119

Анонимен

преди 2 години

Ще спазват и песен ще пеят даже. Ако се налага.

118

Анонимен

преди 2 години

Ало шестите от Симеоново времето мина време е за пенсия

117

Анонимен

преди 2 години

Докато тия живеят в соца кога половинка. с две бе лев може и пет километра да сложат остава и връзките скоро време да сложим.Затова шестаците са активни напоследък с обучението на персонал по техните методи

116

ПРАНГИ

преди 2 години

Ооо-оо много общо има. Всички са под една шапка. Шапката ГЕРБ. Като хлопне прангата за единия, ще изпее другия и така ще го докарат и до мафиотката Фъндъкова, аз за това препоръчвам министър Рашков да сложи ПРАНГИ на Фъндъкова директно, без съд и присъда, за да намали щетите от управлението и. Един вид превенция. Защото рано или късно ще лъсне истината и за нейните мушенгии. По-добре да се хлопнат прангите от сега, за да няма повече щети.

115

Много ясно

преди 2 години

Нали Гешев ги пази, няма от какво да се притесняват. 10 километра в час, това все едно че караш през пешеходна зона, аз пешеходци не видях в тая зона. Тук трябва да има арестувани ушеви началници. За злоупотреба с власт, вандалщина и рекет. 20 години затвор, предполагам, прокуратурата ще каже колко търси. Те разбират.

114

ля ля

преди 2 години

страхотен пример как работи полицията! безнаказано и самостоятелно както си поиска! и какво уважение после! от тях тръгва всичко и то безнаказано! няма контрол само щавене и рушвети! егоисти! онзи ден щях да сгазя един ттакъв амбициран!!! през лента ще спира и страшна суматоха направи!!! ненаял се!

113

до 130

преди 2 години

До от 125 - километражите на българите започват от 20кмч. Под тази скорост се приема по презумпция, че си спрял, аварирал, буташ или ходиш. Стига си се правил на интересен с дигиталния си километраж. Разбрахме, че караш по-нова кола (15 годишна), с дигитален километраж. УАУ! Велик си, аре дРъпай.

112

Анонимен

преди 2 години

Десет километра в час? Тоест ще мога да надбягам всеки преминаващ автомобил. Тези в МВР откачили ли са или просто нямат мозък да намерят алтернативен маршрут за целите си?

111

Кур-Капан

преди 2 години

Такова ограничение няма дори на паркинг. Да видим сега за кого ше щракне белезника, за злоупотреба с власт и вандалщина със знак B2. Тук има ли полиция? Ако не арестувате и обвините никой за това комплексно престъпление, приемам по презумпция, че живеем в Дивия Запад и ще започна да злоупотребявам със свободията си. Нямам друг избор. И ако не взимате пари и не слушкате, ще ви товаря с физическо насилие, за да олабя напрежението си.

110

от 125

преди 2 години

Та викам, моят километраж има разграфено 10км. И винаги показва толкоз независимо колко бързо се движа ха ха ха

109

КАТ от засада

преди 2 години

Ко ши праими ся? КАТ дебне зад ъгъла, дебне да ви е6нe. Имате деца в колата? Возите баба си? Возите майки с деца? На КАТ не им дреме, ако камерата свирне, слизай и започвай да плащаш на КАТ, отдел Рекетьори.

108

ПРАНГИ

преди 2 години

ЗНАКА МОЖЕ ДА НЕ Е В СОФИЯ, НО НИЩО НЕ ПРЕЧИ НА РАШКОВ ДА ХЛОПНЕ ПРАНГИТЕ И НА ФАНДЪКОВА, ПОКРАЙ ТОВА КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. С ЕДИН УДАР - ДВА ЗАЕКА.

107

ПРАНГИ

преди 2 години

До Анонимен - ти твърдиш, че Фъндъкова е невинна, така ли? Укриваш престъпници? Нали знаеш, че укривателството на мафиоти от ранга на Фъндъкова е углавно престъпление. Като набият троен червен картон на Геша, ще плащаш за това, нали си на ясно?

106

Радослав

преди 2 години

До 125: твоята кола може и да има и да намали за 2-5 метра от 60 до 10, но да се надяваме и 40 тонния тир зад теб да успее! Това е абсурдно ограничение на абсурдно място! При спускане под наклон тир рязко да намали от 60 на 10 и после да поддържа тази скорост е опасно защото спирачките му може да откажат! Такова ограничение се слага с плавно намаляне на равен участък, а не при слизане от проход! Там е проблема, в предпоставката за ПТП!

105

Анонимен

преди 2 години

За вас не знам, но моята кола има 10км разграфено на километража, така че, оправяйте се!

104

пранги

преди 2 години

ПРАНГИ ЗА ФЪНДЪКОВА. СОФИЯ Е ЛЕШ! ЗАТВОР И ПРАНГИ!

103

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 2 години

Ето ви ги видимите резултати от 12 години корупция и мафия. Всичко - ЛЕШ.

102

Радослав

преди 2 години

До 113-та: и какъв контрол е да гледа една фуражка как камиони смазват леки коли? И а си места и начини това да се прави и мястото му не е на спускане от проход където 40 тонна композиция ще види бая зор за 2 метра да намали от 60 на 10 км! Това е трудно намаляне на скорост дори и за скутер!

101

ВАРКО ОТ ЖИВНА

преди 2 години

НАЙ-СЕРИОЗНО ще ви призова да се вземем всички българи на сериозно, да седнем и да си помислим много, ама мнооого добре, как бихме могли всички ние, като цяло и самостоятелно, да намерим някакъв начин, да правим нещата така, че да спомогнем за това Живко от Варна да живее добре. Мислил съм го много! Според мен най-адекватното нещо е да се съберем всички 5-6 милиона правостоящи и здрави българи в Тракийската Равнина, между Пловдив и Стара Загора. Ще опъним дълги банкетни маси, сипим по ракия.

100

Радослав

преди 2 години

До 113-та: какви то хора? Минно поле! Минираш цялата граница 5 км в дълбочина и просто всяка седмица един екип минава на обход и минира наново където са се опитали да минат. Минните полета са най добрия начин да насочиш хора в желаната от теб посока, а това са граничните пунктове. Малкото заловени на граничните пунктове на изхода на България ги вкарваш в трудови лагери или ги връщаш със самолет в Сирия!