206

Анонимен

преди 2 години

за все случай хохлите са разположили с жилищните райони своите ракетни установки, после рашките ще са виновни, че са пострадали мирни граждани, мръсни фашаги

205

До 239 Диоген

преди 2 години

КакъвПедалски ник ! Между другото гледай с тебенещо да не стане. Като се движиш навън или прибираш вечер са оглеждай щото живота е пълен с изненади и всичко може да са случи

204

Анонимен

преди 2 години

24 часа. Територия колкото половин Европа.Няма НАТО, няма ЕС. Просто дойде горският.

203

Константин

преди 2 години

Какви войни са руснаците. За два дни окупираха най-голямата европейска държава и според мен ще я разпарчетосат. Жалко за хората.

202

преди 2 години

"Турция отхвърля искането на Украйна да затвори Черноморските проливи за Русия...", каза външният министър Мевлют Чавушоглу пред турския вестник "Хюриет". Той също така помрачи надеждите за санкции срещу Руската федерация, с която Турция има тесни връзки.

201

Диоген

преди 2 години

Светът трябва помисли решително, как да направи от Русия най-големия резерват!Няма друг начин!

200

Анонимен

преди 2 години

До ужас - това са първите десантчици, които да отцепят и създадат смут. Те се движат по-бързо от останалите.Смятай че има магистрала която е 200 км от границата , има и гора през Чернобил, през която също може да се мине.

199

Анонимен

преди 2 години

Видя се, че НАТО не е никакъв отбранителен съюз, а по-скоро е предпоставка държавата да бъде нападната. България трябва немедлено да напусне НАТО, преди Русия да е обърнала поглед и насам!!

198

Извънредно

преди 2 години

Руски Анализатори разкриха .че Путин ще се бори със санкциите на запада като превзема Цяла Украйна и после изтъргува административното и съществуване с отмяна на санкциите.В това число влиза и живота на заловените политици от управляващата партия!

197

Анонимен

преди 2 години

Горките украинци... Срещу ракети и танкове - с коктейли ***. Не е истина.

196

Анонимен

преди 2 години

Дано украйнците избият максимален брои руснаци. Гадни узурпатори.

195

bluesky 1

преди 2 години

До анонимен 206 И дори в първата война победиха. Явно масово чеченците вярваха на Дудаев и искаха независмост. Липсата на сериозна съпротива от украинската армия означава, че масово средностатистическият жител на Украйна не желае да мре за интереса на една шепа олигарси, мафиоти и продажници. Единствените с реална мотивация за съпротива са бандеровските елементи, но те ще бъдат прегазени бързо.

194

абе

преди 2 години

Къде е логиката?Путин признава две територии за държави и окупира друга държава уж членка на ООН.Украинците искат помощ от цял свят да не ги окупират и никой не ги отразява.Това ако не е договорка как се нарича?

193

Анонимен

преди 2 години

До Ето "информациите" от рсуките терористи и техните поддръжници имат стойността на договорите, които Русия подписва.

192

Бисмарк

преди 2 години

Бисмарк:Зная стотици начини да дразня и изкарам руската мечка от бърлогата, но не знам нито един да я вкарам обратно! С една дума не се е****с Русия.тези не са мекотели като нас.

191

dsadsadsa

преди 2 години

Цял свят подкрепя Украйна, българският гащник философства в подкрепа на Путин...

190

Анонимен

преди 2 години

Руските бронетранспортьори не спазват сфетофарите в Киев и блъскат автомобили. КАТ да ги спират и да ги санкционират!

189

Мужик

преди 2 години

Путин се държи сякаш ще е вечно жив и ще се радва на властта и парите, за негово съжаление и на тази победа няма да се радва дълго защото неговите проблеми тепърва започват, а за един седемдесет годишен дядка тези проблеми са голямо бреме.

188

Ето

преди 2 години

Оказа се Киев не е бомбардиран и обстрелван а взривовете са били от грешно открит огън от Украински те ПВО по техен самолет който се е забил в жилищна сграда.

187

Анонимен

преди 2 години

Ленин дал, Путин взел!