27

Мафията

преди 2 години

Как са Маджо и Румен Пашата - шефовете на мафията в България, а Киро Японеца и ген майор Васил Василев как са!? Тези сладури държат дрогата и на 10 000 ***! С съдействието на МВР и ДАНС!

26

Хасфалт

преди 2 години

Махнете тая глупост "лични лекари" и болниците ще се пръснат от доктори и сестри!!!!!!!!!

25

анонимен

преди 2 години

До един - сега ще почнат да ви обясняват как ви хранят. Съвет към тези - да проверьт колко губи държавата от невнесени данъци от изчезналите, колко процента са им парите от БВП, има си даже официални данни за загубите, както и изследвания, че никоя страна, дето изнася хора, не е добре, а задълбочава мизерията.

24

Анонимен

преди 2 години

Е па докато хората си живеят още у соц-а, няма да се получат нещата. Медицината е висококвалифицирана работа и при отворен пазар просто специалистите си намират добра реализация. Същото е и с други специалности. Тука остават или крайни оптимисти или нeкадърни крадци които са като останалите, просто работят нещо от което гледат да имат максимална далавера. Смяна на мисленето, уважение към мед.персонал, високи доходи, добри условия и търпение трябват поне 5г за да се смени посоката.

23

Анонимен

преди 2 години

В България скоро няма да има хора.

22

един

преди 2 години

Ходете където искате, макар и да е спорно колко правилно е това. Но ви моля да не би обяснявате отвън аз колко съм смоооотан, че съм тук и дето не съм ви оправял държавата, а вие тарикатски сте се измъкнал от потъващия кораб, отишъл сте на уреденото и колко сте находчив. Бъдете поне малко по-милостиви и по-малко високомерни към тези, дето са ви отгледали, както се пишеше по-долу или как държавата ви е платила следването.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако накарате лекарите да плащат след като завършат или да остават 7 години тук след като завършат,ще започнат да мигрират още на 18 години и ще учат в други държави.Това ще доведе до още по-бързо и сигурно съсипване на държавата.Единствения начин да останат тук е да имат добри усовия.По същия начин се държим и с Македония и всичко останало.Затова не ни чака светло бъдеще.

20

Кирохарвардо

преди 2 години

Който му се живее да не ходи в болница, там си винаги болен от това за което клиничната пътека плаща най-добре. Колко жлъчки, бъбреци и т.н. се извадиха без причина не е истина, и естествено няма никаква отчетност, никаква статистика. Но пък всеки ден промиват матриала с колко народ е починал от ковид, че те поливната там са от катастрофи, ама нали дават по 700лв, познай как ги пишат. Навсякъде корупцията убива всичко, просмукана и обучена от пожарникаря, затова всички мразят Киро.

19

8

преди 2 години

Ей, много обичам по комплексни проблеми да ми разсъждават хора, които цял живот не са научили разликата между "а" и "ъ".

18

Анонимен

преди 2 години

Как ще ги стигнем... румънците?

17

Анонимен

преди 2 години

Вие и всички лекари да ще дадете обяснения защо убивате хората заради едни кирливи пари ще има съд и линчуване на тия мутри скоро ще висите на бесилото проклети убийци

16

Държава ще имаме тук

преди 2 години

само при Военен режим Пиночет....Но само в Чили имаха късмет!

15

Анонимен

преди 2 години

Тогава да станем тоталитарна държава и да направим закони,всеки който напусне да плаща .Образованието е безплатно до 12 клас за всеки.След това освен за медиците и за другите специалности е същото.Вместо да се поставите на мястото на лекарите готови сте да плюете.Лекарите не напускат защото искат,а са принудени.Млад лекар е лекар на минимум 26 год.Със заплата от 1000 лв. Какво да прави в спешното или и 1500 лв. Да бъдат.Семейство ли ще гледа или жилище ще купува?

14

Въпрос

преди 2 години

След като българите избиха за една година повече доктори отколкото враговете на България през всичките войни, които е водила, защо очакват че в това антиваксърско гето ще има доктори и здравна система?

13

user

преди 2 години

До АнонименНяма лекар, който да взема 1000 лв. Това са измислици на хора, които си чешат езиците само.

12

Анонимен

преди 2 години

То пък кога ли здравната система е била на ред

11

анонимен

преди 2 години

Всеки, който е навън, е загуба за държавата, а не само лекарите, но при тях това е явно. Дори и без образование, тези хора са отгледани тук, ползували са училища и пр. Ноготово отгледани хора. А парите които пращат, са много по-малко от загубите, защото внасят данъци другаде, а и не всички пращат, знам и такива, на които пращат всъщност. За футболисти защо плащат такива лууууди пари........

10

Анонимен

преди 2 години

Един даскал по физическо вече е с начална заплата около 2000лв вече и искат още да им ги увеличават с 15%. А тези от линейките, сестрите на колко са?

9

user

преди 2 години

Държавата да отвори повече бройки държавна поръчка, за да има повече кадри. Толкова ли е трудно?! Всичко е държавна политика, но някой трябва да помисли, а не само да краде.

8

Анонимен

преди 2 години

Как няма да свършат лекарите, като всичко живо е впрегнато да лекува само Ковид, като че ли други болести у нас няма