27

Анонимен

преди 2 години

Асенчо ,стола ти се клати.Обричате ни на мизерия и народа ще ви изрита.

26

Калеко Алеко

преди 2 години

До До калеко Алеко ... ами той другарят радеФ служи еднакво добре и на Сорос и на путин, даже и Мадуро му е приятел и го уреди с машините за гласуване ... !!!

25

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо ни зароби с кредити и заеми!

24

Анонимен

преди 2 години

Пишете си тука глупости, кокорчо е всеки ден с милион по богат!

23

Генерал и мъж!

преди 2 години

какви инвестиции, в момента фирмите се изнасят от България. Време е нашия велик водач президента генерал лейтенант Румен Радев да се намеси и да сложи новото правителство на премиера Пеканов! Народа чака!

22

Анонимен

преди 2 години

От предните останаха магистрали, булеварди и спортни зали. От тези ще остане хиперинфлация и милиарди дългове. Сами признаха, че няма да строят нищо!

21

Калеко Алеко

преди 2 години

Тази радева калинка иска да ни вдига стандарта с кредити, а като изтеглят достатъчно милиарди ще имаме безплатни детски градини, безплатно здравеопазване, а пенсионерите ще живеят в бъдещето на "Светлия комунизъм", този филм май вече се го гледали и знаем как свършва, а тези дето замразиха всичко в държавата ни предлагат живот на кредит, който ще плащат и децата ни и то с лихвите ... откакто *** вдигна юмрук имам чувството че се намирам в Казино и само чакаме крупието да ни прибере залозите..

20

Sostin

преди 2 години

*** и Кокорчо, фактите по магазините и бензиностанциите сочат че за десет месеца ни свалихте доходите и спестяванията с около 30%, та тия лакардии за бюджети и инвестиции си ги прилазвайте на някой друг.

19

Sostin

преди 2 години

*** и Кокорчо, фактите по магазините и бензиностанциите сочат че за десет юесеца ни свалихте доходите и спестяванията с около 30%, та тия лакардии за бюджети и инвестиции си ги прилазвайте на някой друг.

18

Анонимен

преди 2 години

А какво става с иновациите, жълтото търговче къде ги занесе?

17

Анонимен

преди 2 години

То инфлацията като тръгне е като цунами,стига до някъде,после се връща малко и се установява на по-високи цени от нивата преди да тръгне.Та до края на 2022 може да е над 15% каквото и да се прави с бюджета.

16

Надблюдател

преди 2 години

Когато този обясни, как за декември изчезнаха 9 милиарда лева, току-виж съм му повярвал! На тези измамници не вярвам нито дума! Икономистът Ганев, който също е от коалицията твърди ,че това ще е бюджет на Ковид кризата и компенсация за инфлацията! Под формата на "инвестиция" Василев явно разбира, раздаване на калпак пари на свои хора! Е , и да се разплатят с тези, които се охарчиха за преврата! Всъщност, някой разбра ли къде отидоха 200 милиона , раздадени от Кирил Петков от ББР?

15

Хм

преди 2 години

Сметнахте ли я добре kypoлaциятa?

14

Аз промяната

преди 2 години

Подмяната върнете бюлетините за гласуване и оставкаОставкаОставка

13

Анонимен

преди 2 години

отново се замислям да отворя старата фирма, да се наема на мин заплата и да си стана подизпълнител само с корпоративен.

12

Анонимен

преди 2 години

До 5Не като Гърция, скоро ще станем като Судан.

11

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо е ококорен защото вижда милиарди за крадене от държавния бюджет!

10

Анонимен

преди 2 години

Разликата между десните и левите политици е, че десните смятат, че държавата НЕ трябва да инвестира. И десните са за намаляване на данъците на работещите хора (защото те хранят и себе си, и неработещите). Василев постъпва като крайно ляв политик. Вдига осигуровките и вдига разходите за всичко. Повишените помощи за безработица и повишените пенсии (далеч не всички пенсии ще се вдигнат всъщност), той представя като "инвестиции". Не е само ляв, но е и ляв популист.

9

Торичели

преди 2 години

Емии, оплакващите тука, ми да сте си оправили живота, бе, аз как си го оправих моя, заплата - 3800 лв., въртя си таен незаконен бизнес в чужбина, жена ми си има фирма...супер ми е и не ме интересува какъв бюджет са го приели и колко нараства инфлацията, така или иначе - никога няма да обеднея, вай да си е на вас!

8

Анонимен

преди 2 години

като знам какъв бизнесмен е това, значи ще ни ококори да плащаме