247

Анонимен

преди 2 години

Кръволоци сте в този форум. Чакате кръв. Ама чужда.

246

РУснаците искат

преди 2 години

да свалят американското марионетно правителство в Киев, те НЕ ИСКАТ да се бият с Украинците!

245

Анонимен

преди 2 години

До ФАКТ - Ви не сте факт а фак! В Украйна нещата не са никак добре, но "печен руснак на термитен ***" има мнооого!

244

Анонимен

преди 2 години

Без да има война в Афганистан, бе отстрелян с ракета микробус с многочленно семейство! Та Путин бил диктатор и фашист? Кой го казва?

243

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикМного ти е алкохола бе батюшка. Украйнски изтребител, ударен от украйнската ПВО! То се е разбил в сградата! Не фашиста Путин. Стига! Онзи креетен с бронираната машина, дето прегази човечеца в колата му също е украйнец. Само гръмни веднъж и им гледай сейра! Едно е да убаваш беззащитни учителки. Друго е военни! Ама "белите каски"мълчат. Как не подушиха газа, дето руснаците хвърлят над горките украйнци? Крайно време е!

242

Анонимен

преди 2 години

А как изглеждаха Багдат и Белград след атаките на САЩ?И кой тогава ги спря?Кой е фашист?Ние пак сме на странат на булката..

241

Факт

преди 2 години

Няма битка за Киев,няма Украйна нарочно прави паника и фейк.Гледайте в ютуб на живо от Киев,нищо не става.

240

Counter-Strike

преди 2 години

В Киев,на стадата бабуини им дадоха автоматчета, да си ираят на Counter-Strike! Раделат се на "диверсанти" и "отряд нац. отбрана" и се трепят (като всички се милят за 'бранители') тая вечер най-малко 60 урки са дали фира! На руснаците им остава само да изчакат да се наиграят!

239

Анонимен

преди 2 години

До Колко жалкоДокато се ровех в Ютуб да видя многото трупове на руски войници се натъкнах на полски филм "Фашисти в окопа"! "Азов"да ти говори нещо? Чети и доклади на "Амнести интернешънъл" и на украйнски анализатори. Остави руските. Може и да разбереш защо се води тази война. 8 години стигат! И етнически българи са пострадали!

238

пияница мистик

преди 2 години

Джуджето Убиец е съборило цял жилищен блок в Украйна, избивайки десетки мирни жители и деца. Само не разбрах с хиперзвукови ракети ли го направи или с ултразвукови :))) Понеже Мосфилм ни убеждаваше, че има такива :)))

237

Анонимен

преди 2 години

А дали не беше по-добре (и по-професионално някак-си) преди да пляскате бомбастични заглавия, копнати от чужди сайтове, да бяхте хвърлили едно око на камерите в Киев. Щяхте да останете доста изненадани - защото на камерите нямаше да видите никакви боеве, битки, сражения и прочие. Дали тогава щяхте да напишете ИСТИНАТА - това е интересен въпрос.

236

Анонимен

преди 2 години

Не си ли чувал за Давид и Голиат

235

История

преди 2 години

В древността е имало войни ,големи войни ! Тогава двете воюващи армии са се срещали в директен контакт-едната армия на 100 м. от другата армия. Излизали са предводителите на армиите и са провеждали двубой - който победи ,той се мята за победител във войната и няма други жертви !!! Днес трябва да спре всякаква стрелба и да излязат пред армиите на Украйна и Русия техните командващи , т.е. Путин и Кличко в директен двубой !!! Но откъде такава смелост у кремълското джудже ???

234

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

В Киев е имало много руски шпиони, които правели светлинна сигнализация на руските самолети - къде да бомбардират. И Украинските Националисти - са Утрепали Предателите , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

233

Колко жалко

преди 2 години

Колко жалко е, че има хора , които се възхищават на Путин и неговата война. Безумци. Никоя война не може да бъде оправдавана и никой диктатор не трябва да бъде оправдаван. Путин е Диктатор

232

Анонимен

преди 2 години

До 332 - В Украйна работи всичко. Има Интернет и ТВ (кабелна, ефирна, сателитна). Мобилните оператори работят на 100% - от вчера много обаждания са безплатни!!! Банките работят нормално! ДА, има война, но за сега Украйна се справя добре! Но проруските про.с.таци у нас седят на топло пред компа и ръ.ся.т не проверени проссстотии! Това е гадно!

231

Гиб Мелсън

преди 2 години

Виждали ли сте как котка си играе с мишка? Който има двор или село сигурно е виждал. Точно това сега се случва в Украйна. Според мен котаракът няма да налапа мишката а само се играе и гаври с нея, защото е бил предизвикван от мишката години години наред. В този ред на мисли приказките на Киро Канадеца, че Русия била бензиностанция с ракети, означава, че ние като държава се обозначаваме като следващата мишка, която е решила да дразни котарака. Много съжалявам, че гласувах за Киро Канадеца!

230

Анонимен

преди 2 години

Каква битка за Киев бе, какви боеве... Тази нощ в Киев е било мазало, защото са се гърмяли самите киевчани едни други с раздадените безконтролно автомати. Над 60 застреляни киевски граждани има само тази нощ, защото други киевски граждани ги помислили за "руски диверсанти"... То е като да дадеш на бабуини автомати. Да не говорим за мародерите, които - добре въоръжени, за да се бият с руснаците (уж)- грабят оставените празни арартаменти и магазини. Щеше да е смешно, ако не беше трагично.

229

Анонимен

преди 2 години

Сега проруските *** се радват. Убийствата в Украйна ще започнат след няколко дни. Присъдите са готови, Сибир е голям.

228

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Кмета на Киев - Виталий Кличко - шампион по бокс - Съобщи, че Лично ще се Включва в Боевете , Браво Виталиййй, Путтин ще падне , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА