51

Анонимен

преди 2 години

2-3 милиона може да приеме България.Така ще станем пак 8 милиона.

50

Българин

преди 2 години

Добре че се присъединихме към материално богати съюзи като ЕС и НАТО и днес се радваме на висока покупателна способност. Много ми е жал за руснаците които живеят в ниска покупателна способност, съжалявам ги просто. Аз много се радвам, че живеем като материално богати хора в ЕС и НАТО.

49

Смешни

преди 2 години

Нато и САщ не са добре Рибата е още в морето а те слагат тигана на печката да пържат

48

Натовеца

преди 2 години

Предлагам България да даде убежище на всички млади украинки ,аз бих приютил няколко в знак на солидарност ,а мъжете могат да останат и да умрат за украину :)

47

АнонимеН

преди 2 години

ОТ КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ВСИЧКО! ТАМ СА БЕЗБОЖЕН ПРЕСТЪПНИК ДО ПРЕСТЪПНИКА!! ФАЛШИВИЯ *** Е ПРАТИЛ 30 ХИЛЯДИ ВОЙНИЦИ В БЕЛАРУС ДА ПАЗЯТ РЕЖИМА НА ЛУКАВШЕНКО!

46

Анонимен

преди 2 години

"Ако Путин беше свестен човек и политик на разума... отдавна щеше да изтегли тези войски от района до Украйна и да успокои напрежението..." - - - А вие защо се напрягате? Поканете си още мигранти от африка и близкия изток, да ви олабат напрежението. Или си направете гей-парад за да разпуснете малко, отпуснете се, не се напрягайте, Русия е слаба, западът е силен.

45

До 57

преди 2 години

То затова ли покупателната способност на гражданин от най-бедната държава в ЕС е по-голяма от тази на великите Русия и Китай с неизчерпаемите ресурси??

44

Българин

преди 2 години

Здравейте приятели евроатлантици. Искам да направя едно предложение в дyха на евроатлантизма и спасяването на планетата. Предложение: предлагам да минем на геотермални възобновяеми източници и да спрем да купуваме газ и нефт от Русия. Това ще задуши руската икономика, Русия ще фалира и Путин ще изтегли войските си от границите с Украйна и всичко ще се успокои!

43

ни са знай

преди 2 години

Тя, инвазията вече започна, даже напредва. Само че от друга посока. Американците си стовариха оръжие и боеприпаси в Киев, а сега докарват и войници в Полша,Румъния, Словакия и тн.Вероятно ги стоварват там за да се аклиматизират и да свикнат счасовата разлика....

42

однако

преди 2 години

"Ню Йорк таймс" публикува изложеното по-горе предупреждение на високопоставени представители на американската администрация. Професионализмът обаче изисква да обнародваме и материала на Associated Press, където се казва, че през последните години доверието към заявленията на Вашингтон относително разузнавателната и военната сфера се е понижило. Запасът от доверие към американската администрация се понижава поради "многобройните случай на лъжи, манипулации и грешки".

41

Анонимен

преди 2 години

Доказано изследваните ресурси на Русия са 135 трилиона (!!) долара! Там е ключът към "демокрацията"!! Няма го времето на Елцин, когато всяка западна компания можеше да отиде и да си забие хоботчето в руската земя (за без пари)! Путин им каза: Заповядайте, ресурси има!.. Но трябва да си плащате!! - англосаксонсците се дразнят, когато трябва да си плащат...

40

баба мара

преди 2 години

за всичко са виновни сащ нямат работа тука какви интереси имат на 20 000 кмза 200 години история не оставиха човечеството на мира вируси ваксини конфликтивоини убии-ства преврати махаите се от тука и се скриите в прериите вие стененужни и вредни

39

Анонимен

преди 2 години

Да ама не е свесен човек, не иска да се хареса на запада и ви побърква, а? Ще наложи ли санкции запада на Путин, ще го изключи ли от SWIFT?

38

Аз

преди 2 години

Бели Христиани, не диви джихадисти. Има огромна разлика в културата и традициите. Така че братята славяни-христиани са добре дошли, за разлика от онези първобитняци от афганистан и африка.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин беше свестен човек и политик на разума... отдавна щеше да изтегли тези войски от района до Украйна и да успокои напрежението...

36

Анонимен

преди 2 години

To не остана време за загниване. Без ресурсите на Русия западът вече си умира скоропостижно, няма да има време да загнива.

35

Умствена хигиена

преди 2 години

Това по CNN ли го казаха??.. (прочетох само заглавието)

34

До 47

преди 2 години

Вие ще кажете, вие се дъхате на гнилия Запад. Руската мечка уж щяла да мачка и тем подобни бълнувания на издухани моззъци в социалните мрежи. Ще мачкат американския таралеж с гол гАз, както се изрази вашия любим бивш премиер.

33

Анонимен

преди 2 години

Който е слаб - ше го мачкат. Такъв е живота.

32

Анонимен

преди 2 години

Русия нали е слаба, кого мачка?