145

Анонимен

преди 2 години

Тази е нереално куха

144

Хехе

преди 2 години

Тая кака май си е инжектирала ваксината в устата...за реклама:)))))))))

143

Анонимен

преди 2 години

Една мисъл ме гложди. Защо по медиите няма други освен Мангъра с обратното мнение. Сигурен съм, че има достатъчно много. Къде драги *** е обратното мнение. Всяка втора дума е демокрация, а поведението ви е сякаш живеете по времето на бай Тошо.

142

А

преди 2 години

Полците се броят на есен. Ще поживеем и ше видим кой крив кой прав.

141

Анонимен

преди 2 години

Мда, всичко ще свърши, но ваксината ще остане. Тя е до живот.

140

И.Р.

преди 2 години

Колкото и да ги връткат тези вирусчета и ваксини, един ден всичко ще свърши. Само се питам каква е тази прекомерна загриженост, защото ми е непонятна и необяснима?

139

Анонимен

преди 2 години

Бацилова недей лъжи, далече ръцете от децата

138

анонимен

преди 2 години

това не е вярно

137

Анонимен

преди 2 години

"Очакванията" - това казва всичко. Поредната на клона, за съжаление още без въже.

136

Ъхм

преди 2 години

Тази докторка дали не може да ми стане джипи? Има хубави очи ... Ъхъъм.

135

ГМО имуностимулатор

преди 2 години

Имунотерапия се практикува при хора със сериозни здравословни проблеми.Главно при нарушена имунна система и подсилваш имунитета, или при нормална имунна система но тежко заболяване и удвояваш имунитета. Всичко това трябва да се прави много внимателно, самият човек има естествена система за защита и справяне с най различни угрози. Имунната система е една от тях, тя се справя с вируси, бактерии, гъбички и всякакви инфекции. Нечовешки е да я изключваш и подменяш с генетичен имуностимулатор.

134

Анонимен

преди 2 години

Тая жена от прекалена ненужна грижа за децата им вреди ужасно. Например моя позната, докато е била бебе, майка й е чистила къщата до вманиачаване, в резултат на което до пубертет е имала алергия към прах, задух и непрестанна кашлица, която продължавала с месеци. Изчезнала е от само себе си. Та - "прекаления светец..." нали знаете!

133

До 131

преди 2 години

Вероятно има и ваксинирани починали от К19.Но няма никаква драма в това,предвид възможните ~10% пробив на ваксините,официално описани от производителите.Спрете да търсите под вола теле,от Марс се вижда,че ваксините работят.Не са панацея,нито те правят безсмъртен,нужни са понякога и бустерни дози-това е развитието на медицината към момента.Няма кой да ви гарантира 100% гаранция,че няма да се заразите Все едно да поискате от Мерцедес автомобил,който не причинява смърт при катастрофа.

132

СЛУЧКА ОТ ЛЕТИЩЕ

преди 2 години

Пътувам аз за Кипър и на летището има кихащи хора, идва охраната и тези им показват Зелевата хартия, в последствие никой не ги закача. Аз дето съм здрав и съм с негативен ПСР тест ме спукват от въпроси и проверки. Логика ?

131

До 131

преди 2 години

Има да. Така е. Под 10% са но има за съжаление. Има много хора които са с болни сърца или диабет. Там и господ не може да помогне. *** е че хората се ваксинират бе з да си направят тест за ковид и тест за антитела. Защото ако се на бодеш с вече разболян От вируса тяло стават голямо драми. Та затова много хора си заминаха след първа и втора игла. Аз преди заминаване в чужбина на работа си направих ПСР и тест за антитела. Нямах ковид, но нямах и антитела. Затова не ме беше страх.

130

Анонимен

преди 2 години

Нова делта Б117 е открита в Англия и Шотландия.

129

Анонимен

преди 2 години

Ей тая продължава децата да са и трън в очите, как не спря. Това е тази същата дето плашеше, че децата ще умират и яко смърт, че трябва да се боцкат от най-малките и да не ходили на училище.

128

Фют

преди 2 години

Да се бодеш с препарати ,които доказано увеличават четворно риска от сърдечно съдови заболявания демек ставаш зеленчук до живот с обяснението ,че химикала предпазвал на 90% от смърт при положение ,че и без него си предпазен на 97.6% .Говори единствено за пропуски в училище и невъзможност да правиш причинно-следствени връзки.

127

ТЕСТ ЗА ВАКСИНИРАНИ!

преди 2 години

Всички набоцкани с тези разтвори трябва да се тестват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА АНТИ-ТЕЛА. Това, че си набил този разтвор, не означава, че тялото ти изгражда антитела с/у вирусът.Ваксинираните разнасят вирусът, т.к. те си мислят, че като имат Зелева хартия са автоматично имунизирани. ДА, АМА НЕ.

126

Анонимен

преди 2 години

Това заглавие преведено от английски ли е? На български не ми звучи изобщо.