53

Анонимен

преди 2 години

Преди години бяха попитали бившия държавен секрета на САЩ Маделин Олбрайт дали санкциите от 90-те години срещу Ирак довели до смърта на стотици хиляди цеца са си заслужавали, онева същество отговори да заслужаваха си.

52

Я да видим :

преди 2 години

Коя държава В СВЕТА , обича САЩ ?

51

Анонимен

преди 2 години

Точно обратното,хората които харесват Путин са и хората които харесват Борисов,човекът проводник на Руските интереси в България и заради което се раздели с властта един път завинаги!

50

ДА ВЕ !

преди 2 години

Тия унгарци немат акъл , как може да има майчинство 6 / шест / години , и даже на новородено дете пък да дават и 62 000 , и то ЕВРА , майни ами ако имат и 3 деца държавата им подарява и 7 местен автомобил , до там са я докарали че НЯМАТ И БЕЗРАБОТИЦА , Орбан направил още четири завода за БМВ , МЕРЦЕДЕС , СУЗУКИ и СУБАРУ ... търгуват с най-големият враг Русия , Китай и Корея ,... ама хич не слуша ЕС тоя Орбан ...В Унгария са се завърнали над 2 млн. унгарци , ''срамота'' ...

49

Анониме

преди 2 години

Аз да питам къде бяха всички моралисти, когато САЩ нахлуха в Ирак и я сринаха със земята. За един приятел питам. А, забравих - американците го направиха за доброто на иракчаните, нали така беше? Толкова добро им направиха, та те милите не могат да им се отблагодарят вечно.

48

До Пияницата

преди 2 години

Аз не обожавам нито комунистите,нито дикаторите,нито подлизурковците,нито доларджиите...но Харламчо донякъде е прав,че хората по селските кръчми са против днешната разюздана власт(ГЕРБ) и са за Путин и Радев-защо ли ,задаваш ли въпроса?! Еми ако теб те върнем на село и след година-две ще пееш същата песен като тях и то силно ще пееш за Радев,за Путин,за Ким ИрЧен,нали !?Друго е да си седиш на диван и да коментираш,нали!)

47

Анонимен

преди 2 години

Хараланчо, не се ли умори да ближеш банкянски дирник?

46

коко

преди 2 години

г-жа Йорданова а кого да обичаме наркоманите и крадците от Америка ли да ми увеличават тока водата храната и аз да им пляскам та това си е мазохизъм.Да Путин е велик за мен но радев е мижитурка е това е истината за мен

45

Анонимен

преди 2 години

Популизма(волята на народа) е хубаво, нещо Кирчо, ако беше полулист щеше отдавна да е махнал мерките и сертификатите. Киро не е популист това е сигурно.

44

Анонимен

преди 2 години

Голем смех бе писачите. Аз харесвам Путин като лидер но не и Радев. От както Херо Мусаката му наби канчето Радев сложи очила и започна да чете това което са му написали от Краварското посолство. Това нее онзи Радев с вдигнатият юмрук щото юмрука му го завряха изотзадека. Радев ум.ря отдавна.

43

Анонимен

преди 2 години

Последното място в ЕС ни е гарантирано за десетилетия напред. Единствената ни утеха ще бъде че ДНР и ЛНР са по-зле от нас. Но с такъв народ си заслужаваме дереджето.

42

Стига бе,

преди 2 години

...Путин директно нахлува в чужда държава и си анексира територии като свои, а някои тука даже и питат, "кой договор бил нарушил"? Верно ли са тАпи, или правят другите на по-тАпи от себе си!

41

пияница мистик

преди 2 години

Че ЕС и САЩ са лоши и вярват във всякакви конспиративни теории. За някакъв си Нов Световен ред, ама забележете, дето уж се прави от милиардерите на Старият Световен Ред....ахахахаха, сякаш им е лошо и сега, че искат нещо ново :)))))))))))

40

Даа!

преди 2 години

До Давам акъл... Никой не иска / от нашТЕ/ политици и управляващи да се говори за Унгария / Орбан / , лошото момче за ЕС , защото е на светлинни години пред /ДАЖЕ / Германия и франсетата , засенчването е факт ...и много боли .

39

Анонимен

преди 2 години

"Нека плановете ви да бъдат тъмни и непроницаеми като нощта, а когато действате, ударете като мълния." Путин май е чел този цитат.

38

пияница мистик

преди 2 години

Прав е Харланчо, но е пропуснал и доста неща. Маргиналите са тези, дето пишеха тук денонощно: "Народа няма какво да яде, умираме от глад", те са комунисти, обожаващи диктатори и то не само като Пyтиk, ами и като Ким Грух и Мъдурко. Те са антиваксъри, смятащи, че има чип във ваксините и се умира от тях и че те следят чрез 5G мрежата, че ги пръскат с кемтрейлс,

37

Ангел

преди 2 години

Пълни глупости. Аз подкрепям Путин защото знам ,че колкото Америка е по зле ,толкова ЕС ,съответно и България ще сме по добре.На Американците основната им причина е да отслабят всички конкуренти ,по този начин те ще си осигурят по голямо влияние !

36

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно. Аз не харесвам Радев, но подкрепям Путин в настоящата ситуация.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Изключването на Русия от SWIFT ще бъде автогол. Апропо интересували ли сте се какво е SWIFT, как се управлява и кой я движи?

34

11

преди 2 години

До Анонимен 27 ---- Я *** светни кой международен договор нарушава Путин, че ми стана интересно?! А ако нарушава такъв, я виж дали краваропитеците не са го нарушавали и те?