125

АнонимеН

преди 2 години

ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЩЕ УМРЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НАЙ-ВЕРОЯТНО УБИТ ОТ СВОИТЕ ВИСОКОПОСТАВЕНИ ДРУГАРИ, ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ РЕЖИМА!!! :D И ТОВА НЕ Е КОМЕНТАР ЗАЩОТО МИ СЕ ИСКА А ЗАЩОТО ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА! ЗА ФАЛШИВИЯ *** ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА ПРИКЛЮЧИ :D

124

Анонимен

преди 2 години

Не съм предполагал, че един нeноpмалник ще обърне Европа с главата надолу, заради болните си амбиции на мегаломан. Запада е виновен, че му обръщаше, толкова внимание вместо да го натикат в мишa дy'пка.

123

Да напомня:

преди 2 години

само допреди няколко дни словосъчетанието "Мински споразумения" беше персона нон грата в устите и умовете на защитниците на човешките свободи и международното право, Киев бе просто оглушал, онемял и в ступор по тази тема, а днес тия мили хора реват за денонсирането на онова, към изпълнението на което Русия призоваваше ежедневно, докато Украйна с обстрелите си държеше хората в Донбас в мазетата на къщите им / с цел поумняване, разбира се, а не за да ги избият!/ ....Иронично!

122

DDD

преди 2 години

Айде да видим сега стиска ли им на краварите?... Слава России!

121

АнонимеН

преди 2 години

АЗ СЪМ ДОВОЛЕН!!! В МОМЕНТА ЦЕЛИЯ РЕЖИМ В КОМУНДЕЛИСТАН СЕ ТРЕСЕ ОТ СТРАХ :D КРИМ БЕШЕ САМО ЗАЛЪК КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕГЛЪТНЕ :D НО ДОНБАС И ЛУГАНСК СА ХАПКИ КОИТО ВОДЯТ ДО ЗАДАВЯНЕ! А ПРИ ЗАДАВЯНЕТО МОЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ И ДО СМЪРТ НА РЕЖИМА ;D ТЪЙ, ЧЕ СУПЕР ДОВОЛЕН СЪМ, ЧЕ АНЕКСИРАХА ДОНБАС И ЛУГАНСК С КОЕТО СЕ ОПОЗОРИХА, ЗАЩОТО ДО СЕГА КРИМ БЕШЕ СПОРЕН А СЕГА ВЕЧЕ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКО Е ОБИКНОВЕНА КРАЖБА :D

120

Анонимен

преди 2 години

Лоша работа!

119

Браво на Путин

преди 2 години

Докато САЩ плячкосват и съсипват държави като Сирия, Ирак, България, Либия, Путин създава две нови държави на картата на света!

118

Анонимен

преди 2 години

До жиката САЩ таковаха и България с техни яничаре СДС ПП ИТН ДБ ГЕРП ДПС. ДСБ ДБГ .... Но Украйно е поголяма и не им стигна време да я разграбят.

117

Адмирации

преди 2 години

Сега бензина като стане 5 лв за литър и Русия спре газта, половиневропа ще иска сама да се пресъедини към РФ! На бой се държи, но на глад и студ - не!

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Да, има жесток геноцид там. Страшно е. Западната преса не публикува

115

Debo

преди 2 години

Дано Путин дойде да освободи и България от всичката ***-пожарникари,чал..гари,грозни плешиви мутри, ***,пеевци и още куп знайни и незнайни

114

До111

преди 2 години

Ами Хитлер, Наполеон и др. преди тях вече са говорили от позиция на силата с Русия. Знаем резултата.

113

Анонимен

преди 2 години

Чак пък геноцид, меко казано се изхвърли.

112

Възмутен

преди 2 години

До Анонимен "ДОГОВОРИТЕ С РУСИЯ НЕ СТРУВАТ ДОРИ ХАРТИЯТА НА КОЯТО СА НАПИСАНИ" Минските съглашения не са договор м/у Русия и Украйна, а касаят руското население в Донбас, като Украйна се ангажира да му даде известни права (например право да говорят на своя език, вероизповедание) и автономия, в границите на Украйна. Да се спре геноцидът над тези хора и да могат да имат нормален живот. Украйна и Западът активно саботираха обаче съглшенията и за 8 г нищо не беше направено. Дори обстрелът не спря

111

Анонимен

преди 2 години

Путин ще демократизира Украйна по Американаки модел..

110

жиката

преди 2 години

САЩ банкрутираха Украйна.

109

Анонимен

преди 2 години

Русия сега ще започне да налива милиарди в Донецк и Луганск както направи в Крим, докато останалата част на Украйна ще продължат да се гърчат в мизерия. Русия има пари, европейците плащат висока цена за газ и нефт (цените ще растат, Шолц го гарантира като каза че "преустановяват" Северен поток 2) - диверсификации и алтернативи от 'нам къде си, зелени сделки, вятърни перки, соларни панели, водород - хахаха, смeшки!

108

Анонимен

преди 2 години

Краварите и евроЖендърете не РЕВААА така за Косово. Или действието е едно и също, но мерилото различно

107

Анонимен

преди 2 години

Ами на Красавицата не й харесват. Зе на няколко пъти сам го каза. Кой би търпял тази подигравка да продължава? Русия ги търпя цели 8 години!!! Тези 14,000 жертви, дето ги пишат по ройтерс и сие са повечето граждани, и не са убити от руснаците, а от собствената им украинска армия! На САЩ им е лесно, ама всички напуснаха Украйна, значи, техният живот струва нещо, а украинският - не струва? Е, за това Путин сложи ред, пак без изстрел!

106

Владислав

преди 2 години

Хвърляйте атомните бомби и да се свършва. Пиша от Австралия. Нас не ти интересува какво се случва по азиатско-европейски континенти.