68

Никой нема

преди 2 години

Да ги изключи. Всичко е със съгласието на Дади Джо.

67

анонимен

преди 2 години

Мразя Путин, мразя Джо Байдън, не харесвам и нашият Радев! Мразя всички диктатори, заради които се водят войни и умират невинни хора!

66

Анонимен

преди 2 години

Пълно изключване на тея рашляци от системата SWIFT. Още от сталиново време го подкараха на борови шишарки, сега вече да отиват на ниво корени

65

МНОГО КЪСНО

преди 2 години

Много късно .

64

Поклон на Путин

преди 2 години

Победи Уханската кихавица.

63

Факт

преди 2 години

НЕ...

62

Че тя БГ

преди 2 години

Си е руска вече - силовите министерства са овладяна от Решенниковия фигурант. Путин ще призове военните да се предадат за да няма кръвопролития и ще празнуват заедно с Рундьо на Щипка апотеоза на ВеликоРусия. А руския патриарх ще благославя. Тея американци се показаха, че нямат хал хабер кой кой е в момента в който се изнесоха от Авганистан.

61

Анонимен

преди 2 години

Лондонград!? :) Ама те руснаците наистина прекалиха, да не им е бащиния?

60

Анонимен

преди 2 години

До Синя каска Дано Путин ни освободи, защото при НАТО бг ще исчезне

59

пущиняк

преди 2 години

Това е добре дошло за обикновените руснаци и Русия като цяло! Изтеглят ли си руските олигарси парите от Англия и разпродатат ли си имуществото, то това би довело до доста солиден капитал, който може да бъде вложен на територията на Русия в икономика, инфрастуктура и т.н. Сега за тези, заблудените, които казват, че олигарсите да ходели да си харчат парите в Сибир, Чукотка и т.н. да ги светна, че около 4млн.кв.км. от територията на Русия се намира на запад от Урал, т.е. в Европа!

58

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям само ако Лондон върне парите на руския народ. А Жонсан си ги присвоява за неговите олифгарси и кралицата парасит.

57

Синя каска

преди 2 години

Не знам кой край идва но вчера Столтенберг е казал че следващите в списъка на Русия е Бг.и Румъния.

56

Не е много ясно

преди 2 години

Защо изтриха коментар, който с нищо не нарушава правилата на сайта и добрия тон. Ако става дума за прилагателното бангалорски, то идва от град Бангалор, родно място на мнозина нови лондончани. Исламабад е още по-щедър в това отношение.

55

Анонимен

преди 2 години

Ние защо не вземем и да забраниме на руснаците да посещават България? Нали сме солидарни с НОТО ЕС и т.н. А хотелите по черноморието да затворим защото няма кой да ги посещава.

54

A

преди 2 години

Обикновените руснаци харесват това.Наследството на Елцин барабар с олигарсите си отива.

53

Анонимен

преди 2 години

Сега " наказаните " ще отидат другаде да си харчат парите. Кой е наказаният??????

52

Анонимен

преди 2 години

До Не е много ясно АНглия са царе по това да крадат чужда земя, чужди пари, злато, диамнати от Африка. Крадеца вика дръж крадеца.

51

Ковита ме чална

преди 2 години

Взимайте си парите и бегайте в Швейцария, в Русия съм, в Русия съм - тара - ду-дай! Кацнал бръмбар на трънка! Пръцнал дръмбар на брънка! Бацнал тръмбар на крънка! Тацнал кръмбар на Брънка.

50

Анонимен

преди 2 години

Потърпевши са банките, не клиентите им. Сега ще работят с други банки и други банки ще печелят. Елементарно Уотсън! Кой е наказаният????????

49

В резултат

преди 2 години

От всички некоординирани и неадекватни действия на Америка и сателитите , както и на нетърпението на Путин просто мига на световно господство на Китай се доближи с още 10 години в допълнение към ония 10, които спечели от ковид войната.