184

до 203

преди 2 години

И кои войни е започнала Русия, в които не е била помолена за помощ от угнетени народи или за защита на собствената си сигурност (визирам подсигуряването на защитна ивица около Ладожкото езеро)?

183

Анонимен

преди 2 години

Русия извърши успешен опит на нова хиперзвукова ракета. Ракетата беше изстреляна от Средиземно море, прелетя над цяла Европа и порази целта на 6000 километра в района на Бяло море, Архангелск.

182

Анонимен

преди 2 години

В света има недостиг на уран за ядрената енергия. 50% от ядрената енергетика на САЩ се захранва от програма за превръщане на руския високообогатен уран в нискообогатен уран. Само Русия разполага с изобилие от уран.

181

Анонимен

преди 2 години

След Силата на Сибир 3, Русия вече започва изграждането на нов газопровод през Алтай за западен Китай за който се опитват да не говорят. Защото веднага щом бъде построен, Европа ще бъде прекъсната от енергийните доставки. Затова и в Украйна продължава цялата тази бъркотия. Всички други причини изтъкват за народонаселението.

180

Анонимен

преди 2 години

Не можаха да унищожат достатъчно хора с ковид, не можаха и с експерименталките и сега прибягват до план Б виждайки все по масовата съпротива с конвоите на свободата. Само че грешни са им сметките - даже да си спретнат войничка ще бъдат неприятно изненадани от пасивността на Източна Европа. Може би само Полша и Румъния ще са по-активни едните мечтаят да присъединят западна Украйна, а другите Молдова. Всички останали ще посрещат руснаците или безразлично или с хляб и сол (например в България)

179

Анонимен

преди 2 години

Американците имат по развита военна техника, руснаците пр осто показват мускули, типично за по слабия в случая :))) Путин е много прозрачен в случая, от безсилие взе да струпва войска покрай Украйна :)))

178

Анонимен

преди 2 години

Промишлената инфлация в ЕС и САЩ е 25% - с толкова са нарастнали разходите на производителите за 2021г. В същото време жителите на САЩ и ЕС са обеднели само с 10%. От къде са дошли парите които покриват разликата от 15%?

177

Мужик

преди 2 години

Какво толкова му се връзвате на Путин. Закъсал е за долари, раздрънка малко оръжия, петрола се вдигне и той попълни запасите. Войската като изпие запасите от водка ше се прибере у дома на топло при рускините и пак тихо до следващото представление.

176

Европеец

преди 2 години

фащ вън от Европа!

175

Анонимен

преди 2 години

Тончо, а ако Русия не удари Украйна, ами другаде, ракетната база в Румуния примерно? Какво ще правим тогава? Ще започнем ли ядрена война с Русия заради това? Или ще ходим в Москва с бинтовани глави да подписваме предложенията за сигурност които Русия направи през декември?

174

Анонимен

преди 2 години

Няма как НАТО и САЩ да изглеждат тъпо.Русия не изпуска този шанс за други.А Украйна е най-печеливша.Въоръжиха я безплатно, отделно ЕС им отпусна 1,5 млрд за справяне в ситуацията.Тъпо изглеждат мобилизираните руснаци по украинската граница.Но те са там да пазят световния мир,бравос на тях...

173

Анонимен

преди 2 години

САЩ могат да воюват с Русия само във формат ядрена война, но дори и тогава не могат да нанесат непоправими щети на Русия, докато Русия за минути ще унищожи САЩ и САЩ дори не могат да отговорят с ответен удар.

172

до 196

преди 2 години

Виждам, че историята не ти е силна страна :)

171

Анонимен

преди 2 години

Путин ги изтощава икономически.

170

Татул

преди 2 години

Започнах да съжалявам, че Тръмп загуби президентските избори.

169

Анонимен

преди 2 години

На пресконференцията с Макрон: Във военната доктрина на Украйна е записано, че ще върне Крим с военна сила. Ако Украйна влезе в НАТО, европейските страни моментално влизат във война с Русия. Разбира се военните потенциали на НАТО и Русия са несъпоставими, ние разбираме това. Но ние също така разбираме, че Русия е водеща ядрена страна, а по някои компоненти превъзхожда многократно. Победители няма да има. И вие ще бъдете въвлечени в този конфликт против волята си. Даже няма да можете да мигнете с очи, когато изпълнявате точка 5 от римския договор.

168

Найко

преди 2 години

Мисля че,Путин само вдига пушилка за да покаже важност на света инъче ток знае че икономиката му е много слаба и не може да издържи на по мащабна война,а и военните му вече 2 месеца са на палатки в калта и ще им писне ,До 25 ..02 мама да нападне защото Си Дз Пин му се закани да кротува до края на олимпиадата с Китай Путин няма друг начин да не е послушен на Китай.Но стане ли воина това ще е края му и е възможно някой негови сътрудници да го подтикват за да се освободят от него след провала.

167

до 194

преди 2 години

По-голяма глупост не бях чел днес :))))) благодаря ти :))) разсмя ме :)))) искаш да кажеш, че Русия държава с икономиката на Португалия не може да се опре на икономика номер 1 ? :))))) евала брат :))))

166

Анонимен

преди 2 години

САЩ не могат да воюват в конвенционална война срещу Русия, просто няма как военната техника и живата сила на САЩ стигне до Русия, ще бъдат унищожени още в морето или във въздуха още щом напуснат крайбрежието на САЩ. В същото време всички американски самолетоносачи с целия им антураж които се намират в открито море ще бъдат унищожени за часове. Затова руските военни вече намекнаха, че ако САЩ не изпълнят ултиматума на Русия да изнесат военните структури и бази на НАТО от източна Европа, Русия може да нанесе превантивни удари в Европа по тези бази.

165

Анонимен

преди 2 години

Русия никога не е започвала война, няма да я започне и сега. Според мен ключово е какво ще направи Зеленски - доколкото помня той победи Порошенко с по-миролюбива политика, така че според мен в момента англо-американците се опитват да направят някой золум в Донбас и Донецк през главата му, с което да започнат войната.