240

Анонимен

преди 2 години

до 226 - алооо , великия инвеститор - сигурен съм , че си някакъв беден безработен *** , който виси в днес.бг да описва сънищата си ....

239

Анонимен

преди 2 години

Добре че ни застигна инфлацията от западна Европа и САЩ че да може ГЕРБ да излъжат още някой гласуващ и да добавят малко гласове към тези на хилядите цигганета на които плащат за да вземат вот.

238

1

преди 2 години

До Калеко Алеко,лъжеш се калеко,всичко започна с комуниста-пожарникар,но по-голямата вина е на някои от народа,които гласуваха под строй за комуниста-пожарникар,не можаха да разберат,че той ,за нищо не става,но след 12 г.се осъзнаха,и гледаме само напред без банкянсия индивид.

237

Крадци

преди 2 години

а през това време ГЕРБ=ДПС и Бойко потриват доволно ръчички, че заблудения *** ще взема да повярва, че световната инфлация е предизвикана от новото българско правителство, че току се излъгал да ги върне на власт, за да вземат да поокрадат още малко, че от два месеца не са. Има ли някой още който да гласува за ГЕРБ освен платените *** и за ДПС освен *** от Кърджали. Вижте статистиките от предните избори, за да видите кои градове са ги избрали с вота си

236

О. Петков

преди 2 години

До Анонимен Добре, бе умник, защо на борсата цената е 100лв, а на дребно е 200лв, така ли е и в изброените от теб държави? Защо зеленчука се изкупува на 50 ст от производителя, а се продава за 3 лв на пазара? Същото е и с млякото, месото и каквото се сетиш. Това ли е силата на "пазара" да се саморегулира? Когато държавата е слаба, търговците надуват цените. Сега у нас всеки умник се оправдава "с внесена отвън инфлация", което не е нищо друго, освен една мазна лъжа.

235

Грък

преди 2 години

Вчера се върнах от Гърция със семейството си, пътуваме всеки месец по веднъж при роднини. За първи път изхарчване толкова много пари, всичко е нагоре, особено в ресторантите оставяхме 20-30 евро повече от друг път за същите неща. Кризата е в Европа, лошото е, че в БГ сега започва едва

234

Калеко Алеко

преди 2 години

Колкото и да се оправдаваме с Ковид кризата и че инфлацията е проблем на световната икономика, в България тя започна с вдигнатия юмрук на ***, с двете провалени правителства, с хаоса, анархията и войната с институциите, с новото правителство на кумците, кумиците и любовниците, с това че министерството на икономиката беше поверено на престъпна организация виновна за няколко национални катастрофи, а хора като Гечев и Румен Овч. са енергийните ни и финансови експерти ... !!!

233

Анонимен

преди 2 години

Как да няма инфлация като ББ е наредил на всички търговци на едро, които досега са зависили от неговото управление и са били заплашване за да задържат бизнеса си, да вдигнат цените с 30% за да може да го върнем на власт. Но връщане няма :)

232

1

преди 2 години

Драги колеги пенсионери-мъже,не знам дали знаете,че при последното преизчисляване на пенсиите ни,двете години ,когато бяхме в родната казарма,не са включени в преизчисляването на тежеста на трудовия стаж,освен другите две години,които не бяха включени,виж проверете в НОИ,и ще се убедите в тази истина написана от мен,бъдете живи и здрави.

231

Анонимен

преди 2 години

Живея във Франция. Цените скачат всяка седмица. Не е само България. Идва много голяма криза. Търсете си сигурен работа.

230

опетков

преди 2 години

Данните в статията са твърде стари и занижени. Всички хранителни стоки са поскъпнали поне двойно. И не, няма извинение за инфлацията, тя е резултат от некадърното управление през последните 10 месеца-служебни плюс просто Киро. Нямаше никаква причина токът у нас да поскъпне. Скокът на тока се дължи на шепа спекуланти, възползващи се от лобистки закони и слабостта на държавата, за да натрупат милиарди. Тези спекуланти са известни и държавата трябва да направи всичко възможно да върне ограбеното.

229

Анонимен

преди 2 години

Някой от твърдящите, че правителството донесе инфлацията, би ли написал коментар кой я донесе в Щатите, Германия, Франция, Испания, Полша, Канада, Ирландия???? Защото я момента там е още по-висока от в България

228

Инфлацията

преди 2 години

Единствено платени коментатори особено тези пишещи с ГЛАВНИ БУКВИ твърдят, че инфлацията е предизвика от новите партии. Инфлацията в момента в цял свят гърми и България не е предпазена от нея

227

яшко

преди 2 години

тия червени превратаджии ще ни съсипят, и инвеститорите бягат, да не са луди да работят с некадърници

226

Алов

преди 2 години

За това умните хора всичктие пари в апартаменти и така става балон после

225

Анонимен

преди 2 години

Ако извършим демутризация в България може и да живеем.

224

до 228

преди 2 години

Има не един и два фонда с нулев риск, които поне биха ти покрили инфлацията. Та, назиданието "да беше вложил" го махаме. Хубаво, ама Гай *** иска да държи парите под дюшека, че всичко било измама и пирамида.

223

до 230

преди 2 години

За десети път обяснявам- влагам в акции, 4 фонда по съвет на личния ми банкер, P2P кредитиране, криптовалути, стартъпи.

222

Анонимен

преди 2 години

Нямаше да се оплаквате, ако бяхте вземали пример от Бойко - заплатата/подкупите в злато, имоти и компаньонки.

221

Анонимен

преди 2 години

В САЩ промишлената инфлация е 25%. В ЕС за последната година населението на Запад е обедняло средно с 10%. В България ще бъде много по-зле, каквито и политици да се избират, това не зависи вече от политиците.