късно се провалят.

68

Додо

преди 2 години

Любовника на джуджето военнопрестъпник с благи думи стадото.

67

анонимен

преди 2 години

От тази война най-хубавото за България е,че най накрая паметника на СъвеЦката армия ще отиде при мавзолея на Гошо Тарабата и прионази петолъчка над партийния дом къде я свалиха с хеликоптера:)

66

Изнервен

преди 2 години

Всички тези на снимката са зомбирани ***. Откачалки, не виждате ли, че целият свят е против вас бе? Осъзнайте се. Ако можете.

65

Анонимен

преди 2 години

Алексей от руското военно поделение 75242 на 25та бригада, каза пред камера, че са били излъгани, че отиват на учения, а когато са стигнали до фронта, са им казали, че ще бъдат врагове на народа, и тъй като е военно време, може да бъдат разстреляни. "Ползват ни като пушечно месо". Това казват пленените руски войници.

64

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, кой не е за изтегляне на ядрения арсенал в по-задни позиции. Аз съм за всички да изтеглят и унищожат установките си на равно разстояние от Европа. Ако най-близката американска ракета е отвърд Атлантика, най-бзликата руска ракета трябва да е поне на такова разстояние в посока Изток. Никой не иска ядрени ракети, но за съжаление това се е доказало като единствен гарант срещу психопати като Путин, Лавров и тн.

63

Анонимен

преди 2 години

Може другите войни да се позабравиха, но тази е добре документирана и никога, повтарям никога няма да бъде забравена. Ще последват гладни десетилетия на изолация и мизерия в целокупна Русия която ще изплаща греховете на Путлера поколения наред.

62

Анонимен

преди 2 години

Няколко добри снайперисти с далекобойни снайпер могат да омиротворят света и ще спасят десетки хиляди живота. Само 5 -*** са за отстрелване, Путин, Шойгу, Лавров, Медведев, г-р Герасимов. Всички други ще се разбягат и скрият, а Кадиров ще бъде обесен от чеченците на джамията в Грозни.

61

Вова

преди 2 години

Адмирал Карл Дьониц е главн командващ военноморските сили на Германия през ВСВ.Смятан за един от най-близките хора на Хитлер. След самоубйството на последния, Дьониц е президент на Германия за няколко дни, до поемането на властта от съюзниците.