106

Анонимен

преди 2 години

Киренце,пиле шарено! Стана пак за смях!

105

Анонимен

преди 2 години

Самият Киро реално е един надут пуяк който се крепи едниствено и само на подобни фейк статии, преди му викаха пропаганда, сега ПР както искат го наречете но няма как да излъжете никой.

104

Анонимен

преди 2 години

Лелее,утре в прокуратурата за да пише доноси! Смеят му се,а той горкият върти опашка!

103

Българският народ

преди 2 години

Киро, всичките сме корумпирани. Е има и изключения, но са малко. Не си играй на дребно ами ни спретни едно управление от сорта на Костов. Затворите не могат побра 5 милиона. Направи страната един голям затвор. Всички минали през управлението следват този модел, не ти ли светва, че не е случайно? Така се управлява ганьовската cгaн със замах. То не бе корупция, ганьовщина, наглост, неадекватност, предателство. Че и ще те плюят тука, тия дето си носят маските с изваден нос в пандемия.

102

Предлагайте

преди 2 години

До утре има време.

101

?

преди 2 години

Аз да запитам - решенията на КС само за ВСС и Гешев ли важат или важат по принцип? Понеже се сещам за един случай от есента с Кирил Петков и Румен Радев.

100

Анонимен

преди 2 години

В сериала " На всеки километър" имаше един където се казваше Каишков. Кире приличате си!

99

Нео

преди 2 години

Знаем какво си подготвил - изрезки от публикации. Мда, няма по-достоверен източник от купените медии. Кире, знаеш ли значението на думата "факти"?

98

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, пак стана за мезе! Утре с листчето в ръка,диван чапраз на Гешев и Цацаров! Досега такива излагации на премиер не сме виждали!

97

Обективно

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРО ТРЯБВА ДА БЪДЕ МОМЕНТАЛНО ОСВОБОДЕНО НАЙ- МАЛКОТО ЗАРАДИ СДЕЛКАТА НА БУЛГАРГАЗ, КОИТО СА ПРОДАЛИ ГАЗ ОТ ЧИРЕН / НАЙ- ЕВТИНИЯТ/ НА ФИРМА, ЧИИТО СЛУЖИТЕЛ Е БИЛ СЕГАШНИЯТ ШЕФ НА БУЛГАРГАЗ - ЙОЦОВ. КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ЗАГУБИ ЗА БГ.

96

Анонимен

преди 2 години

Кире,много ниско летиш! Стигна до положението да пишеш доноси до прокуратурата! Това ли ти е работата!? За това ли си учил? Ако можеш управлявай,ако не пайдус обратно във втората си Родина ! Пасти ще ядем и без тебе!

95

Анонимен

преди 2 години

Сигналът на ДПС за паспортите е от 2015 до 2021 г. Тия от Луната ли падат, къде бяха досега?

94

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев защо не прави списъци? Не може така, цялата държавна работа да я върши Кирил Петков. Василев трябва да се включи и той. Във вестник Уикенд е пълно с доказателства с които ще съсипят мафията и корупцията за век напред.

93

Въпрос

преди 2 години

А сложил ли е Кирил Петков в списъка Иво Прокопиев и приватизацията на Каолин АД?

92

Анонимен

преди 2 години

Ашколсун, може не само да чете, но и да пише!

91

Прокурор

преди 2 години

А като отидеш в прокуратурата ще я питаш ли защо съшата прокуратура не те разследва за измамата ти с двойното гражданство ( чл 313 )?

90

4epa

преди 2 години

1 Боико Рашков - Добил 19 имота от 1995 -2001 като шеф на национална следствена служба - справка БОРБА С МУТРИТЕ- ГОЛЯМО БОРЕНЕ Е ПАДНАЛО !!!!!!!!!!!

89

Анонимен

преди 2 години

Гледай да го подготвиш скоро, па вземи направи нещо, че хората в Триград два месеца чакат някой да им оправи пътя.

88

от Харвард

преди 2 години

обвинява , но списъка ооооще не е готов :) е камон бе кире кога ше е реди ?

87

Анонимен

преди 2 години

Всичко, което е за Прокуратурата може да се прави тихомълком. За пред медиите са мерките с високите цени и всичко, което интересува народа. А за осъдените ни информирайте, когато има резултати. Остава усещането, че не разбирате, какво да работите и ни занимавате с междуличностните проблеми на Рашков, Хаджигенчо, Хр.Иванов, Минеков, Манолова и т.п.