292

Анонимен

преди 2 години

Байдън се е объркал ще нападнат Аляска за да си я върнат от американците

291

Анонимен

преди 2 години

Само искам да питам русофилите без 2лв. в джоба- до един бачкатори с по 2000лв. заплатки. По какъв по-точно начин западът предизвиква война, след като коментира непрестанното струпване на сили, понтони над реки и т.н.? Нали Русия е много велика държава над тези неща?! Как по-точно едни приказки биха предизвикали война? Нали е много мъдър ***?

290

Анонимен

преди 2 години

Дедо Байдън не си пие хапчетата

289

Анонимен

преди 2 години

381-а защо по тези канали не се говори за нападение, за война? - дават репортажи и от Украйна, от Донбас, Луганск но няма и дума за нападение над тоя или оня.

288

Анонимен

преди 2 години

Руските сили тръгват към сащ следващите дни )

287

Анонимен

преди 2 години

Още не са ни отпуснали каиша от Ковид тъпотията, сега ще ни вкарат във война. Фармацевтичните им компании се наядоха, но оръжейните им концерни също имат добри лобита! Кеш ис Кинг, демек, ПАРИТЕ СА ЦАР, това е положението!

286

стига бе

преди 2 години

Бай-бай Дън, че те не атакуваха ли на 16-ти? Сега пак ли? Или не помниш какво говори миналата седмица. Укрите стрелят всеки ден по Донецк и Луганск, таз деменция говори, че нямали да нападат. Как не ги е срам да изричат толкова лъжи?

285

Мистър Ху

преди 2 години

Едно ще ви кажа на всички комнтиращи тук. Тази война е била запланирана в масонските ложи още преди минимум 50 години назад. Четете книгата на Ян ван Хелзинг - "Третата световна война" и всичко ще ви се изясни. За постигане на тотално робство (дигитално) и господство над човешката воля, те са предвидили три световни войни.

284

Манипулация

преди 2 години

Байдън насъска украинците да изпратят диверсанти на територията на ЛДР и ДНР и сега чака Русия да се включи в спасителна операция на руското население. Това е многомалоумна стратегия която се подкрепя от многомалоумни медии. След фиаското в Ирак, Сирия, Либия и Афганистан никой не вярва на представители на американската власт.

283

Анонимен

преди 2 години

Песков вно каза, че ням да нападат в сряда, защото в сряда много рядко се почват войни. Вероятното нахлуване ще е неделя сутрин, както беше посочено в пророческия филм на Никита Михалков за превземането на Хабаровск, особено след пълното зазголог-ъзване на границата. 12 метровата маса на срещата със Си и отсъствието на ръкостискане оставиха отпечатък на пълна неопределеност. Не стана ясно и дали Путин се е съгласил да даде генетична проба на Китай.

282

Анонимен

преди 2 години

САЩ нацисти, световни терористи.

281

Гъвкав соросоид

преди 2 години

29-и и 30-и февруари са вероятните дати, най-късно на 31-и...

280

Анонимен

преди 2 години

И ние правим маневри да нервим съседите. Даже си имаме наемници.

279

ама

преди 2 години

нали преди 3 дни - сряда трябваше да е започнала инвазията

278

Анонимен

преди 2 години

ПО ТЕЛЕКАБЕЛ СИ ГЛЕДАМ 5-6 РУСКИ КАНАЛА И СЕ НАСЛАЖДАВАМ. ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ГИ. ГЛЕДАЙТЕ.

277

Анонимен

преди 2 години

Москва изпраща фалшива информация към руското общество, като се опитва да го заблуди, че Украйна планира офанзива в Донбас. - запада също прави много силна медийна кампания, както беше и за Сирия, която имаше неблагоразумието да реши да играе с Русия за някакъв газопровод май беше ... не съ прави деди Джо! Накрая разбира се ще го отнесат украинците!

276

ЛуТ

преди 2 години

Тоя изгнил скелет ще ни вкара във война.

275

До 369

преди 2 години

Хаха..значи Байдън ще вкара света във война, а не Путин??Абе, вие русоффилите, с мозъка ли мислите или с гъ..за си?

274

До 360

преди 2 години

Моля, дай пример кога САЩ са нападнали държава и причините за това.

273

Анонимен

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ ПРАВИЛИ УЧЕНИЯ ДО ГРАНИЦАТА СЪС УКРАЙНА. РУСНАЦИТЕ СИ ПРАВЯТ УЧЕНИЯТА ДО КРАЙНА КОЯТО Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ. МИ НЕКА ХОХЛИТЕ ДА ПРАВЯТ УЧЕНИЯ ДО РУСКАТА ГРАНИЦА БЕ! - НЕКОЙ ДА ГИ Е СПРЯЛ. ЩЕ ПРАВЯТ АМА НЯМАТ ПРАВИЛО. РУСНАЦИТЕ ПРАВЯТ ПРАВЕТЕ И ВИЕ БЕ. РЕВЛЬОВЦИ. ТАТЕЕЕЕЕ БАТЕ ИСКА ДА МЕ БИЕ.