39

Европа

преди 2 години

Съкращаване на милицията! Реформа!Пожарна, гражданска защита, пощи, .. извън полицията!

38

Карачанаков

преди 2 години

Рашков имал информация че на извънземни И марсианци е платено да участват вПротеста но кои са те ще каже друг пътЕстествено като изтрезнее а дали товаЩе стане някога .

37

Анонимен

преди 2 години

Новата бухалка Рашков, същия е като Гешев

36

Анонимен

преди 2 години

Едрият от Банкия изобщо не му пука за България оставил е държавата на автопилот. Решил е че всичко му е бащиния и където похлопа са длъжни да му отворят. Мутренска работа

35

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм, че ако питаме испанските власти за доклада по барселонагейт, испанците няма и да са чули за подобни нещо. Да предположим обаче, че такъв доклад наистина има е изпратен до българските власти. В такъв случай испанците едва ли ще останат доволни, че секретна информация по предпологаемо дело за пране на пари бива разпространена наляво и надясно в някои български медии плюс самият премиер говори открито за този доклад, правейки си пиар.

34

Пърцуца

преди 2 години

Рашков пак е цокал от дамаджана с огнена вода

33

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо Бойко никога не стъпвал да участва на живо в никое предаване на Bulgaria on Air. Той нали е военен и полицай?

32

1

преди 2 години

До Анонимен-33 прав си за пенсионерито,но пък имаш желание ,пенсионера -пожарникар,отново да е премиер.,интересна логика имаш,или много го обичаш.

31

Иван

преди 2 години

Какви промени може да предложи Бойко Рашков - прокурор от времето на БКП? Да не говорим, че именно Рашков пази едни олигарси като Иво Прокопиев, но атакува други като Делян Пеевски! А реално и двамата са за затвор!

30

Анонимен

преди 2 години

На протестите срещу вас се плащало на криминални елементи, а вашите божковчета от лятото на 2020 са мили, умни и красиви студентчета. Демагогия и манипулация.

29

ЕС НАТО мафия

преди 2 години

Борисов префърли милиони и къща в Барцелона на кухи фирми и офшорни, а Гуранов и Цветанов на роднини. Радев уреди Деса на служба. Петков и Василев имат офшорка за да не плаща данъци.

28

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да пенсионират тези в пенсионна възраст. За полицаи има достатъчно желаещи. Стига лъгаха,че нямало кандидати и затова не ги пенсионирали.

27

Анонимен

преди 2 години

Това ли измислихте сега бе комунисти. Че протестът на Възраждане бил платен от Борисов. Само Борисов ви се привижда на вас, имате нужда от психиатър, *** такива.

26

?!?

преди 2 години

Като видях как синдикалиста горещо стисна ръката на Рашков. Разбрах, че са се разбрали. Но ще поразиграват малко полицаите да изпускат напрежението и после ще им хвърлят трохите.

25

Колко

преди 2 години

...нагъл трябва да си, да пробуташ към испанския доклад още 26 страници от МВР и ДАНС, и то на английски, и да ги цитираш като испански източници! Комунистите са най-гнусната мутация на човешката природа! Лъжата и демагогията са им необходими..."като слънцето и водата за всяко живо същество"/Гошо Тарабата"!

24

ГЕРБ

преди 2 години

Рашков е изфабрикувал доклада за Б.Б предаден на спец прокоратурата .Сега ни чака международен скандал

23

22 имота не са малко

преди 2 години

Интересно ми е сега, дали медиите ще лепнат някакъв прякор на Рашко с 22 имота, така както лепнаха на Цецо Шестака с 6те апартамента?

22

Ученика

преди 2 години

Само да се уточни колко процента са за шефа и колко за началника...

21

1

преди 2 години

До Реалист, а тиквата накъде ни водеше,не си мисли,че щеше да ни допусне до чекмеджетата.

20

Анонимен

преди 2 години

Ще ходят да протестират и после ще ударят няколко помпи кой както може даже някои с манометър ще го измерят