149

факт

преди 2 години

До АнонименКато се спомена средна възраст на доживяване(предполагам това имате предвид),тя не е била 40 години на практика.Всичко идва от високата детска смъртност в първите няколко години.На практика всеки оцелял до 10-тата си годишнина е имал добри шансове да подмине 60.Има доста материали по темата.

148

Анонимен

преди 2 години

ГАДНИТЕ КРАВАРИ ПРЕЧАТ НА ПУТИН ДА ОСВОБОДИ УКРАЙНА! ТОЙ ТОЛКОВА ОБИЧА ДА ОСВОБОЖДАВА... И НАС НИ ОСВОБОДИ ЗА 45 Г. ПОМНИМ КАКЪВ РАЙ БЕШЕ... ЧАК С АВТОМАТИ НИ ВАРДЕХА ПО ГРАНИЦИТЕ ОТ ХУБАВОТО...

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223 "215 пак глупости на килограм. Средната възраст в европа е била много по малка, хората са измирали от болести. А и статистика е нямало" Точно обратното е, глупостите са от "Боби", който твърди, че през 17 век средната възраст сред индианското население е била ... 60 години. Не е била "много по-малка". Става дума за 19 век, когато медицината в Европа вече има сериозен напредък и причината за много смъртоносни масови болести е била открита. Например холерата.

146

Глас от изток

преди 2 години

Не знам кой самоубиец иска да воюва с Русия. Нали ще ги изпепелят за 2 минути. Тия укрите и запада са си загубили акъла.

145

ФАКТ:

преди 2 години

ДРЪНКАНЕТО НА ОРЪЖИЕ И ВОЙСКИ БЕ ПОЧНАТО ПЪРВО ОТ РУСИЯ! ОЩЕ 2014 ЗАПОЧНАХА ИНВАЗИЯ! ТАККА ЧЕ ОПРКИТЕ КАК ГИ ЗАОБИКАЛЯЛИ И ПР СА ПЪЛЕН ШИТ! ВИЕ ЗАОБИКАЛЯТЕ ВСИЧКИ -ЗАОБИКОЛИЛИ СТЕ 1/6 ОТ ЗЕМЯТА! САЩ НЕ СА ПРИДОБИВАЛИ ТЕРИТОРИЯО Т 1905 Г. ОТ МЕКСИКАНСКАТА ВОЙНА! ВИЕ КОЛКО ДЪРЖАВИ ПРЕВЗЕХТЕ - КИРГИЗСТАН, МОЛДОВА, ТУРКМЕНИТАН, АРМЕНИЯ, ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ, ГРУЗИЯ, ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ... И ОБВИНЯВАТЕ В ИМПЕРИАЛИЗЪМ?

144

баба мара

преди 2 години

украина не е член на нато какъв член 5 какво сте се загрижили толкова заукраина горбачов и реигън не подписаха ли нато да не се разширява на изтокискаме мир не желаем конфликти с русия махаите се от тук и си правете учениятана сев полюс престанете да въоръжавате украина с оръжие и да създавате напрежение

143

АЛО

преди 2 години

ИСКАМ ДА СИ НАПРАВЯ РЕМОНТ НА ХОЛА, ПУТИН ДАЛИ ЩЕ МИ РАЗРЕШИ? А ЖЕНА СИ ДОВЕЧЕРА ДА... ДА ИСКАМ ЛИ РАЗРЕШЕНИЕ? НАГЛЕЦИ ВАТНИШКИ!

142

Стига лъга

преди 2 години

Газът за Лукашенко е $128.

141

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Моля Я пак. Кажи ми умнико колко е ГАЗът за Лукашенко ето точно сега в този момент?" Защо има и в момента руски войски в Беларус да пазят "великия" Лукашенко от народната любов, нали газа е евтин, а другарю?

140

Боян Расате

преди 2 години

Честит 2 февруари на всички празнуващи днес!!

139

А бе

преди 2 години

Не може да се очаква,че САЩ ще се предадат веднага,трябва им време да осмислят нещата,да преглътнат гордостта си.За евроджендърите да не говорим-те нямат собствена воля.

138

Анонимен

преди 2 години

До 204: А така наречените "славянски дружества", сдружения на "руските емигранти", македонски, еврейски и арменски дружества, не са ли НПОшки !?

137

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Реципрочно" Какво "реципрочно"? Нали НПО-тата бяха "специалитет на Запада". Откъде се пръкнаха руските НПОта в България преди тук да е имало какъвто и да било "запад"? Впрочем, обади ми се, когато в Русия се появи партия в руския парламент, която се казва "Българофили".

136

Анонимен

преди 2 години

Вън на окупаторският ботуш на Европа!

135

Анонимен

преди 2 години

До Боби Боби, не става дума за "период от почти 200 години". Вземи научи малко история, че се излагаш дори повече отколкото когато говориш за Русия. А за 60 години средна възраст дори няма да коментирам. Средната възраст В ЕВРОПА до 19 век е била около 40 и няколко години. Русофилите са едни от най-неграмотните хора, които съм срещал. Буквално само фантасмагории с им представите за света.

134

FARA

преди 2 години

Всеки, който получава под някаква форма пари от САЩ, Русия или някаква друга страна извън ЕС, трябва в едномесечен срок да се регистрира като чуждестранен агент. Тогава ще стане ясно коя медия, партия, НПО и частни лица на кого служат.

133

Анонимен

преди 2 години

Дилемата на путиновата империя на Злото - как да стои със скръстени ръце, когато се е въоръжила до зъби !? От Историята се знае, че войни, грабеж на чужди територии и оплачкосването им е основен поминък за всяка империя, а Мирът е нейната Смърт !

132

аа

преди 2 години

*** зацапаха гащите Дай на зад

131

Анонимен

преди 2 години

Кремена Бончева приятен ден

130

Анонимен

преди 2 години

Единствения шанс на Русия да спаси своите територии от Китай е като стане член на НАТО.И това ще стане.