38

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо Анонимен 23 "АКо Китай и Русия станат обединена държава под китайско управление - познайте кой ще управлява света." Русофилите само си фантазират как ще управляват света с НЕЧИЯ помощ. Просто тогава няма да има русофили. А властелините на света не са едни и същи. Империите идват и си отиват, ако не успеят да се задъжат.

37

Анонимен

преди 2 години

Колко добре ни беше, докато ванката ни скапваше икономиката.

36

ODd

преди 2 години

Дал е поредната много точна прогнозе - "тези дни"

35

Анонимен

преди 2 години

"По думите на Иван Костов инфлацията в момента е породена от руската агресия спрямо Украйна." А по думите на Бойко Борисов, Кирил Петков като е станал министър и изведнъж е почнал да произвежда инфлация!

34

Анонимен

преди 2 години

Ваньо е пич!! По спокойно се живееше по негово време !

33

някой

преди 2 години

Дано да си прав, ИВане! Аз обаче съвсем не съм убеден че Путин може да се въздържи от нахлуване в Украйна. Както виждаме, разузнавателните сведения сочат, че Путин не само е готов за нахлуване, но и за превземане на столицата Киев и тотална окупация на цялата държава! Нека се замислим над анализа: Според тебе, Путин няма нито един печеливш вариант за себе си. А какви печеливши варианти е имал Адолф Хитлер при нападението над Полша?

32

смях

преди 2 години

ваньо, ти се справи с управлението бро. Видяхме те колко струваш. Нямам против да говориш, но не очаквай някой да те вземе на сериозно.

31

Анонимен

преди 2 години

То пък като че ли някой нормален е вярвал на обратното. Скрий се бре, откривател...

30

Анонимен

преди 2 години

И за какво им е на рашките една разсипана и разбита страна. Да ги влачат пак на гърба си ли, както едно време соц мързели.вците. Смехории...

29

Анонимен

преди 2 години

Този умник и той откри топлата вода.

28

с НАТО сме силни

преди 2 години

Путин показваше мускули, заплашваше с нахлуване, но като видя дебелата тояга и клекна. Поредната победа на западната деморация над диктаторския режим в Кремъл. Не се умориха да губят русаците.

27

Извинете

преди 2 години

Извинете, мога ли да попитам, знае ли някой каква нова дата е дал Джо Байдън за руското нахлуване в Украйна?

26

6

преди 2 години

Национален престъпник!

25

Анонимен

преди 2 години

Иване, Путин никога няма да нахлуе в Украйна. Украйна сама ще му падне като зряла круша. Русия може да се намеси само ако има опасност за живота на руски граждани в Украйна, каквито има много. Но и тогава няма да има война и нахлуване, всичко ще приключи за дни, даже за часове. Украинската армия ще бъде обезглавена и омаломощена без нито един руски войник или танк да минава границата. Сега сме 21, не сме 1940г.

24

Володята....

преди 2 години

...ще чака указанията и позволението на Ванката за да нахлуе.Дали Русия ще нахлуе или не зависи само от Байдън. Давам 90% вероятност за война. Щатите имат крещящ интерес от Война в Европа. Ще продават оръжие, газ, горива и стоки на петорни и наготе цени.

23

българин

преди 2 години

Разбие се че не! Това се иска само на Американците! За да обвинят Русия в " агресор"!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "АКо Китай и Русия станат обединена държава под китайско управление - познайте кой ще управлява света." Русофилите само си фантазират как ще управляват света с НЕЧИЯ помощ. Веднъж си фантазираха, че Европа ще ги допусне да управляват "света" с нея, сега се присламчват към Китай със същите фантазии, но както се казваше в едно филмче "Има само един властелин на Пръстена, и той не споделя власт".

21

Анонимен

преди 2 години

*** Костов къде се бърка в неща които не разбира. Всичко може да се случи.

20

...

преди 2 години

Както винаги Костов е прав.Путинофилите веднага се разбръмчаха като разбутан кошер...

19

От

преди 2 години

майцепродавци, акъл благодарим..