170

Анонимен

преди 2 години

До Обяснявам за селянити у час ли си бре, па нали ако се набутат " всички" в Черното море, са смъртници това море е един гьол заобиколен от натовски държави, мисли малко

169

Анонимен

преди 2 години

В САЩ има около 500 хил. българи! Колко българи има в мада раша? Някой ако знае да ми обясни, но не да ми разтягат локумите, че там имало 10 милиона етнически българи дрън дрън та пляс.

168

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са с виндовс 95 още ще разцепват НАТО - ха ха ха

167

Анонимен

преди 2 години

Руските кораби са опасни! Гемиите им са неуправляеми, още е пресен спомена за руското корито което блъсна овцевоз и потъна. Смях в залата!

166

Анонимен

преди 2 години

До само да вметнаОт коги путинистите тъй страстно взехте да " любите" " наШта Европа", нали ЕС са еврогейове, арабски халифат, западащи и загниващи, аз на такива като тебе им дръпвам една майна - дълга и широка! А щатите са тука и тука ще останат!

165

Фаса

преди 2 години

Израел вече имат лазерен противоракетен щит а тоя тръгнал да цепи НАТО - изостанал във времето *** от КГБ

164

Обяснявам за селяни

преди 2 години

Всички руски кораби от Балтийския регион и Тихия океан са на път към черно море, част остават в Средиземно море да посрещат Nato. Заедно с поддръжка от въздуха, това значи 10 000 руснака десант където решат в региона., я Украйна, я България ... Хайде да ви е честито. Пак ще ви освобождават, за пореден път.

163

Путин загуби

преди 2 години

Китай направи свой атомен реактор 1200 мват на база АПР 1000 и го продава за 2,5 млрд евро. А малко хора знаят че ядреното гориво 90% се рециклира. Русия вече е никумо ненужна.

162

А Брюксел кво ще?

преди 2 години

С Вовата горе-долу е ясно - има все по-сериозни проблеми вътре в Русия и няма как да не търси външен враг за отвличане на вниманието. Интересно е обаче какво искат и какво представляват любимите ни евробюрократи, които от десетина години доста грозно се заиграват с укронацизма. Който е бил в Киев, знае колко открито се продава и демонстрира там нацистка символика, а националните им "герои", които прославят усърдно, са били прислуга на Хитлер. Заради тези ли рискуваме Трета световна? Много мило.

161

Анонимен

преди 2 години

Продавам Лада САМАРА запазена .

160

Путин разцепва ха

преди 2 години

Англия днес купи 3 реяктора от Китай. Пакистан построи 2 бр, а В Китай 2 работят и се строят 10 - АПР 1000

159

Анонимен

преди 2 години

Разсипаха го тоя Путин.Почва да ми е жал за него

158

Анонимен

преди 2 години

До само да вметна, ясен беше ама си много ***. Не разбираш нищо от нищо, повтарям заучени фразички от соц учебниците. Като другите дръгливи русофили, които казват, че ако не била Русия българите щели да се казват Хасан и Айше. Чакай малко, как така 500 години не се казваха Хасан и Айше, а Русия ни била спасила да не се казваме Хасан и Айше! Марш, комунист залюххан!

157

Прокопи

преди 2 години

Китай произвежда оръжие, ама също така развива технологии и прави смартфони, телевизори, хладилници, батерии, фотоволтаици, електрически коли, а Путин и кафеварка не може да сделает

156

Също и

преди 2 години

Ще регистрираме и национално движение китайофили

155

Нац дв-е китайфили

преди 2 години

Само нов ефтин китайски АЕЦ ще спаси България от Путин!

154

Анонимен

преди 2 години

Ламповия компютър на Путин се вклини на първо място сред суперкомпютрите.

153

Лада Веста

преди 2 години

Добре че руснака има Сибир и равнините да продава пшеница газ и дървесина иначе са прави умрели от глад и мизерия руснака може всичко да има ама го мързи да гледа и това са фактите!

152

А

преди 2 години

Ние от национално движение туркофили скоро ще се регистрираме

151

ля ля

преди 2 години

що за статия! или новина! не знам как може да стигне до там "журналистиката" ни!!!