130

Анонимен

преди 2 години

Заплащането на прокурорите трябва да е обвързано с ефективността и броя спечелени дела . Който има повече от 20 % загубени дела уволнение

129

Анонимен

преди 2 години

До Емигрант от 25г Голяма част от българите не успяха да направят прехода в манталитета от това държавата да ги направлява във всичко към това те да носят отговорност, затова имат носталгия, която ги кара да се опитват да върнат времето назад. Не знаят, че дори и техните господари от едно време се промениха, и че не им мислят нищо добро. Това ще го разберат по-късно. Но основните проблеми остава неуспеха и завистта. Руснаците добре са проучили манталитета ни, и се възползват максимално.

128

Анонимен

преди 2 години

Още няма осъдени за КТБ . 5млрд откраднаха от народа . Пълно изчегъртване на всички калинки в прокуратурата.

127

Емигрант от 25г

преди 2 години

В Австрия това е немислимо, няма как министър дори да си помисли да иска оставка или сметка на прокурор или съдия. Че те могат да го разследват. Как така? Смятам, че това има връзка с бивкшата БКП сега БСП и това, че почти всички мафиоти им бяха спонсори. Не случайно изведнъж те управляват с по-малко от 10% гласували за тях.Изглежда логично те да са в основата и да са поели ангажименти към спонсорите си.Във всеки случай българите пак са излъгани и подведени, или са лековерни или не помнят.

126

Анонимен 1

преди 2 години

Народът е зад Гешев - последния бастион на демокрацията в превзетата ни държава

125

Анонимен

преди 2 години

До Отговор 181 Нещо не личи да са ги подкупили, всички пак на вас слугуват :)

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 Гербав, като сте такива експертни анализатори, защо не разбрахте какво ви чака :)

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 186 "и до двамата емигранти, в крайна сметка не е важно кой надделя, сега въпросът е да се махне това недоносено и некадърно правителство" Грешиш. В момента сте изцяло под контрола на ДС като държава, и НИЩО случващо се с правителството на Петков, включително бъдещото му отстраняване, не се прави без да е предварително планувано от ДС. Водят ви към хибридна диктатура, в която руснаците ще се опитват да смучат европейски пари чрез подставените им лица в управлението на България.

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 Само от Валенсия се виждаха така прекрасно, ама вече и оттам не се виждат :)

121

Анонимен

преди 2 години

Много закъсняло. Бандата на цацата трябваше да е при Ставри преди 6 месеца, и да отговаря подред за КТБ и за всички мърсотии, и най-вече за трайното и необратимо корумпиране на стотици прокурори и съдии, които блокират цялата правосъдна система.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 186 Един гербав тррол се преструва на мнозинство :) Никой не я чете вече тази статия :)

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183 Два гербави тррола спорят кой им го ... :)

118

Анонимен

преди 2 години

и до двамата емигранти, в крайна сметка не е важно кой надделя, сега въпросът е да се махне това недоносено и некадърно правителство

117

Анонимен

преди 2 години

До Емигрант от 25г 178 Гербав тррол :)

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 Че негласувалите защо ги слагате към вас :)

115

Анонимен

преди 2 години

До Емигрант от 25г "Очевидно, с помощта на службите и американското посолство" А сега аз да ти кажа, като емигрант, но в друга държава, че в Австрия нещо не ги виждате нещата добре, защото помощта дойде от руското посолство и това е напълно очевидно: топлата връзка между Юмрука и Решетников е повече от достатъчна, за да сте наясно, ккато и това кой командва парада откакто дойдоха "харвардците". Самия факт, че ни пробутаха за параван псевдо-западняци, е ПОКАЗАТЕЛЕН кой си крие идентичността!

114

Анонимен

преди 2 години

до 181,ако е така още по лошо, освен заблудени има и продажници и предатели

113

Отговор

преди 2 години

До емигранта ! Че то и от България си е така, само че Черепът и Прокопито подкупиха всички медии, и лъжата се лее повсеместно!

112

Анонимен

преди 2 години

до емигрант, напълно прав сте, и от чужбина нещата се виждат прекрасно, но за съжаление тук има много заблудени хора

111

Емигрант от 25г

преди 2 години

Живея от години в Австрия и ще ви кажа как изглежда всичко отстрани. Прокурора се захвана да изчисти доказани мафиоти и успя до голяма степен. Очевидно, с помощта на службите и американското посолство те фалшифицираха изборите и сега искат да го отстанят по всякакъв начин, просто защото ги е гонил. Чрез всякакви процедурни хватки се опитват да го свалят, но очевидно не могат или не знаят как защото усилията им само будят смях, българите скоро ще ги изгонят с камъни защото всичко се сгромолясва.