21

Анонимен

преди 2 години

Много интересно защо всички държави около Русия искат да избягат всякакво сътрудничество с Русия.Ориентират се към ЕС и НАТО.А Путин пък щял да прави нанова СССР.

20

Анонимен

преди 2 години

Ми то и в руската армия, в нашата навремето също имаше самоубийства, просто не издържат некои "мъжлета", слаби са психически :))

19

Джугашвили се хили

преди 2 години

Russia beyond интересно ми е дали хората от Камчатка или Владивосток се вълнуват толкова за "тази война" колкото ние в Европа дето въобще не сме страна в конфликта?? Ние само изразяваме съпричастност към мира и справедливостта и нека украинците да знаят ,че в мислите си сме с тях ,но само до таме.

18

2S

преди 2 години

колко ви плати Путин за тази статия?

17

Никои

преди 2 години

Служил съм 2г имам и една мисия за това време 3 момчета се застреляха. Две на караул и един на мисията винаги съм мислел че е до слаби характери но кои знае кои каква степен на устоичивост има. Във всеки момент всеки може да изчатка и бум намира лесният изход. Други си чупиха пръсти, за да влязат в стационара. Жалко за всички тях, дори не ги погребват в гробищата.

16

Анонимен

преди 2 години

А в Русия самоубийства няма. Другаря Путин издаде указ 100 хил.затворници да бъдат включени в трудова повинност.Какво само ще ми лежат?Ще кипи безсмислен труд, весели и доволни затворници ще намалят наказанията си, важно е да няма самоубийства!

15

Истината

преди 2 години

Смятайте със какви наркотици ги тъпчат неонацистите на бандера глупавите укроинци те и без туй са си родени алкохолици!!! И всичко за няколко палета долари подарък от роднините на Луцифер от Америка!! А олигарсите от укройна се къпят във лукс на сен Тропе и във Швейцария!! Бог със нас ние със Русия!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Време е да ги окупират руснаците и да се свършва. Нали тва е замисъла на горния бълвоч? В матушката самоубийства няма, *** ги е забранил. :)

13

До 9:

преди 2 години

Ами, минавай още сега, кой ти пречи? Инсталирай тези технологии на колата ти, панелката и кoптopа, който имаш на село и така ще си независим от всичко.

12

Българин

преди 2 години

Американските новинари пак правят помен със чужда пита.

11

До 7

преди 2 години

Ама ти четеш ли ги ха-ха-ха..

10

Българин

преди 2 години

Предлагам да напуснем планетата - най добре ще! Че от тая зараза - глупостта няма как да се отървем!

9

Българин

преди 2 години

В армията винаги е имало такива случаи. И за това ли ви е виновна Русия? Пропагандата удари ново дъно.

8

ВОЙНА ЩЕ ИМА

преди 2 години

Но не сега!

7

Анонимен

преди 2 години

Голяма мъка е да се четат американски новини пуснати през Гугъл преводача. Отказах се още след първия абзац.

6

Пак пропаганда

преди 2 години

Нормални статии има ли вече?

5

Царе и пешки

преди 2 години

Каква власт има Путин с едно свое решение може да промени съдбите на милиони души от всякакви националности етноси и религии.

4

спрете се мисирки!

преди 2 години

Ква война,кви 5 лева на място с АТОМНИ централи?Не помните ли Чернобил и без война!Пак ли ще манифистираме като некой снаряд уцели атомен реактор?!

3

?

преди 2 години

Какви ветерани има в украйна, от войната във Виетнам ли?

2

Хахаха

преди 2 години

Неподписана статия ...Не в Украйна, а в Русия хората се самоубиват,защото нямат бъдеще.Дори русофилите тук, не им минава през мозъка до емигрират в Рашистанския фашистки концлагер. .. Тюрма на народите