16

Димитър

преди 2 години

Следях и речта на Руския президент. Той спомена, че ако има намеса на 3-ти страни в конфликта, ще има мигновенен отговор и последствия с каквито не са се сблъсквали в историята си досега. И аз настръхвам от такива думи но пак ще повторя, че да отидеш в Двора на Русия и да пикаеш, това е подигравка. Когато Русия отиде в Канада да прави война срещу Америка, тогава ще го приема това за нормално, че Украйна има място в Нато. Това си е Русия и бивша руска територия, с култура, традиции и много кръв.

15

Русенец

преди 2 години

Само искам да напомня, че от 10 градове герои от времето на втората световна война, три са украински - Киев, Одеса и Севастопол. Дори и да приемем, че е имало съветска армия, то безспорно е имало и много местни.Лошото е че сега брат ще убива брат си.То така утре Путин може да реши да нападне България. Или Ердоган да си вземе югоизточна България. В ХХI век не трябва да има тирани и диктатори.

14

българин

преди 2 години

Историческа справка:След навлизане на фашистите на територията на СССР,украинци създават фашистка полиция в сруктурата към немците,започват преследване на руснаци,бият се на страна на Германия,влизат в администрация създадена от немците и пр.Това какво е било,г-да поддръжници на уквайна?От преди 15-20 г. в Украйна се появиха неонацистки групи и формирования.Започнаха с тормоз над руснаци.А заедно украинци и руснаци щяха да са най-силната европейска държава.

13

Анонимен

преди 2 години

Ъ, сега ще ви гледаме лицата. Досега какво ви гледахме, бе?

12

гражданин

преди 2 години

Завършен *** е тоя Зеленски, единица мярка за липса на държавност. Украйна можеше да бъде голяма, богата и силна държава, сега ще е малка, бедна и слаба, заради некадърния политически и обществен "елит" на територията Украйна.

11

Анонимен

преди 2 години

Ще говори като военнопрестъпник.

10

Алекс

преди 2 години

Кухаренски още не е разбрал,че друга държава няма да се бие с Русия заради пробитата Окраина.Голяма война на европейския континент няма да има.Сигурността на Европа няма нищо общо с Окраината.

9

Анонимен

преди 2 години

То се вижда каво виждат, а то е оголен *** на запад, и наведена муцунка на изток!

8

а живите изгорени

преди 2 години

А когато украинските нацисти горяха живи руснаци в Одеса този Зеленски къде е бил???

7

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Путин е ядосан а не е полудял Киев е на само 300 км от Москва и със 2000 км суха граница и НАТО ще стигне до Москва за 2-3 часа с камиони.

6

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е Зеленски да се предаде за да спаси много хора.. Няма кой да го чака.

5

айде ма майдан

преди 2 години

Целта на Путин е да спипа Зеленски. Киев падне ли ще падне и Зеленски и армията на Украйна ще се предаде обкръжена.

4

кои руснаци

преди 2 години

Половината от украинското население са етнически руснаци. Та не е ясно към кого точно се обръща.

3

Асан

преди 2 години

Европа не е нападната бе другарю е врогеец Нато се примъква към Русия :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Кървавият Путин вече нападна свободна Украйна! Руската агресия е в пълен ход. Европа е въвлечена във война.

1

Анонимен

преди 2 години

Зе-клоунът проговори на руски език. Спомни си руския език, който заклейми като вражески и забрани на територията на Украйна. И той като Буда Тиквоний като види зор тича в Москва и излива през сълзи думи за общи корени, за обща история и култура. Можеш да зaплюeш Русия и тя ще се избърше, но ако Русия те зaплюe - ще те удави. Последното изречение не е ное. Цитирам Маргарет Тачър.