210

до 246

преди 2 години

Те и руснаците си изпразниха консолството не само запада :) бягат ко да правят :)

209

до 245

преди 2 години

Никой не ми плаща правя го безплатно защото ми доставя удоволствие :)

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193.....Точно това чаках да прочета, направо изцвилих от кеф - как Путин се изплашил! Знам ви и кътните зъби, и състоянието на двете изтощени неврончета в бульона в черепчетата ви! А сега шедьовър: ...."Интересно ми е откога украинците били православни християни, явно русофилчетата не знаят че са католици"!!!..... Има и униати, и чисти католици, ама са малко! *** в Киев, в Лаврата и питай какви са! Горките неврончета! Простотията си има материална основа!

207

Анонимен

преди 2 години

Бягат западните психопати! Евакуират се! Путин не е изтрелял един патрон! Иначе голям го вадят! Трагични!

206

Анонимен

преди 2 години

Много ме забавляват душевно болните ни *** как се опитват да го изкарат като руска победа :))))))))))))))))

205

до 240

преди 2 години

Ааааа това ли била целта на Путин :) ти да видиш.

204

Анонимен

преди 2 години

Само в неделя 20 чартърни полета излетяха от територията на Украйна. Според 1+1, според съобщения в медиите, това са олигарси, бизнесмени и депутати милионери с частни самолети, бягащи от страната на фона на слуховете за възможна руска агресия

203

до 240

преди 2 години

Това русопитеците си нямате идея от света.

202

Анонимен

преди 2 години

За кво тоя дрон бе? Те руснаците са си на своя територия. Важното е, че Русия приноди запада и краварите да изхарчат милиарди долара за нула време и без никаква полза.

201

Анонимен

преди 2 години

Без СМЕРШ и загран отряди е ясно че руснаците ще бягат.

200

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка, Западът е набит! Учтиво му казаха на Зеленски, че Украйна забравя за НАТО. Точно което искаше Путин. В крайна сметка винаги става това, което каже Путин.

199

Анонимен

преди 2 години

Русия си мислише, че като изкара няколко танка и няколко войничета и всички ще ахнат от страх... леко се объркаха това не е Джорджия :)

198

до 233

преди 2 години

не баш. Ако видиш flyradar24 от няколко дена лети един дрон и един разузнавателен самолет около границата с русия и крим :) вие сте тези които четет в гугъл разни "свръхсекретни документи" :))

197

Анонимен

преди 2 години

Празнуват козяците истеричното си непознаване на деня на атаката. Путин се изтеглил?!Откъде бря???!!! Откъде се е изтеглил? Че той никъде не е нахлувал, че да се изтегли, бре креетени!

196

Светозар

преди 2 години

Русофягите си тролят, ама вашия лидер Путин, нещо взе да дава заден ход. Като усети дебелия край и дръпна наназад. Уж беше много курназ, ама му омекна ватенката.

195

Анонимен

преди 2 години

Натовското разувнаване и то от гугъл събира доказатаелства май

194

въпрос на гл. точка

преди 2 години

До: номер 221 Не е вярно! Финландия е получавала предложения за членство в НАТО. Обаче финландците са такива корави пичове, че са си казали че сами могат да се отбраняват срещу СССР, нищо че са малка държава, и нямат нужда от военна помощ.И са прави!

193

Анонимен

преди 2 години

Колко е велика Русия в бягането от боя. Руските воиски от руски да се прекръстят на великобягащи войски на Руската федерация.

192

Анонимен

преди 2 години

Газ пиикаят западните психопати, че НЕ успяха да провокират Русия да атакува. Ах, как им се искаше! Много, мноооого им се искаше Русия да атакува. Но Шахматистът от Кремъл никога не е планирал атака. Русия завършва войните, не ги започва. Питайте Наполеон и Хитлер.

191

Анонимен

преди 2 години

Докато американците се надяват да замажат положението около фалита на своята USA(като обвинят Путин) и западните медии дезинформират простолюдието с "войната в Украйна", истинската война ще пламне скоро в Сирия! Гарантирано от американците, които се намират там в нарушение на всички възможни договори!! Следете къде се движи руския боен флот! Най-неочаквано за зазяпаното в CNN простолюдие, ще започне война в близкия Изток! Гарантирано от миролюбивите закрилници на демокрацията!!