184

санданчанин

преди 2 години

Аз съм от санданския край,но вече съэм убеден,че продължаване контактите с РСМ,е губене на време.Да си трошат глава,но вповече време за гне нямаме.Европа за тях-следващите 50 год.Сега-не.Оставете ги,това е шизофренна държава.

183

истината

преди 2 години

Ако бяха с 720 000 щяхме да сме далеч по-добре.

182

Анонимен

преди 2 години

***, ти май не разбра, че не сте в позиция да поставяте условия. Като не ви харесват условията ни, тогава ще си стоите извън ЕС.

181

Анонимен

преди 2 години

В С Македония нямат ли психиатрии?

180

Сата НАТО

преди 2 години

Преди две години Пендаровски каза, че Гоце Делчев е бил българин. Мицко да оди да се разправа с него, а от България трябва да има само вето до дупка. Македонското правителство прокарва антибългаска идеология, така че - вето. Въобще не ми се коментират тьпотиите, че трябвало да ги пъснем на инат на Русия.

179

boza

преди 2 години

Ние искаме да си пие хапчетата

178

Анонимен

преди 2 години

Ние се чудим как да излизаме, а тия искат да влизат.

177

Един Българин

преди 2 години

Това изявление е за вътрешна консумация от титовски комунисти. За какво има да се извиняваме, като още толкова спасихме като им дадохме български паспорти и ги прехвърлихме през границата. Германската армия не е позволила да спасим повече и това трябва да се знае дори и от г-н "българина" до 1944-та. Бележката под чертата е много важно уточнение. Вие нямате собствен език, а сръбизиран диалект на българския. За държавата ви нямаме претенции. И без това скоро албанците ще са мнозинство...

176

Българ

преди 2 години

На този онзиденшен македонец му се вика хем си грозен хем си нахален

175

Силвия

преди 2 години

И този е балкански ***, като нашите.

174

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Македонските евреи са закарани в лагера Треблинка от немската администрация, която по това време управлява в Скопие, а не от българите, от тях тогава нищо не е зависело. А много скоро от Титовите от-репки в Скопие нищо няма да зависи, когато знаменитият Джоу Байдън ще върне географската област Македония на Европейска България, напук на Кремъл и Белград.

173

filo

преди 2 години

Няма как Гоце Делчев да е бил македонец, защото държава Македония има от 30 г., първо призната от България

172

Простичко обяснение

преди 2 години

Софийската върхушка насажда омраза към македонските българи. По свирката на германския капитал, както преди 9 септември. Вашингтон вече е решил да приеме Македония в НАТО, разчиства Балканите във връзка с противопоставянето на Русия и Китай. Нашите клоуни разиграват пошло театро за гладни народ.

171

да ама не

преди 2 години

Българите спасиха евреите български граждани .какво пречеше на античните македонци да спасят евреите македонски граждани .И какво извинение търси този сръбски гестаповец.

170

пак ли

преди 2 години

Като прочетох заглавието си помислих, че този иска да се извини на България ?! Я да си оправяте заглавието...

169

хаха

преди 2 години

Русия се надява чрез провокациите от страна на РСМ, България да продължи да блокира членството й в ЕС. Ако сега директно ги пуснем да влязат, това ще им дойде като гръм от ясно небе - ей така, напук на простотиите, които говорят, директно в ЕС. Те точно това искат да блокират - уж, че ние сме виновни и ги спираме.

168

Евроатлантик

преди 2 години

Да идват шиптарите в Скопие и той изведнъж от античен македонец ще стане българин

167

Инженер

преди 2 години

До: Инженерка (номер 127) Всъщност в интерес на истината трябва да отбележа, че България действително е правила концентрационни лагери за евреи, комунисти и други. Но тези български лагери в никакъв случай не приличат на германските. Най-малкото по това, че те не са били лагери за изтребление, а лагеристите са били използвани за работа, но отношението към тях е било хуманно, не са били подлагани на репресии и наказания.Това е било само защото България формално е била съюзник на Германия.

166

Анонимен

преди 2 години

Ето защо онзи клоун президента им Педаловски се срещна с този ненормалник-всеки ще забележиналудничавата му поглед и изражение. Петровски му даде текста от Москва как да провокираБългария и да спъва процеса. Ясно като бял ден - истинската пречка за присъединяването на С. Македония е РУСИЯ и хибридната и война срещу България и за запазване на влияние в С. Македония.

165

Шизофрения

преди 2 години

България и цар Борис номер 3 спасили българските евреи от... Цар Борис номер 3 и шайката му, тоест цвета на нацията.