30

Анонимен

преди 2 години

да бе да, ББ ви е виновен, айде ще ви видим вие кво ще направите! КАто помня предните *** - на геврека средата...

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 - Без контрол, при спящ народ е така.

28

Анонимен

преди 2 години

"Към момента тя дори не е нарисувана в 7-и и 8-и участък..." - МИНИСТЪР ЮРИСТ НА ПЪТИЩАТА??? ОТ ПРАВИСТ ТОЛКОВА! ТОЙ НА ПРОЕКТИРАНЕТО ВИКА РИСУВАНЕ! ВСЕ ЕДНО АЗ ДА КАЖА НА СЪДЕБНИЯ ПРОЦЕС ЛАФ МОЯБЕТ!

27

До 30

преди 2 години

Да,точно с преврат го махнаха !Манипулации,лъжи,интриги,платени протести !Доказаха ли нещо ? М ?Има ли нещо черно на бяло ?Една година лъгахте и мамихте пр()*** останали в България колко лош е Борисов и как само заеми теглил.А сега какво? Два заема за една година,нула икономическо и инфраструктурно развитие,инфлация,безработица,първи по смъртност от К19.Нещо изобщо свършихте ли освен да уволнявате и назначавате свои ?Нещо за обшество и държава ?!

26

dakotabg

преди 2 години

Е за това,не ви вярваме и за ваксините!Лъжете,лъжете и лъжете!И с мадуровките излъгахте и с какво ли не!

25

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко - Явно еволюцията е подминала и твоята къща.

24

Анонимен

преди 2 години

Време е за истински протести ! Тея едва ги търпя вече ! Какво ми демагогствате бе? Борисов строеше: метро,Спортни зали,саниране,магистрали.Народът не го интересува дали се строи ин хаус и от кого се строи,а да се строи ! Кво ми философствате кое било възможно и кое не е.Като не можете -вън ! Какво всъщност свършихте бе ? Акцизи ли намалихте,МРЗ ли увеличихте,детски градини ли построихте ? 200% инфлация и наместване на наши хора ! Още малко живот ви прогнозирам.Хората са бесни и измамени !

23

Док

преди 2 години

Искам някой да отговори смислено на въпроса защо не се събират тол такси за преминаването през Прохода на Републиката? Там газят 100% турски и румънски камиони. Половината от тежкотоварния трафик в направление север-юг е от там. Защо?

22

Калеко Алеко

преди 2 години

Започна се ... кодовата дума "Чекмидже" е подадена и дежурните зелени еуглени тутакси напъплиха хранителната си среда като се идентифицираха във форума с едносричните си коменари ... явно "еволюцията" по нашите географски ширини се е погрижила за електората на мун.човците и кирчовците, като ги е дарила мрежеста и ганглийна нервна система, способна да отреагира първосигнално на предизвикателствата на околната среда ... !!!

21

Анонимен

преди 2 години

"Ако не бяхте махнали с преврат Борисов до 2027" - Преврат? Това ще го повторишш ли в съда, под клетва?

20

Анонимен

преди 2 години

Когато размахвахте юмруци обяснявахте, че Борисов "крадял" и бил "еднокнижник". Обещавахте, че при вас ще е много по-добре. Дойдохте на власт, и изведнъж започнахте да ни обяснявате КАК НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ. Промяна, а? Да, но към далеч по-лошо.

19

Попето Динко

преди 2 години

Обещания, обещания....Тати ще ми купи часовник.Нищо няма да направят.Лъжа, след лъжа.

18

левскар

преди 2 години

ЕДИН БЮРОКРАТ В ЕК СЕ БЪЗИКАЛ С НАШИТЕ ТЪЪПАНИ ЩЕ УСПЕЯТ ЛИДА ЗАВЪРШАТ МАГИСТРАЛА ДО КРАЯ НА ВЕКА...

17

Анонимен

преди 2 години

Йорданеее кажи че спряхте всичко за да прехвърлите строежа на наши хора които да снасят на вас. Никаква промяна чиста подмяна, втори ред седна на първи. Смешни и жалки сте.

16

Анонимен

преди 2 години

Е как да няма чертежи на магистралата като буци почна да я строй?Той да не би да е работил по азимут?

15

Анонимен

преди 2 години

'Към момента тя дори не е нарисувана в 7-и и 8-и участък. В момента я чертаем, търси се ново трасе. 2024 г. винаги е било лъжа и предизборно обещание" Хахаха. Това, че ВИЕ не можете, не означава, че ДРУГИ не са могли. Откраднахте парите и сега е "невъзможно". Ами, без пари не е възможно. Ще дам една прогноза: при вас и 2037 няма да е готова, ако останете на власт. Иначе "Тиквата" бил слаб управляващ: при него всъщност се правеха магистрали..

14

перко

преди 2 години

Магистрала не се строи с рисунки, а с действия! Колкото до рисунките: Тя беше нариувана още през комуниза!

13

Анонимен

преди 2 години

Тази магистрала е прокълната и не и е писано да бъде завършена. Познавам един, който е започнал трудовата си дейност през далечната 197х на строежа тази магистрала като ел.техник. Вече е пенсионер, а цялата му трудова дейност е протекла на лота Варна-Шумен! Лудост! А магистралата свършва все още някаде около Шумен.

12

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

ха-хо-хи, ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЩАНИЕ беше на *** и кокорчо, даже Просто К.у.ро щеше да направи още 3 магистрали и втори мост на Дунав, а Комитова ,свои парите като купи депутатска банка за дъщеря си, това е промяната на Изма.мамата

11

Анонимен

преди 2 години

НЕ МУ ЗНАМ КОМПЕТЕНЦИЯТА НА ТОЯ МИНИСТЪР, МАА КАТО МУ ЧЕТА ПРРОСТОТИИТЕ, ДО ГО... В МИНИСТЪРА! ИНЖЕНЕРИТЕ НЕ РИСУВАТ И ЧЕРТАЯ, ТЕ ПРОЕКТИРАТ И КОНСТРУИРАТ! ПРАВЯТ И 3Д МОДЕЛИ! КАК МОЖЕ ТАКОВА ДИЛЕТАНТСТВО?