22

Анонимен

преди 2 години

Интересно. И Джамбазки защо реши, че има право да вдига ръка като нацист от името на народа? Възмущава се, че ЕС отнема правото ни на самоопределение по важни въпроси, а в същото време той отнема моето право на самоопределение. Аз не съм нацист! Този човек е изпратен там да говори от наше име, а той се държи неадекватно. ВМРО ме загубиха като избирател.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя какво прави в Европа? С акъл на невестулка и си направиха харакири ВМРО чрез него!

20

ДДРОнег

преди 2 години

Ако го е направил, е било крайно глупаво, това ще настрои мнозинството от хората против идеите му !!!

19

Анонимен

преди 2 години

Пияница та, да не мислиш че си в ЕС защото те обичат? Ха, трябваше им буфер, който да ги пази от бежанци. Закона върни го там където за първи път е стъпил в ЕС, защо беше въведен според тебе? Ние сме им жандармите на ония в Германия. Джамбазки ако беше само говорил и ги беше нарекъл нацисти, щеше да получи симпатията на целия ЕС. Сега се оака с тоя поздрав. Гнусен е. На кого какво казва? Защото се тълкува, че ние сме нацисти, а аз знам че не съм, нито аз, нито близките ми.

18

Анонимен

преди 2 години

Популизъм,но опасен.

17

пияница мистик

преди 2 години

Според мен ЕС направи най-голямата си грешка, че прие страни като България, Полша, Румъния, Унгария, Гърция и останалите държави от Източна и Средна Европа при себе си в съюза. ЕС трябваше да е съставен само от страни от Западна Европа - Франция, Германия, Холандия, Испания, както и от всички скандинавски държави. Тогава и Англия нямаше да напусне, а съюза щеше да бъде невероятно силен икономически. Държави като нашата трябваше да бъдат оставени на Путитy да ни завладее и да ни умори от глад :))

16

Анонимен

преди 2 години

18 не си достоен да се наричаш българин. Българина не е зло куче, което мрази по поръчка. Ние сме горд народ със собствено мнение, което отстояваме цивилизовано, а не с клоунади. По време на 2рата световна сме отстоявали това свое мнение и благодарение на човещината си не сме пратили сънародниците си в Аушвиц. Ние не делим хората заради религията им. И не сме убийци. Джамбазки като е толкова пич да беше намерил културен начин да прати на ****ната си ЕС. Не като ни принизява до уруди...

15

ТОЗИ Е

преди 2 години

ПЪЛЕН КУКУ. ОТ ТРЪН, ЧЕ НА ГЛОГ. ТЕЗИ ПИШМАНИТЕ УПРАВИ НЯМАТ.

14

долу ЕС

преди 2 години

въпросът ще си вземе ли поука скапаната ЕК която ни докара ток и газ на тройна цена спрямо сащ? следващия път Джамбазки няма да е сам, а ше са цяла група. вече светят всякакви червени лампи в тоя съюз точно лато 1987

13

Анонимен

преди 2 години

Нема ли най-сетне брюкселци да ги пратят за скрап тоя?

12

Анонимен

преди 2 години

Не изглеждаше така на клипчето, но нищо де. Те онея са олигофренясали там.

11

Spas Spasov

преди 2 години

Това момче се е самозабравило!

10

Анонимен

преди 2 години

Обвързването на "правото" с парите няма да се случи. Много им се иска да подчинят държавите но това ще доведе до разпад на съюза.

9

българина

преди 2 години

поклон ! долу скапания ЕС

8

Анонимен

преди 2 години

1 то и свастиката не е немска, а е древно индийска, че и всички индо европейски племена са я ползвали, но като я видиш нарисувана на стената на блока не си мислиш за Рамаяна, нали?

7

Анонимен

преди 2 години

Един достоен, за когото си заслубщжава, да се гласува!

6

Анонимен

преди 2 години

За това да имаме право да отстояване националните си интереси е прав, но за чий му беше тоя поздрав? България не е нацистка държава, никога не сме били такива в душите си. Гадно ми е от тоя поздрав. Можеше да им каже, че са нацисти по друг начин. Така принизява държавата и обижда народа. Аз не мразя хората заради религията им и не ми е приятно някой да принизява българина така.

5

Кривондел

преди 2 години

А ако беше казал, че е сталинист - надали щеше да има тия проблеми.

4

Анонимен

преди 2 години

Такива достийни люде ражда майка България сами си ритат топките... Оди обяснявай на македонците че не е имало нацистки режим в бг...

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя алкохолик докога ще ни излага.