62

до 61

преди 2 години

Не отричам - те са си роби и бачкатори по душа. То им е в гена. Експлоатация до дупка. Животът на индивида няма стойност, доста познато като строй.

61

Анонимен

преди 2 години

Да се не окаже, че печелившите са тези които повече не съобразяват с изискванията за зелена енергия!?Полша примерно има въглища за 500год.и спокоино може да продава.А, сега е и най-удобният момент, да пуснем 3 и 4 енергоблок на АЕЦ,, Козлодуй".

60

други печеливши

преди 2 години

Други печеливши са САЩ и Великобритания

59

Тъпунгери

преди 2 години

Белите се бият помежду си. Християни срещу християни, славяни срещу славяни. Мюсюлманите и жълтите ще ни претопят. Излязоха по-умни от белите. След тази война, жълтите и мюсюлманите ще са по-напред от белите по всички линии.

58

Анонимен

преди 2 години

Доносника Асен Агов да пази страната .Айде Агов ти си дърт но мъж

57

Анонимен

преди 2 години

47 точно казано .Тези Парламента ни вкарват във война .Нагли продажни същества

56

Анонимен

преди 2 години

Показването по ТВ на огромните колони бягащи от големите градовете към Запад. Украина и селата е удър срещу Путиновият режим и обида към руснаците.Защото цялата руска пропаганда се крепи на лъжата, че те се бият срещу бандеровците, фашистите завзели властта, и руснаците ще ги освободят от тях. А украинците вместо, да посрещат с цветя и водка руските освободители, те бягат от тях.

55

ади

преди 2 години

путин ще си върне украйна и баста!

54

Сатир

преди 2 години

Пълно с разбирачи от всякакви цветове, даже бая оцапани. А утре, когато батковците решат че ще го преглътнат заради свои интереси?

53

Анонимен

преди 2 години

Тез с памперсите ся ще наводнят телевизиите да дават акъл.

52

До 56

преди 2 години

Добре, че са китайците, че да има храна и дрехи и за българите и европейците, досега голи щяха да ходят, и ти не правиш изключение.

51

Анонимен

преди 2 години

Лукойл по принцип трябва да е наш държавен. А пшеница произвеждаме и сами, просто няма да я изнасят като тока, който също си произвеждаме.

50

Анонимен

преди 2 години

с ковида кво стана?

49

извод

преди 2 години

китайците ще излязат най-големите тарикати

48

до скромно мнение

преди 2 години

Вика грижата за хората ....хахахахахаха....гледа ли клиповете със строените в костюми дето ги товарят на автобуси и не се знае къде ги водят. А тия дето ги заковаваха по домовете и съседи и даваха храна през терасите? хахахах Нулева толерантност....вика грижа за хората

47

Анонимен

преди 2 години

До ЛДНР-Кaзвa се Укрaйнa и основaтелите и сa руснaци и Ленин които дaлеч по късно освобождaвaт зaпaднa Укрaйнa от "зaпaдните" империи

46

Скромно мнение

преди 2 години

Китай се справи отлично с пандемията и въпреки това пак е номер 1 световна сила в икономиката, производството, отбраната, сигурността. Китайците не са лигав народ, дисциплинирани са, трудолюбиви, а по време на пандемията грижата за семействата, младите хора, майките с деца и възрастните хора е било приоритет на обществото и политиката, който и преди пандемията и след нея, и сега се спазва. Ако Русия и Китай си сътрудничат, ще са на номер 1 в света. Запада и Америка съсипаха България.

45

do 48

преди 2 години

И Авганистан нямаше как да победи и Виетнам нямаше как да победи Няма как да удържиш 44 милиона

44

до 48

преди 2 години

На Украйна не и трябва да побеждава. Трябва само да тръгнат чувалите с 'Груз 200' към Блатная и гледай какво ще стане.

43

До Анонимен До Ха ха

преди 2 години

Норвегия преди десетина дни обяви че няма как да увеличи добива! Англия - си внася газ, и тя няма как да изнася. Байдън намали много производството на газ и нефт в САЩ - дефакто сега си внасят. Тоя прочутия 'втечнен газ' които карат на Европа е дефакто руски които товарят във Владивосток! Но продават скъпо на Европа. Не е толкова проста картинката.