200

Анонимен

преди 2 години

Тия путинофили дето ръсят глупости за Югославия и Косово са жалки предатели на България. Разцепването и унищожаването на велика Сърбия е най-доброто нещо което можеше да се случи на България

199

В.

преди 2 години

Байдън е много внимателен. Ходи по лед заради лихвеното цунами. При това чака дали Китай ще признае републиките. При всички случаи големите губещи са ЕС. Украйна им е проблем нстресен от САЩ. Разделени или цяла - тя не е нужна на ЕС. Освен може би на Полша - като източник на бели роби и пазар.

198

до 230

преди 2 години

Няма страшно за черноморието. То половината е в "Натура 2000" и е защитена територия, така че руснаците не могат да го пипнат. Както и аз де. Което ме навежда на въпроса от кого точно защитават "защитените територии" освен от собствениците им.

197

Иван

преди 2 години

США защо разделиха Югославия и направиха Бондстийл в косово ?

196

Анонимен

преди 2 години

Европейския съюз за да налага външнополитически цели и трябва армия, а тя такава няма. Само с няколкото френски ядрени ракети никой не я взима за фактор.

195

Анонимен

преди 2 години

Като българин недоумявам коментарите в подкрепа на Русия. Утре може да си харесат и Черноморието и да пратят миротворци.

194

Анонимен

преди 2 години

Чакаме нова Чечня и тотален разпад на Руската федерация в много близко бъдеще

193

Иван

преди 2 години

Колко още да преговарят двете отцепели се Републики?! 8 години "преговори" без да започне Украйна прилагане на Минските споразумения подтиквана от Запада, а само увеличаваше военият си потенциал по границата с републиките а Запада и САЩ и до момента помпят с тонове оръжия Украйна

192

Анонимен

преди 2 години

Ушанките са ясни, обаче толкова жалка Европа никога не е била. Ще лае, ще поскача и накрая ще клекне, както с Крим.

191

Анонимен

преди 2 години

САЩ могат да си позволят да си купят щат Аляска защото са богати и могъщи, рашките могат само да крадат

190

Анонимен

преди 2 години

Един американски щат е даже купен от фалиралата за пореден път Рашка

189

ху ху ху

преди 2 години

Руски републики ще се отцепят много преди който и да било американски щат да поиска независимост

188

Врачката

преди 2 години

Тази ситуация ще доведе до рухването на СССР2/ЕС. Дали после Европа ще се върне на правия път, или ще затъне още повече зависи изцяло от нас - нейните граждани. Но с тая субсидирана планова икономика, с тая свръх регламентация и фашизъм, с ЕС в тоя му вид е свършено. Дано успеем да намерим пътя към нова, по-добра Европа!

187

Тр0л0кОпаЧ

преди 2 години

Хора, има ли още някой да вярва на pressтетутките от продажните медии? Същите, които ви заливаха с лъжи, евтина пропаганда и стакмистики за експерименталките, сега правят същото, коментирайки Русия!

186

ха-ха-ха

преди 2 години

Байдън най-после призна къде го стяга чепика. В САЩ вече няколко щата искат да бъдат независими, което ще сложи край на империята наречена САЩ, респективно на нейното геополитическо влияние. Това е доста по-сериозно от интересите на синчето му в областта на добива и търговията с газ.

185

Анонимен

преди 2 години

УКРАЙНА Е КАТО НАШИЯ ГРИГОР ДИМИТРОВ-ПАК РУХНА.

184

Анонимен

преди 2 години

Новото преразпределение ще е Евразия, Афрокитай и Пан америка + Австралия и ЮК. Заради ковид фашизма Европа е крайно разединена и беззащитна. Хрантутниците могат само да лаят, но не очаквай да свършат някаква работа.

183

Анонимен

преди 2 години

А след световната пландемийка, една бърза световна войничка. Европейците са толкова отвратени от собствените си правителства, че тръгнат ли руснаците, повече от половината ще ги приветстват, а на другите няма да им пука. И за това не е виновен Путин, а самозабравилите се корумпирани евро фашисти.

182

Куки

преди 2 години

Сега ги признава като независими, после те си правят референдум и ще се присъединят познайте към коя страна. Може ли някой да спре колелото да се търкаля? Само си чешат езиците по света.

181

Империята на злото

преди 2 години

И джуджето диктатор, трябва да бъдат унищожени, за един по добър свят !!!