238

Анонимен

преди 2 години

Уверено и смело вървим по стъпките на Украйна ! Продажни политици палят фитила и тук ,а после ние простолюдието ще страдаме.страна без армия,без казарма,без подводница,без самолети,но сме едни от първите врнадаването на вой и санкции срещу Русия! Хора опомнете се,кой ще ни спаси ,краварите,швабите кой?! Може ли да сте толкова наивни.ако сега не излезем и не изметем тази шайка продажни управници,аналог на Зелински,скоро ние и децата ни ще се крием ,а освен в София другите и метро нямаме .

237

Анонимен

преди 2 години

Абе, как нападнаха Ирак? Какво беше оправданието да избият 1 милион, че забравих?

236

Анонимен

преди 2 години

Ние по - добре да си седим на *** и да не се правим на много солидарни с ЕС и НАТО, че сме толкова жалки по отношение на "армията" ни, благодарение на цялата тази И*З*М*Е*Т, която ни управлява вече толкова десетилетия !

235

Анонимен

преди 2 години

Армията ни са мамини гогутки , като украинската . Населението се бие армията се предава.

234

Равнопосавеност

преди 2 години

240 - Когато САЩ нахлу в Сирия неканена, в Ирак два пъти, в Сърбия, и къде ли не ние наложихме ли санкции, затворихме ли въздушното си пространство когато бомбардираха Сърбия? Трябва да има равнопоставеност и да се мери с един аршин в противен случай конфликтите са неизбежни! Съжалявам, че някои хора поставят хранилката си от ЕС и комисионните си от САЩ над обективността, но повечето хора не участват в сделки за магистрали, самолети, газопроводи, и електроцентрали.

233

До 245

преди 2 години

Тия славянски роби дето в комунизма облъчваха населението ни че са славяни не ми ги хвали . Да ни върнат Волжка България и да отиват в Владивосток

232

....

преди 2 години

Сигурно треперят от страх българските политици, зависими от Путини, като копейкин и нинова . Ха ха ха

231

Анонимен

преди 2 години

Ние по - добре да си седим на *** и да не се правим на много солидарни с ЕС и НАТО, че сме толкова жалки по отношение на "армията" ни благодарение на цялата тази ***, която ни управлява вече толкова десетилетия !

230

Анонимен

преди 2 години

Ако европейците имаха топки, сами щяха да прекъснат руските доставки на газ. После солидарно плащат цената, но без повече Путин на политическата сцена.

229

а бе,русофилистик

преди 2 години

До Анонимен 239 Колкото и да им се слагаш на руснаците файда йок!Те самите казват,че българите са предатели!И че когато пак дойдат България няма да я има!Влез в руските сайтове,едеот!!!

228

Страшил

преди 2 години

Русия ще ни нападне ама ще ни разоръжи дедoвия. На босия цървулите . Наше самолети сме ги скрили в едно чекмедже на снимки.

227

Анонимен

преди 2 години

Абе, Ирак как го нападнаха и избиха 1 милион иракчани?

226

Равнопосавеност

преди 2 години

До 226 - че те вече са изплатени с активите на банките, които незаконно откраднаха.

225

Сата НАТО

преди 2 години

Самолет на Русия лети над България, какво ще направи отбраната НИ???? Вие луди ли СТЕ да стреляте по НЕГО???? ---///---- А какво да го оставят да се бухне в АЕЦа ли?

224

Трътката

преди 2 години

Сигурно двама човека пишат 200 коментара ,че то не е възможно нормален човек да защитава държава която нахлува в друга защото тя иска развитие . Не може нормален човек да не е съпричастен и понеже бензина ще му е 3 лв да няма против една държава да превземе друга. То е ясно защо сме на това дередже ама чак пък толкова откачен народ...

223

Равнопосавеност

преди 2 години

До 230 - сега ще си гладен англосаксонец, пардон ти никога няма да станеш англосаксонец, а просто обслужващ англосаксонците, но пак гладен.

222

Анонимен

преди 2 години

И в Берьозката стоките не са руски, а от балтийските страни и Украйна.

221

Равнопосавеност

преди 2 години

Хубавото е че така или на хората най-накрая ще им писне и ще се оправим или ще си го получат за дето са овце.

220

пх

преди 2 години

Кофти, едва започнахме с надежда да се измъкваме от ямата на Ковидната "Мистерия" и хоп, отново в "батака", този път удара ще е по Енергетиката и Туризма ни! Путин няма да забрави този "жест на добра воля" от страна на Бг. Кирчо реши да се прави на "мъж", за сметка на националните интереси на държавата!

219

До 229

преди 2 години

Че то има ли нещо руско по магазините ? Само петрола им иначе са държава в третия та петия свят. В САЩ милиардерите са инженери а в Русия им е подарен петролен кладенец и се мислят за тузове.