47

Анонимен

преди 2 години

Слава на Украйна! Русия е позорище.

46

Анонимен

преди 2 години

До 66 пробвай ria, имат и форум от там ясно се вижда , че народа си подкрепя президента, информационната война е в пълен ход

45

Minuva42

преди 2 години

Сега като изхвърлят руските банки от swift как ще си получите денгите? Хахаха

44

SS

преди 2 години

Не четете Американски сайтове 99 процента от тези в Европа са такива.Там реалността е друга.Украйна почти я няма.Ще се моли човечето на преговори докато евентуално пристигнат помощите да протака но вече всичко е свършило.Киев е в безеходица.От всички пропагандни видеа не разбрахте ли че Русия не иска да убива цивилни граждани........само тази марионетка.

43

Teto

преди 2 години

Блокирани са всички руски сайтове.Вече новините са компрометирани

42

Възраждане

преди 2 години

Русия ги смаза. Украйна изчезна от картата щото не знаят с кой да играят

41

Даам

преди 2 години

Този слага мирни жители пред танковете......това ли е геройството му ?

40

Анонимен

преди 2 години

На официалния сайт на украинската национална гвардия в Twitter гордо се показа как Нео нацистите от Азов мажат куршуми със свинска лой предназначени за чеченците на Кадиров, обаче са заобградени от всички посоки вкл и в Мариопол, няма да им хареса :)

39

Анонимен

преди 2 години

Сега циркаджията ще настоява Путин да се предаде. Иначе ще продължи да праща украинците на смърт.

38

пияница мистик

преди 2 години

За да се съгласи джуджето убиец, даже не да се съгласи, а да инициира тези преговори, значи работата с войната която започна СССР хич не върви на добре за тях. Ама така е, като загубиш чувство за реалност и се мислиш за непобедим. Украинците им показаха кон бобо яде ли, а представям си НАТО ако нападне К0чинaта как ще я унищожи само за ден :)))

37

SS

преди 2 години

3 дни ни направиха на Май.м.уни, лъжовна информация, манипулация зацнен достъп до руски сайтове и това в 21 ви век уж демокрация.Лъжи за победите на Украйна.Тя вече почти я няма на картата, Лъжи манипулации Лъжи мапипулации нищо ново Българите ги лъжат по същият начин 30 години вече.Мр.ъ.сни до..лни крав.ари идва ви времето.......Киро гела да се покрива че скоро му е.

36

Възраждане

преди 2 години

За 4 дни Русия ги постави на колене да молят за милост. Голямата мечка в действие. Гледайте как Зеленски ще клекне и половин Украйна става руска.

35

Анонимен до 48

преди 2 години

Е така е ама се е казвала Киевская РУСЬ!

34

Анонимен

преди 2 години

Заради тоя *** на нас ще вдигнат тока и газаКирчо ще си избяга в канада ние да му мислим

33

Факт

преди 2 години

Видяхте ли ? Русия отново ни спаси. Този път от Ковид 19 !

32

Анонимен

преди 2 години

Всъщност истината е че руските войски нямат никакво желание да се бият.Масово не изпълняват заповедите на командирите си,има случаи на дезертирали руски войници.Тези неща Путин не ги очакваше и затова сега е готов за преговори и мир.

31

Анонимен

преди 2 години

Искам само да спомена, че в съществуващите от няколко години учебници по руски език на издателство "Просвета" пише, че първата столица на Русия е Новгород.А всъщност е Киев.Цялото безродие, на което се базира ракът на либерализма, е и у нас.

30

Русия

преди 2 години

Укропити ощи ни са са били истински.Аз ни знам с кой са бият ф Киев след кат там няма руска армия и ко въобще отбраняват?Мн лоши тия руснаци пък Киев и навсякъде в Окраина има ТОК, вода, Интернет итн.Ако ни са разберат тепърва войната за фашистиит *** почни.

29

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще говори сьс кадафи по геополитически теми

28

Алекс

преди 2 години

Че Зеленски е клоун спор няма.Също така е ясно,че Русия нападна Украйна и трябва да бъде осъдена категорично.