33

Боец

преди 2 години

Под нас е Българската земя, над нас е Бог, зад нас е Русия, а пред нас е врагът ни САЩ и НАТО!! Напред!! В атака!!

32

Велика Русия

преди 2 години

Рисия разполага с безаналогови оръжия, изпреварили времето си д десетилетия!! Русия може да превземе цяла Европа за седмица ако поиска!!

31

Анонимен

преди 2 години

А колко от ЛНР и ДНР са пожелали да се евакуират в Украина. Нали според укрите там било Украйна

30

кико

преди 2 години

Някой пишат глупости.Донбас наистина е богат на ресурси,но те не трябват на Русия,а на Украйна.На Русия и трябва буферна територия,която да и гарантира относителна сигурност от блиц крик.Сега ще разберем дали Русия е въоражила ЛДНР или са се договорили със запада Украйна да остане неутрална територия.При първия треди котел,при втория автономия за Донбас.

29

Нищо ново

преди 2 години

До до анонимен 32: Много ти работи фантазията.

28

Тавариш

преди 2 години

От ваички дядови приказки едно време любимата ми беше за червеното куфарче

27

Анонимен

преди 2 години

Голо вод.ня.ци сте всички. Докато се надпреварвате да пишете бисери, тези двамата си делят тортата и изнесоха България. Румен Овч. от кои е, според вас. А другите пипливци.? Парите нямат партия.

26

до анонимен

преди 2 години

Нее, колега... по времето на Карибската криза имаше двама играчи - САЩ и СССР, днес са трима - Китай. Договорят ли се САЩ и Русия, Китай кляка! Китайците няма да простят подобен ход от страна на Русия и Щатите ще дадът "кардбланш" на Китай да нападне Русия - просто няма да вземе ничия страна! Докато Китай и Русия се унщожат един-друг, САЩ се превръща в неоспорим Геополитически Лидер. Дет съ вика "С един куршум два заека", но и Путин и Си са наясно с този ход!

25

Анонимен

преди 2 години

Съдбата на руските самодържавници, отровени, убити, единици умрели от старост и то със слабоумие.

24

Анонимен

преди 2 години

накраио ке остане един наш плефнелиеф

23

Анонимен

преди 2 години

Дедека в белия дом ще ритне камбанката догодина и без война, ама ние не щем да мрем млади!

22

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин си даде петрола и газта доброволно на САЩ ще бъде обявен за най-демократичния лидер на света още утре!

21

До 24

преди 2 години

Никога, те не са наследник на Велика , Дунавска или Волжско-Камска България! Те са наследник на Монголската орда!

20

Стига бе,

преди 2 години

Натовци не искали да защитават Украина с "оръжие" в ръка? Ами нали не смятаха да нападат? Откого трябва да я "защитават"! Рашките съвсем изперкаха! И не вярно, че искали гаранции само за Украйна и Грузия! Просто Кремълското Зомби се е научило да "иска", без да знае кога да спре, за да си пробва "играчките"! В този не е останало нищо човешко! Ненормална работа!

19

Докога ?

преди 2 години

Русия пак започна да боксува. Кога ще преодолеят азиатската си бедност?

18

Анонимен

преди 2 години

Не могат да водят война с НАТО,те нямат икономически ресурс! Пробват дали могат да вземат Донбас което е богата област, а и дали има политици като Обама и Меркел.Но няма такива вече.Но са способни на всичко , доколкото цял военен комплекс зависи от нелогично лични решения на един психологически нестабилен и саможив човек като Сталин!

17

Анонимен

преди 2 години

Всичко е игра. Накрая Русия и САЩ ще се споразумеят за сметка на пешките. Така беше и при Кубинската криза. Великите сили се подиграват с държави като Украйна. Украйна няма воля за нищо. Мислят,че САЩ ще ги защитят. Грешка. Просто са разменна монета за нещо друго. Да кажат историците, кога е имало"партньорство и приятелство". Или винаги САЩ и Русия си залагат едни държави и си играят с тях, за да си уредят личните интереси. И винаги така става. За глупаците "демокрация, НАТО" и прочее.

16

до пияница

преди 2 години

А, вземи изтрезней, бе, колега.. От 1945 година Америка изтрепа толкоз политически и държавни лидери, спретна толкова преврати и граждански войни, участва в толкова въоръжени конфликти по света, че дори определението масови убийци е слабо за тях!

15

Анонимен

преди 2 години

С други думи ще се жертват пешките в преследването на царя. Иначе не става.

14

Алексис Ципрас

преди 2 години

Слава на Руссия. Славва на таварищ Путин !